Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kıskanmalı mı?

Sevgili cemiyet dostları akıl almak istediğim bir başka soru daha mevcut.

Eskiden şöyle düşünürdüm ben. Benim kız arkadaşım bir erkekle baş başa buluşmamalı, bir erkeğin arabasına binmemeli, bir erkeğin evine gitmemeli, erkekler onunla yavşak yavşak canım tatlım bir tanem vs gibi üsluplarla mesajlaşmamalı ve hani akşam bir saatten sonra geyik muhabbetleri için yazdıkları bir kız olmamalı diye düşünürdüm.

Yani bu bir yerde şuradan geliyor sanırım. Benim hayatta gördüğüm ilk çift olan anam babamdan da böyle gördüm. Açıkçası ben kendimi abartı kıskanç birisi olarak da düşünmem. Bunun üzerini ben genişlik olarak görüyorum. Bir gün kız arkadaşım çok kısa olduğunu düşündüğüm bir mini şort giymişti. Bununla ilgili kavga ettik.Öyle bir konuştu ki benimle ben kendimi müthiş geri kafalı hissedip bir arkadaşıma açtım konuyu. Ve o çocukta kızla aynı şeyleri söyledi bana kabaca.

Seninkisi ilişki değil, sahiplik. İlişki güven üzerine kurulu olur. Kız isterse başkasının evine girer çıkar. Ona güvenmelisin. Aldatacağı varsa zaten yine yapacaktır. Sen böyle davrandıkça senden gizli yapmaya başlar daha kötü olur dedi. Hele ki sen yurt dışına gidip yaşamayı düşünüyorsun, oradaki kızların özgürlüklerine böyle karışamazsın dedi.

Bundan öncesinde ben kıza izin verdikçe kızların bir dur noktası olmadığını düşünürdüm. Ve ses etmedikçe sürekli daha fazlasını isteyip en sonunda aldatıp, zaten beni hiç kıskanmıyordun belli ki sevmiyorsun diye boku bana atıp terk edeceğini düşünürdüm. Ama bu arkadaşımla konuştuktan sonra da birazcık da şunu düşündüm. Ben ilişkide kendi rolümü mükemmelen oynuyorsam kız benimle mutluysa diğer erkekler ne yaparsa yapsın kıza yaklaşamaz gibi düşündüm. Belki de ben geri kafalıyım dedim.

Emin değilim açıkçası. Bir yerde mesela benim içim rahat etmez benim kız arkadaşım tanımadığım bir çocuğun arabasına binse, ama ben mi geri kafalıyım, kendime güvenmiyorum? Ben ilişkide rolümü düzgün oynarsam kızlara bu konuda güvenebilir miyim? Ne dersiniz cemiyet dostları kıskanmak doğru mudur? Yapılırsa nasıl yapılmalı?

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bak hepimizin kadın-erkek bir cinsel pazar değeri var. Biz erkekler bu değeri statümüz, davranışımız, paramız, işimiz, erkeksi özelliklerimiz şeklinde gösteriyoruz. Kadınlar ise bu değeri güzellikleri , vücutları, bacakları , ve götleri ile gösteriyorlar. Estetik cerrahinin ve kozmetik sanayinin ulaştığı rakamlar bu yüzden şaşırtıcı değil.

Şimdi senin durumun hem zor hem basit. İki ucu boklu değnek. Kızın senin istemediğin tarzda fazla açık giyinmesinin tek bir nedeni var. Cinsel değerinin reklamını yapmak. Diğer erkekleri çevresine çekmek. Bu bilinçli bir şey değil. O yüzden kızlarla bunu tartışma. Bir kıza demiştim şortun çok kısa değil mi ? Napim hava çok sıcak demişti. Anlıyorum demiştim bende

Amk sort götünün yanaklarını örtse daha fazla sıcaklık hissetmeyeceksin. Sıcaktan kaçıyorsan daracık kot şort yerine efil efil bir şey tercih edebilirsin. Yani konunun sıcakla alakası yok beyler. Kızın güzel bacakları var ve sergiliyor haklı olarak.

Birde son 3 yılda çok şey değişti. Ben son 3 yıldır son dakika muhalefeti yaşamadım. Artık kızlar çok rahatlar. Rahatça veriyor, aldatıyor, aynı anda 4 adamı idare edip bundan utanmıyor falan. Çünkü sosyal baskı yok. Eskiden kızlar orospu damgası yemekten korktukları için biraz sınırlı davranırlardı. Şimdi kimsede o korku yok. Ne yaparsan yap orospu olmuyorsun. Temiz iş

Neyse senin ve senin durumunda olanlarda kıskanmak işe yaramıyor. Yarasa kıskan diyeceğim. Ama kıskanmamak hiç işe yaramıyor. Zaten bir kere içine kıskançlık duygusu geliyorsa o şortu giyinse bile sen onun acısını pasif agresif davranışlarla çıkaracaksın ve işi daha bok edeceksin.

Ben şunu bilirim. Bir kadın senin kızmanı umursamıyor ve senle kavga ediyorsa ve senden ayrılmaktan korkmuyorsa, o kız seni sevmiyordur ve yakında terk edecektir zaten. Erkeğini seven kadın böyle şeyler için adamı yormaz.

O kız tarafı onu geçelim

Ya senin istediğin gibi olmayan bir kızla ne işin var? İstediğin gibi giyinmeyen düşünmeyen yaşamayan bir kızla çocuk mu yapacaksın napacaksın ? Ya istediğin gibi birini bul , yada çeneni kapa sik sikebildiğin kadar sonra yol ver gitsin.

Birde şu cümleyi söyleyen bir kız ise zaten kızlardan tavsiye almayın dedik. He erkek ise o arkadaşına acıyorum.
    "Seninkisi ilişki değil, sahiplik. İlişki güven üzerine kurulu olur. Kız isterse başkasının evine girer çıkar. Ona güvenmelisin"

3. HELAL BRO miracle, verdict HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hbanın lafı üzerine söylemek gibi olmasın

benim de şort mevzusu başıma gelmişti. evdeyiz hazırlandık dışarı çıktık ben şortun çok kısa olduğu o zaman fark ettim yürüyoruz durağa falan geldik hiçbirşey söylemedim şöyle bi süzdüm şortu sonra başka tarafa baktım ama karı gibi küs tavrı da yapmıyorum sadece hoşlanmadığımı bakışımla hareketimle belli ettim. bunu fark edince kız da bi duraksadı sen rahatsız oldun bu şorttan hadi gel değiştireli falan dedi gayet normal bi tonla fark etmez dedim kız hadi lütfen gel dönelim değiştireyim diye kendisi ısrar etti. geri döndük değiştirdi vs. ha her kıza böyle davranarak istediğini yaptırmanın garantisi tabiki yok ama sebep ne olursa olsun seni rahatsız eden bir durum varsa bunu erkekçe belli etmek gerekiyor uyup uymamak kıza kalmış. ama bir kankasıyla başbaşa tatil yok bilmemne buralarda tavrını yine belli etmek ve geri çekilmemek gerekiyor. ayrılırız o zaman derse de tamam ayrılalım diyeceksin muhtemelen ilk geri adım atan kız olacaktır atmazsa da ayrıl. kız kendini kendini savunmaya kalkacaktır yok sen geri kafalı mısın yok bana güvenmiyor musun yok ben aptal mıyım arkadaşlarımı seçmeyi bilmiyor muyum vs bunlara itiraz edip tartışmayı uzatma (tartışmayı kazansan da kızı kaybedersin demişti cemiyetten biri gökhanx di galiba ) kıza hakaret de etme sadece bunun sana uymayacağını bunun seni rahatsız ettiğini ifade et aynen jokerin dediği gibi

sen geri kafalı değilsin

ayrıca şu kıskanma işinden, abartmadığın sürece kızlar hoşlanabiliyor ama erkek gibi kıskanmanı istiyorlar mesela o çoçuk kimdi, şu sana ne dedi onu geberticem vs demek yerine o şortu giy de bi bacaklarını kırayım, o çocukla konuşurken tavırlarına dikkat et gibi davranmalısın. yani kıskançlığı kız üzerinden yapmalısın

5. HELAL BRO valera777, miracle HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün hatunla yürüyoruz askıli giymiş yanımızdan kız grubu falan geçiyor ben bunu tuttum kolundan sertçe " nedir senin bu kiyafetin benim başımi belayami koycaksın Allah senin belanı versin falan yardiriyorum " kizlar bakip kikırdiyor oyle gülüyorum ki :ddd

tatlı kiskancliklar iyidir bir erkegin cizgileri olmali ve arkasinda durmalidir
    avlanmayı seven adam ..

7. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şunu bilirim. Bir kadın senin kızmanı umursamıyor ve senle kavga ediyorsa ve senden ayrılmaktan korkmuyorsa, o kız seni sevmiyordur ve yakında terk edecektir zaten. Erkeğini seven kadın böyle şeyler için adamı yormaz.

O kız tarafı onu geçelim

Ya senin istediğin gibi olmayan bir kızla ne işin var? İstediğin gibi giyinmeyen düşünmeyen yaşamayan bir kızla çocuk mu yapacaksın napacaksın ? Ya istediğin gibi birini bul , yada çeneni kapa sik sikebildiğin kadar sonra yol ver gitsin.
    Dikkat hort edilmelik

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen kıskanma taraftarıyım. Bu konuda verilmesi gerekenden fazla tepkiler veriyorum fakat ben kiskandigim insandan soğuyorum. Ne yazık ki çok küçük bir bölüm bunu anlayabiliyor. Eğer ben seni koruyacaksam, aldatmayacaksam sen de buna saygı göstereceksin. Ülkemizdeki kızların büyük bölümünde daddy issues olduğunu göz önünde bulundurursak türk kizlarinin genelinin hoşuna gitmekte ve bu noktada müthiş kaltak testleri uygulamaktadır. Altını çizmek isterim ki bu kıskanma mevzusu kadınla ilgili değil benimle ilgili ve kıskanılan kadından sogunmamasi bir sorundur bana kalirsa. Çünkü benim alanıma adım atmaya çalışan erkek direkt kan davalim olur ve kadın düşüncesizce hareket ediyorsa olay çıkar.

Arkadaş konusunda kızın karakteri çok önemli. Sevgilimle konusmadigim açıklıkta konuştuğum kız arkadaşlarım var ve sevgilileri var. Sevgilisi beni kiskansa mesela sen nasıl bir gerizekalısın derim. Dünya tersine dönse dusunmem o arkadaşlarımla kendimi. Bu arada ben genel olarak kadınlarla arkadaş olmam. Çok zor. Dediğim gibi o arkadaşlarımın karakterinden dolayı. Etrafa güvenmiyorum değil olay sana güvenmiyorum olayi
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

10. HELAL BRO valera777, gelismeyolunda HELAL BRO dedi
    Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okul yaramış daddy issues falan @candela

12. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi

Bu Konu için Tagler