Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Abiler bir el atın nolur

Kardeşlerim benim genel olarak hemen her ilişkimde yaşadığım bir çıkmaz var. Beni bundan kurtarmanızı, akıl vermenizi rica ediyorum.
    Genel özet olarak şöyle oluyor. Ben genelde çok cesur doğal biriyim sanırım. Çok öyle önüme geleni sikiyorum diyemem ama sanıyorum beni sevenler bu huyumu seviyor.
    Güzel ilişkiler yaşıyoruz. Ben öyle çok bağlanmıyorum sanıyorum ilişkinin "cool" çocuğu oluyorum.

Bunu şöyle açıklayabilirim. Mesela bazen kız trip atar ya. Telefona mesaja bakarsın. Cevap vermezsin o tribe. Bir kaç saat sonra o geri yazar sana. Üstünlük sendedir.
    Bunun zamanla dayanamayıp o mesaja cevap verme haline nasıl geldiği ve üstünlüğü kıza verdiğimden bahsedeceğim.

Bende zamanla kavga edince bakıyorum ki abi ben bu kıza değer veriyorum. Gitsin istemiyorum. Bu suç mu :) O noktada sanırım taviz vermeye başlıyorum. Bunun da ardı arkası kesilmiyor. Bir yerden sonra erkekliğimi kaybedip, küçük bir oğlan çocuğuna dönüşünce de kız bana siktiri çekiyor.

Bu son sevgilimde şöyle oldu. Hiç sorunsuz 0 kavgalı bir ilişkim vardı. En fazla 2 gün üst üste görüşmediğimiz oldu. Bizi beraber görün çok net kıskanırdınız bizi. Bu Amerika'ya gitti. Mini şort giydi. Bende direkt giymeyeceksin diyince kavga ettik. Rest çekti ben böyle bir ilişki istemiyorum diye. Ankara'ya dönene kadar aramız soğuk kaldı. Döndü Neredeyse 3 hafta görüşme taleplerime soğuk davrandı meşgul olduğunu söyleyerek mazeretler sundu. (Bu arada şu oluyor, görüşmediğimiz süre uzadıkça ben iyice bir şeyleri bok etmekten korkuyor gittikçe daha da pasif davranıyorum. Aramaya korkuyordum ya daha kötü olursa diye. Bu oldu hani telefon elime gittiğinde korktuğumu hatırlıyorum)
    Buluştuğumuzda hiç sıkıntı yoktu her şey çok güzeldi. Kız kendi daha adam gibi buluşalım 2-3 gün sonra diye önerdiydi hatta. Sonra tekrar soğuduk. Bir kere daha bir kavgamsız gibi bir şeyimiz oldu. Tekrar buluştuk iyiydi herşey. En son evine bıraktım öpüştük vs. Bu kez 2 ay hiç görüşmedik. Babası alkolikti evde olay çıkarıyordu. Depresyondayım vs diyordu. En son babası ameliyat oldu vs. Bende görüşmeyi istediğimi söylesem de sürekli mazeret çıkıyordu. Bende rahatsızım ama öküzlükte olmasın diye, tamam bir hafta daha bekleyeyimler oldu. En sonunda artık müsaitim dedi. Ben hemen o gün görüşelim dedim. Yok bugün olmaz yarın olsun dedi. O gün annesi yüzünden dışarı çıkmadı. Onun ertesi günü ailece pikniğe gitmişler. Annemle de konuştum ben artık istemiyorum bunu dedi ayrıldı.

Bu iki ayda şu oluyor. Kız o ilk kavgamızdan beri biz çok farklıyız diye düşünmeye başladı. Olmayacak diye şartlandırdı kendinde. Biraz görüşmeyelim diyor ben taviz verince 2 ay görüşmemeye geliyor, canım sıkkın konuşmak istemiyorum diyor en son telefonla konuştuğumuzda ayrılmadan 3 hafta önce. En son 2 hafta mesajlaşmlarda seyrelmişti. Depresyondayım kimseyle konuşmak istemiyorum dediğinde. Kıza wow almıştım. Kötü olduğu dönemde evde oynasın kafasını dağıtsın diye. (mallık bende tabi aslında onunla beraber oynamam gerek ona alıp bırakmam değil ) Orada tanıştığı çocukla şimdi. Ayrılalı belki 5 hafta oldu. Benimle hiç story atmamış kız çocukla #I love you lu story atıyor.

Arkadaşlar ben mal bir insan değilim. Kıza muhtaç psikolojisine girdiğimin, gittikçe ezikleştiğimin, kızında doğal olarak ayrılmak istediğinin farkındayım. Giden bir kız olsun siktirsin gitsin. Ama ben bunu sık yaşıyorum. Ve burada bug'a giriyorum. Hani abi ben seviyorken karşımdakini bunu ona hiç mi göstermeyeceğim? Hiç mi taviz vermeyeceğim. Bu mu hani ilişki denilen şey. Oldu her şey yolunda gitti evlendik ille her kavga da ben mi rest çekeceğim? Sonuçta bununla ilk kavgamı da edene kadar hayatımın en güzel dönemiydi bu. Beni bu kadar mutlu eden bir insanı kaybetmek istememem, onun için taviz vermem mi geri zekalıca? Ve ben bu pasifleşmeye girmeden nasıl yaşayabilirim? Ben çoğu ilişkimde bu ilk kavga sonrası bu mekanik hatayı yaşıyorum bana akıl fikir verin yahu, hep böyle terk edilen ezik taraf olmayayım. Belki benim göremediğim şeyler de vardır. Acımayın suratıma suratıma vurun gerekirse götümden sikin ki bir daha aynı mallıkları yapmayayım.

Bir de ek bir sorum var. Kız ayrılır ayrılmaz numarımı sildi. İnstagramdan engelledi. Giitti şimdi yeni sevgilisiyle storyler atıyor. Mallık bendeyse çekinmeden söyleyin. Bu beni hemen unutması, hiç arkamdan üzülmemesi, hemen yeni birisini bulması bana koydu. Bu kadar basit birisi miyim diye? Bu normal mi, bu nasıl atlatılır? (Not: Bir kere bir buçuk hafta önce instagramda iki gün engelimi kaldırdı sonra geri koydu, ben bu ayrıldığımız günden beridir kıza hiç yazmadım. Niye engeli kaldırdı sonra niye tekrar engelledi bilmiyorum.)
    Konu miracle tarafından (07/09/2018 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reyiz yazmış https://puacemiyeti.com/forum/showth...-y%C3%B6netimi

benim şaşırdığım konu sen kaçtır siktiri yiyormuşsun harbiden neden salak aşığa dönüp duruyorsun hala anlamadım, hiç mi kabuk bağlamadın duyarsızlaşmadın onca olaya

bir de o "ben depresyondayım kimseyle konuşmak istemiyorum" demek seninle konuşmak istemiyorum demektir, bu kdar güçsüz bir varlık depresyondayken yalnız kalabilir mi ? mutlaka erkeklerle konuşuyordur bak wowdan bulmuş. şimdi gel de sinirden kendini sikme dimi ama

hem para kaçtı hem kız kaçtı hem aldatıldın. bundan sonra umarım ilk terk eden sen olursun : )

kızlar yaramaz çıkarcı küçük birer çocuk gibi işte, kendi dengin sanıp alıp karşına oturarak konuşunca işe yaramıyor
    Konu verdict tarafından (07/09/2018 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısını vesselam. Biliyorum saçmaladığımı. Ve fakat abi yani hiç mi sevdiğimi belli etmeyeceğim, hiç mi umursamayacağım, hiç mi değer vermeyeceğim... hani satranç oynar gibi sürekli strateji kurarak da aylarca yıllarca ilişki yaşamak değil, içimden geldiği gibi davranabilmek, bir strateji mamülü değilde kendim olabilmek, bana bunu olmama imkan verecek bir kızla olmak istiyorum. Ama sanırım bu çok çocuksu bir hayalden ibaret :/

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi bu hatun da bir insan. Tabi ki gitmesine de üzüldüm. Hala da özlüyorum çok güzel zamanlarda geçirdik. Ama şunun da bilincindeyim. Onsuz da 24 yıl yaşadım. Daha nice yıllar da yaşarım. Onun benimle konuşmasını istemesini o doğal, öz güvenli, rahat, kendim olurken yapıyordum sanırım. Ama işte bu kavgalardan sonra konuşmadığımız süreler arttıkça ben kıramadığım bir kaybetme psikolojisine giriyor, orada öz güvenimi kaybediyor bunun sonucunda senin dediğin o muhtaç çocuğa düşüyorum.

Bana nötr kızları beni çok seven hale getirmek bir sorun değil sanırım benim içim. Tabi ki kendi çapımda. Ama benden soğumuş birisini en azından tekrar nötre nasıl çekeceğim konusunda cahilim sanırım. Sürekli bir bataklığın içinde boğuşuyorum. Bunu öğrenmem gerekli galiba.

Sanırım en doğrusu tekrar kendimi sevmeye, değer vermeye başlamam. Kendime bir hayat, bir düzen, sabit bir arkadaş çevresi, antrenmanlar vs ayarlamam. Kız geldiğinde bu dünyanın bir parçası olmalı merkezi değil.

Eskiden de böyleydi ama sevince güzel vakit geçirince zaman yaratmak istiyorsun ya onun bağımlısı olmuşum sanırım.

Eyvallah görüşün için.
    Konu miracle tarafından (07/09/2018 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aq yerinde 200 soru sormuşsun hangisine cevap veriyim

o Amerika olayı işin kilit kısmı orada seni aldatmış olma ihtimali fazlasıyla yüksek ondan sonrası çorap sökügü gibi gelmis

amerikaya giden kız şuan tangamla dolaşiyorum cnm dememis şort bu olm orda giymicekte nerde giyecek ?

güçlüysen sevginide diyasiya göstermen veya göstermemen senden birsey kaybettirmez

kara kutu Amerikada yaşadıklari ..

sonrada senin yumruğa yumrukla karşılik verememen olmuş ..
    avlanmayı seven adam ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle sen bir malsın. Ama mallığın aptallığından değil iyi niyetinden. Sen iyi bir adamsın. Nice guy dedikleri kızların sürekli boynuzlayacağı yada terk edeceği adamsın. Öncelikle bunu kabul et. Kabul et ki değişebilesin.

Kız amerikaya neden gitti? 5 günlük gezi ise sıkıntı yok. Dil okulu veya erasmus gibi şeylerse bu şu demek. Özgürce el yarağı yemeye gitti. Sen naptın ? Sen dönünceye kadar seni bekleyemem, dönünce ben olmayacağım demek yerine, pembe pijamalı bir ergen kız gibi biricik sevgilini bekledin.

Bunu yapma nedenin ve senin durumunda olan binlerce mal erkeğin bunları yapma nedeni, hala peri masallarında ve romantik komedi filmlerinde yaşaması.

1) Kadınlar aldatır.
    2) Kadınlar senden iyisini bulduğu zaman seni terk eder. Aldatarak terk eder
    3) Kadınlar zayıf erkeklerden tiksinir
    4)Kadınlar muhtaç bir erkeğe vermektense, kurumayı tercih eder.
    5)Kadınlar başka kadınların çekici bulmadığı erkekleri çekici bulmazlar( istersen 10 yıllık kocası ol)
    6) Kadınlar, kendisini muhtaç olduğundan yada çaresiz kaldığından yada başka birini bulamadığından isteyen erkekleri değil, bir sürü kadın varken kendisini seçebilen erkekleri severler (devrik cümle ve anlatım bozukluğunun amına koydum ama anladınız siz)
    7)Kadınlar kendisini bekleyen erkekleri sevmezler. Kendisinin beklediği erkekleri severler.

Bu arada oyun falan geçin bunları ya. 1000 küsür yazı yazmışımdır hangisinde oyun anlattım. İşin gerçeğini anlatıp bir zihin yapısı anlatmaya çalışıyorum yıllardır size. O zihin yapısına sahip olunca oyunu istemeden bile oynarsın.

8) Kadınlar erkekler gibi sevmezler. Yeni birini bulunca eskisi hiç yaşanmamış gibi gelir. O yüzden şaşırma delikanlı konu seninle ilgili değil. Her ilişkide kadının beynine format atılır. Merak etme o elemanı da silecek.
    9) Hiç bir kadın bir erkeği, o erkeğin istediği gibi sevemez. Buna kapasiteleri yok. O sevgi bölümü sadece çocuklara ayrılmış. Bu yüzden sizi anneniz gibi seven kadın rüyasından uyansanız iyi olur. Öyle bir şey yok. Kadınlar koşullu sever. Sadece çocuklarını koşulsuz sever.
    Doğru şeyleri yapmadığınız müddetçe o koşullu sevgiyi bile yaşamanız mümkün değil.

Acı gerçekler. Afiyet olsun

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 günlük gezi için gitmişti. Teyzesinin evinde kaldı vs vs. Onun dışında dürüstçe konuştuğunuz sürece suratıma suratıma vurun ağzıma ağzıma verin verin ki iki gün canım yansın sonra geçsin de bir daha böyle yanmasın.

Dediğinde çok haklısın üzerine düşünüyorum da... Ben sikik bir kız çocuğu gibi geri adım attığım için kaybettim. Şort konusunda daha sonra tamam olabilir ben yalnış düşünmüşüm. Ben düzgün davrandıkça isterse hayatında 1000 erkek olsun yine beni aldatmaz diye düşündüm. Hani dedin ya döndüğünde ben olmam, seni bekleyemem filan diye. O kavgada ben böyleyim kızım işine gelirsin demiştim ben, kız orada o zaman ayrılalım ben böyle bir ilişki istemiyorum dediğinde keyfin bilir demeliydim. Orada ilk tavizi verdim.

Orada kan kokusunu aldı, sonra ben tavizleri arttırdım o da pirana gibi saldırmaya devam etti en son benden geriye sikik korkak bir kız çocuğu kalana kadar.

Sanırım tek doğru yaptığım şey ayrıldığımızdan beri mesaj atmamam
    Konu miracle tarafından (08/09/2018 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Tagler