User Tag List
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
05/08/2018, 07:03 #11
Geçmiş olsun kardeşim.
Bana kafanda bitmiş de boyun eğdiremediğin için kafana takmışsın gibi geldi.
Ben oyumu yavaşça uzaklaşmandan yana kullanırım.Zaman değerli.En değerli.
Kız iyidir kötüdür hesabında değilim.Şuan tatmin ediyor mu bu ilişki? Tatmin eden bir ilişki yapacak donanıma sahipsin çünkü.Cinsellik değil bence konu.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
DickWhitman HELAL BRO dedi
-
31/08/2018, 10:32 #12
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
@candela mentionını yeni gördüm maalesef
üzgünüm hemen yazamadığım için ve teşekkür ederim
henüz kafamda bitmedi ama çok doğru tespit o noktaya doğru ilerliyorum ve kızgınım. kendime, ona, oyunu bırakmama vs
ilişki beni tatmin ediyor mu? bilmiyorum, şu nokta canımı sıkıyor tek bildiğim bu.
beş buçuk ay geçti. en uzun ilişkim ve sıkılmaya başlamamın normal olduğunu düşünsem de, tatmin olamamamın ilişkinin yürümemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum, değer görmemem kaynaklı. eskisi gibi olsun da isterim açıkçası @candela ancak olur mu bilmem. isteme sebebim de, açıkçası kafa olarak bu kadar iyi anlaştığım birini şimdiye kadar çevremde görememek. bu nokta biraz can sıkıcı
dediğin gibi, kafa olarak yavaş yavaş uzaklaşıyorum
boyun eğdirememek derken ilişkide güçlü taraf olamamaktan bahsediyorsan haklısın, yuları taktıKonu DickWhitman tarafından (31/08/2018 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
candela HELAL BRO dedi
-
01/09/2018, 05:04 #13
Kafa olarak anlaşıyordun da artık kafa olarak yerinde saydığını hissediyorsun sanki.beş buçuk ay gelişmeye harcasaydın kafa olarak gittiğin noktada ,anlaştığın bir kızla sorunlar daha az olacaktı belki.
ww'ın kekle ilgili bir yazısı vardı.Tanıdığım bir ablam da yakın ifade etmişti.Aha bu küllüğün şurası kırılsa yapıştırmakla uğraşmam,gider yenisini alırım amk,demişti.Eskiye döner mi? Bence o iş yaş.
Kendimi arabozucu gibi hissettimHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
-
01/09/2018, 10:25 #14
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hahaha sayende kıza inceden kurulmaya başladım
ilk paragrafa tamamen katılıyorum. can sıkıcı olan nokta bu. bunun sorumlusu benim. nedenini de açıklamışsın. beş buçuk ay işimde daha iyi olmak ve para kazanmak uğruna sıfır aksiyonla tamamladım. iyi de oldu ama ne dans ne açılış ne de herhangi bir kurs/eğitim... biraz kendime yazık ettim
diğer yazdığın da doğru açıkçası lakin o kırık küllüğü atacak kişide bazı meziyetler olması gerek. mesela sosyal kapanı kırmak. her ne kadar sen buna inansan da benim inancım da biraz zayıflamadı değil. ha umutluyum kendimden o da var @candela gidip yenisini alacak kıvama öyle ya da böyle gelcez
biz gelcez gelmesine de ilişki gelmeyecek. yine haklısın
tek bir şey istiyorum. ben eskisi hissetmesem de oyunuma yeniden dönerek yuları atayım. çekiciliğimi geri kazanayım. birgün bitecek, tüketim toplumuyuz. bitecek yani. ama sadece oyun yeniden işe yarasın. biz biraz düzelelim ve ben şu hastalığı attığımda, bir şansımız daha olsun. onunla cinsel manada sonuna kadar gitmeyi çok istiyorum
olmazsa da dediğin gibi bir şekilde önümüze bakarız
bu arada, biraz karıştı ama rahatladım anlattıkça. sağolSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
15/09/2018, 11:05 #15
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
kuş gibi hafiftim evden çıktığımda, ben de kalan iki tane kitabı arabamdaydı, geri vermek üzere
seçtiğim saatte, seçtiğim yere geldi. lakin buluşmamızı o istemişti, o gece bu gece
eskisi gibi saatlerce sohbet ettik
sonra beni yoksaydığı bir plandan bahsetti, sinirlendim...
arkadaşlarımız çağırdı, gittik, lafladık...
arabalarımıza giderken bana onda kalan kitabımı verdi.
o an tam da o an kanım kaynadı. arabanın içindeydim ve dedim ki yürü.
aradım, konuşalım dedim
ona artık onu özlemediğimi, içimdeki bazı şeylerin eksildiğini anlattım ve o da anlattı, çokça sarıldık...
onu anladığımı, hayatın bu olduğunu, her şeyin sonu olduğunu vs söyledim
yolunu çizmesini, hayalinin peşinden koşmasını...
arkadaş olabilir miyiz dedi, hayır dedim, bilmem dedim...
ve o iki kitabın çok uzun zamandır ona vermek ve her şeyi bitirmek üzere arabada olduğunu... konudan konuya
sarıldı bana. bugün tam 6 ay oldu dedim
ilk günkü gibi
tam altı ay sonra
son defa öpüştük
keşke biraz daha uzun tutsaydım
o zaman da
başka yazardım size...
ajandamı açtım
“yeni bir *** (adım) yaratmak†yazdım
1- günlük gazete okunacak
2- bodybuilding yapılacak
3- kitap çevirisi (12 rules for life)
4- halil cibran set
5- kokoloji
6- bolca durumsal açılış
hala seviyorum ama çekiciliğimi kaybettim
o bana benimle olmaktan keyif aldığını söyledi
fakat bu artık bir şey ifade etmiyor
bir dilim ekmeği fazladan yediğim
dansı bıraktığım
durumsaldan vazgeçtiğim
diğer kadınları boşverdiğim gün
zaten bitmişti
ama ben afyonluydum
bu, bir başkası olsa da böyle olacaktı
gelişimi ve değişimi durdurmak
yerinde saymak
...
yarın yeni bir gün
ne demiş duran bir cisim durmaya; hareket eden cisim hareket etmeye meyillidir
hadi yeniden başlayalımSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
15/09/2018, 15:06 #16
A be candela naptın bize naptın bizeee ashhshha
Olum böyle duygusala dalma la. Kız seni bildiğin kullanmak istiyor. Demişsin ki ben artık eskisi gibi sevmiyorum. Seven kız bunun cevabına arkadaş olalım mı der ? í*¾í´£
Şuan önündeki büyük fırsat.kalbinin sesini dinle olaylarına girmieyecem. Gerçi gireyim eleman Adriana Lima ya çakıyor amk. Hislerini dinle şuan ne yapman gerektiğini söyler. Boşlukla öfkeyle filan adım atma bence yaslan arkaya kulak ver í*¾í´£Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
15/09/2018, 22:12 #17
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
e diyecek tabi arkadaş kalalım diye
benden muhteşem bir yedek olur çünkü
aradığını bulamasa dönüp gelebileceği, onunla ilgilenebilecek boylu poslu yakışıklı bir adam olacakTI
diyecek diyecek çünkü garantiyim, yukarıda yazdım, ne spor ne diğer kadınlar kaldı hayatımda
kararımı verdim. o bana kitabımı geri verdiğinde, ben de ona arabada tuttuğum iki kitabını geri verdiğimde böyle olmayacağına çoktan karar vermiştim çünkü böyle yaşanmaz. gururum buna izin vermez
arkadaş kalamayız dedim
aynı çevredeyiz, komple selam sabahı kessem mi? ne dersiniz? ister istemez iş yeri aynı yaniSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
16/09/2018, 01:10 #18
Yokmuş gibi davranma.bu sitem etmek bir bakıma.boyle dünyanın en salak en çirkin kızı,en gereksiz insanıyla aynı iş yerinde calisiyormussun gibi.ama bunu tam anlamıyla yapabilmek.cunku kuvvetle muhtemel delirecek ve senin kusmeni sinirlenmeni filan sağlamaya çalışacak.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
-
16/09/2018, 10:32 #19
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bugün telefonla konuşurken iki kez aradı birisi.
Baktım o
Ağlamaklı bir sesle görüşmek istedi
Saati söyledim, buluştuk
Pişman olduğunu, beni özlediğini, dün uzaklaştığımda kötü olduğunu, beni sevdiğini (ilk kez duyuyorum)...
dün gece eski sevgilim aradığından ve onu gerçekten sevip sevmediğimi sorduğundan bahsetmiştim, çok ağırına gitmiş vs
iki saat uzaklaştırdım kendimden, ağırdan sattım kendimi sadece iki saatçik
yüzüme dokunmak istedi kendimi geri çektim
ağladı ve şunları anlattı
aile muhafazakar, biliyordum ama eve geç gittiği için yediği fırçaları bilmiyordum sadece bir kez tanık olmuştım telefonda
yatakta söylediğim ters bir söz olmuştu, kendime en çok kızdığım şeylerden biridir
bir ara şehirdışına gitmekten vazgeçmeyi düşünmeye başlamış olduğundan
kendisine yabancılık vs
bunları bana anlatması gerektiğinden bahsettim, daha önce.
sonra başını omzuma koydu, itemedim
bir ay sonra ilk kez bu kadar samimiydik, öpüştük
hislerine güvenip güvenmediğini sordum
evet diyiince, benim buna güvenemeyeceğimi söyledim
içim buz gibi bunu ısıtmalısın dedim
zaman gerek emek gerek vs
daha da uzatacaktım, üç gün dört gün ama kıyamadım
yaptığım yanlış, hani o kıymıştı çünkü
ona gerçekten ısınana kadar ağırdan alcam
yakınlaşmak istemediğimde açıkça söylicem
nasıl olacak çok da bilmiyorum
kafam karışık ve gerginimSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
16/09/2018, 11:02 #20
...............
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi