Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkek ve kadın da namus diye bir şey vardır ama farklı yerlerde aranır. Bir erkeğe ömür boyu bir kadına ve çocuklarına bakma , avladığının, kazandığının %70 ini bu aileye verme, gerekirse onlar için canını ortaya koyma vazifeleri veriliyor. Erkek karşılığında tek bir şey alıyor. Genlerini aktarma. Ve o doğan çocukların kendi öz çocukları olduğunun garantisi . Namus dediğimiz şey hem erkeğin bu tek arzusunu garanti altına almak hemde doğan çocukların hayatta kalması için gerekli bir olgu.

Bu nedenle toplum ve kültür evrimleşirken bekaretin korunmasına önem vermiştir. Korumayanları da dışlamıştır. Aynı toplum erkeklerin ailesine bakmasına, paylaşmasını, çalışkan olmasına önem vermiştir. Çocuğuna götüreceği yemek parasını kumarda ezeni de dışlamış, küçümsemiş sen nasıl erkeksin demiştir.

Mesela bir erkek bir kadını hamile bırakıp, ben çocuğa bakmam ne halin varsa gör diyorsa namussuz oluyor. Bu çok da mantıklı yukarıda anlattığım nedenlerden dolayı. Peki bacaklarını herkese açmaktan ve bir sürü erkekle yatmaktan bağlanma ve sevme duyguları çürümüş bir kadın neden namussuz olmuyor. Öyle bedavacılık yok. Ya hepsi ya hiç biri.

Gelelim bir başka meseleye. Çok partneri olan kadına neden orospu deniliyor da çok partneri olmuş erkeğe çapkın? Bir stand up gösterisinden alıntı yapim. Çünkü orospu olmak kolay. Çok kolay. Tek yapman gereken yatmak. Hatta yatmaya da gerek yok ayakta dur donunu indir. Bu kadar

Ancak erkeğin çapkın olması zor. Tip, karizma, giyim, para, zeka, bilgi, oyun, yetenek gibi bir sürü iyi özellik gerektiriyor. Doğal olarak bu zor kabiliyetleri bünyede toplamış bir erkek çekici ve çapkın olabiliyor. Yani başarılı. Toplum da başarıyı takdir ediyor.

Şey gibi düşünün. Yolda yürürken ne güzel yürüyorsun diye seni alkışlayan oldu mu? Hayır. Çünkü basit herkes yapıyor. Ama amuda kalkıp ellerinin üzerine yürürsen insanlar alkışlayacaktır. Çünkü zoru başarıyorsun.

Not: Düşün sevdiğin kız, sevgilin yada eşin.. 5 adamın taşaklarını emmiş. Amına dondurma sürüp yalatmış. Kıllı heriflerin terleri sevgilinin memelerine düşmüş. Yarın olsada beni götten sikse diye düşünmüş. Bar tuvaletinde bir herifin spermlerini yutmuş.
    Şimdi bunu düşününce rahatsız olmuyorsan senin için yapabileceğim bir şey yok. Ama rahatsız oluyorsan ki oluyorsun o zaman içinde ki adamı dinle. Sana zarar gelsin istemeyen ve senin bugün burada olmanı sağlayan atalarının geni o.

Bu arada ben bakire olmayan kızla evlenilmez falan demiyorum. Böyle bir şey yok. Ancak hayal aleminde yaşamayın diye anlatıyorum. Bir kız ne kadar fazla partneri olmuşsa sana bağlanma ve seni sevme oranı bir hayli düşecek. Aldatma oranı ise bir hayli artacak.Sonra ağlamayın.

Bu arada @candela "He benimle tanıştı ve sonra aklından geçirdi başkasını.Hissederim ve ikisine de dünyayı dar ederim,orası ayrı.kaliteli insanlarla tanışmadı diye koyverip benimle tanışınca kalitenin farkına vardıysa sallamam açıkçası."

Ya seni tanıdıktan sonra senden daha kalitelisini bulursa napacaksın? Dünyayı dar edeceksin he. Kendine gel amk

2. HELAL BRO blackwhite, verdict, DickWhitman HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bütün söylediklerine katılıyorum.Çocuk için hepsi.Aklıma bir olay takıldı ama.

Yurtdışına hiç çıkmadım.Çıkanlardan duyduğum kadar biliyorum.Anlattığın sevilen ama ileriyi kafasına takmadan yaşayan kızı düşünelim.Ya ülkenin çoğunluğu 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde yaşayıp zamanı geldiğinde düzgün aile yaşantısına geçiyorsa ? O zaman nasıl düşünürdük acaba? Çünkü bizim ülkede hataya yer yok.Yanlış yaparsan bitersin. Gelişmiş dediğimiz ülkeler hata üzerine yükseliyor.Herhalde burda çok namusllu kız abi dediğimize orda sorunları var heralde derdik.

Mesela gece salaş bir bara gidilmiş,herkesin kafa bir dünya.Yıkanmıyor bardaklar bira koyup devam.İğrenmeyi düşünmez bile insan.Ortam akıyor.Restorana gidilse,başkasının çatalıyla yemek yenilebilir mi mesela?

mentionla ilgili olarak bir insanın bana yanlış yapmasına gerek yok.Diğer insanlara davranışlarına bakarım genel olarak ama hafif narsistlik var Normal durumda gelişip ondan kaliteli olmaya çalışırım ama elimden kız alırsa elbet birgün sikerim belasını
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sosyal psikoloji araştırması var. Amerikada yapılmış. Bir üniversitede erkeklere soruyorlar. Bekaret sizin için önemli mi? Neredeyse hepsi hayır önemli değildir diyor. İkinci soruyu soruyorlar. Sevgilinizin 2 mi 5 mi eski partneri olmasını tercih edersiniz?

Cevap 2. Hatta 1 mi 0 mı diye soruyorlar. Cevap 0 .

Yine bir başka avrupa deneyi soru aynı. Cevap aynı. İkinci soru şu. Kız arkadaşınızın bakire olmasını istermiydin? Cevap: Evet

Bak çok ilginç bu. Adama soruyorlar bekaret senin için önemli mi? Hayır diyor. Kız arkadaşının bakire olmasını istermiydin diyorlar evet diyor. Bunu neden yapıyorlar

1) Eski kafalı gibi görünmemek için
    2) Büyük bir sosyal baskı var( cinsel devrimden sonra oluşan)
    3) Nemalanmak için (açıklamama gerek yok herhalde)

Ama o adamlar da bunu istiyor çünkü bu insan doğası nereye gitsen aynı. He peki tüm bu cinsel devrim sonrası batıda durum ne? Annelerin 1/3 ü single mom. Yani alfa erkek vurup kaçmış. Bunlarda çocuğu doğurmaya karar vermiş. Nasıl olsa devlet bakıyor mantığı. Bu çocukların sonunu düşünen yok. Sonra çocuklara yalan hikayeler anlatıyorlar. Bununda araştırması vardı. Çocuk babam nerede diyince savaşta öldü falan diyorlarmış. Yani ben orospuluk yaptım diyemiyor.

Ve tüm bu cinsel devrim sonrası diğer erkekler ,yani bir aile kurup bakabilecek kapasitedeki erkekler şöyle bir tepki verdiler. Sikerim böyle işi dediler. Bize gelene kadar 50 tane adama veriyorlar, o zamana kadar da yüzümüze bakmıyorlar , 30 yaşına dayanınca da bize yanaşıp evlenmeye çalışıyorlar. Sikerler böyle işi evlenmiyoruz dediler. Madem dünya böyle bir yer bizde sikişimize bakarız dediler

Pua meselesi aslında buradan doğmuştur. Bu kadınlar neden o adamlara verip bize vermiyorlar, ve biz bu konuda ne yapabiliriz düşüncesinin sonucudur.

Bugün amerika da babalık testini yasaklamaya çalışan bir feminist derneği var. Biliyorlar çünkü işin nereye vardığını. Her 100 erkekten 4 ü kendinden olmayan çocuğu kendinin sanıyor. Belki de daha fazladır bu oran.

Yani batıda olan şu. Kadınları özgürleştireceğim diye yapayalnız bıraktılar. Her etki bir tepki doğurur. Erkeklerde madem evlenip çoluk çocuk yapmayacağım diye elini eteğini hem sevgi yuva işlerinden çekti. Batıda aile kurumunun sonuna geldik yani.

Birde nafaka belası var ki bu işleri büyüten ona sonra gireriz.

Sözün özü hayatta yaptığın her eylemin bir karşılığı vardır. Yokmuş gibi davrananlar kedileriyle birlikte bi su vereni bile olmadan ölüyor.

5. HELAL BRO İ.N.S.A.N, verdict HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @candela

insanlar çok çıkar odaklılar bu yüzden ikili ilişkilerdeki motivasyonları gayet kolay tahmin edilebilir oluyor ve pek de zeki değiller açıkçası en büyük aptallıkları da büyük oranda kendini beğenmişliklerinden gelen sizi aptal yerine koyduklarında ortaya çıkıyor. bu yüzden aldatan veya buna meyilli olan bir insanı sezmek çok zor değil bence. ha kanıt bulmak yüzde 100 emin olmak falan ayrı konu ama buna gerek yok, noktayı koymak için bunu kovalamaya da gerek yok. bu süreç daha ziyade bu işin peşinde olan kişi için yıpratıcı olmaya başlıyor bir süre sonra (acı tecrübeler ). eğer paranoyak ve özgüvensiz olmadığından emin isen bir bokluk sezdiğinde yolu göstermelisin sessiz sakince. başka ne yapacaksınki, öldürecek misin adamı ? ya zaten aşık olmak o kadar zor ki, ağzını açmaya başladığı an soğuyorsun kadınların çoğundan, sana o kadar çocuksu ve aptalca geliyorki, bunun için mi intikam hareketlerine gireyim? gerek yok

hba, senin bahsettiğin o, kadınları özgürleştirmeye çalıştırırken başka yerden bozdular dediğin şey aklıma vahşi doğayla oynamayı getirdi. hani bir yerde kurbağa fazladır onlardan kurtulmak için çuvalla yılan getirirler sonra da yılanlar başka sorun açar ya, harika olmuş tespitin.

nafaka konusu ise benim de evlilik konusunda aklımı en çok kurcalayan nane. aldatılmak inan çok umurumda mutlaka atlatırım ama beni aldatan karıya hayatımın sonuna kadar bakma fikri hatta malımın mülkümün yarısını verme düşüncesi.. işte bu adamı kanser eder.

bir de madem batının ahlaksızlığı dedik; şu karısını elin adamına siktiren elemanlardan bahsetsene. sosyal yapı falan umrumda değil, psikolojilerini merak ediyorum. bu yeni mi ortaya çıktı roma döneminde de var mıydı vs? aramızda bu tarz mecralara kayanlar varsa alınmasın, ben açık fikirli bir adamım eleştirmek için sormuyorum
    Konu verdict tarafından (07/09/2018 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hayatı severek büyüdüm.Kimse kimsenin hakimiyetinde olmasın,özgürce yasasın istedim hep.Tarla gibi bakma muhabbeti yüzünden dine düşman oluyordum. (antik yunan kaynaklarında aynı ifade varmış ) Keşke hayat düşündüğüm gibi olsaydı ama doğurma işi, kadının hayatını organize ediyor. Kadınlar seçebilme yeteneği o kadar iyi değil. Bununla yüzleşmem lazım. Doğuda zorla evlendirilenleri bir kenara bırakıyorum. Eş seçerken dikkat etsinler.Sonra kadına şiddetmiş,yok çocukla bırakmış gitmiş,aldatmış filan. Düzgün seçeydin bana ne amk !

Feministlerin ta...Sıtkım sıyrıldı amk

Sosyal baskıyı ben de hissediyorum. 1 mi 0 mı ? 1 derdim ben. 2 mi 5 mi? 5 derdim açıkcası. He bunu söyleyince godoş oluyorum toplumda ama.biz normal insanlar değiliz ki. 17-18 yaşında kıza yaklaşsak anlayabilir mi? He anlar biraz, eğlenir filan da diğerlerinin mal olduğunu bilse bizleri daha kolay sınıflandırır. Aşık olamayacağımı bildiğim ve sikgeç baktığım için böyle rahat düşünüyorum sanırım

Cemiyet beni rüyadan uyandırdı sanırım
    @verdict bir kız benm için başkasından ayrılırsa siklemem kendisini.godfather usulü.Birinin işini bozarsam intikam almakta haklıdır.Benim işimi bozarsa sikmek de benim hakkım.Neden öldüreyim? Ölmek kolay iş.İdam istiyor insanlar mesela.Salaklık bu.Ağırlaştırılmış müebbet çok daha ağır bir ceza(af olayı kaldırılırsa). İşlerini bozarım hayattan soğuturum.Hem bunu yaparsam iyi hissedecem.Neden yapmayayım?

Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet zaten nasıl ve neden bu halde olduğumuzda sıkıntı yok. Milyonlarca yılın evrimi söz konusu. Ammaa velakin çağlar boyunca insanların güzellik anlayışına kadar birçok görüş değişiklik göstermiştir. Aç afroditi bak. Zamanında mağaralara dolgun kalçaları çizilen afrodit o. Çekici afrodit

Aynı şekilde muadil olarak sevmediğimiz birçok şey de sevmediklerimiz de değişmiştir. Şimdi evrimleşen günümüze bakıyoruz. Erkek kadının çok fazla partneri olmuş olmasından rahatsızlık duyuyor mu ?
    Evet.
    Peki kadın erkeğin çok fazla partneri olmuş olmasından ?
    Bu tek yanıtlık bi sual değil. Eğer kendinin çok fazla partneri olduysa rahatsızlık duyma hakkının olmadığını düşünüyor. Ve duymuyor. Eğer olmadıysa, evet duyuyor. Peki rahatsızlıklar konusunda eşitlik varken. Adalet niye yok..

Çapkınlık ve orospuluk meselesine gelirsek:
    Aslında bu, senin olaya nasıl baktığınla alakalı, düşüncelerin ve kim olduğunla ilgili;
    herifin biri akbankı soydu. Büyük bir iş. Bir kesim "vay orospu çocuğu. Senden çıkar o para" derken (bunu kıskançlıktan söyleyenlerden bahsetmiyorum. Samimi olanlardan..)
    Diğer bir kesim "helal olsun, nasıl yaptı ? Nasıl başardı acaba ?" Sorusunu soruyor, adamı takdirle bir kendine. Misal çiftlikbank örneği. Ayrı olarak, çapkınsın da bir erkeği sikmiyosun ki be hocam, yine o donu indiren orospuyla birliktesin. Aslında o kadar da zor olmasa gerek.. Yataktan kalkıyosun biriniz orospu diğeriniz çapkın, halbuki donlar ağır geliyor. Stand up'lardaysa çok güzel tespitler var ama. Espriyi yapmak için gözardı edilen pürüzler de var. O adamın işi başka..

Bağlanma ve sevme duygularının çürümesi, sayı arttıkça gerçekten evet. Bunun göz önünde bulundurulmasında bi beis yok.
    Sonuç olarak, sistem yarrağı yemiş evet ama biz de öldürmek yerine, kanser olan kolu bacağı keselim.

Yani bir erkek de kadın da çocuğunu bırakıp gidiyorsa bu kötüdür. Bir erkek de kadın da adaletli olmuyorsa bu da kötüdür.
    Konu İ.N.S.A.N tarafından (07/09/2018 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadınlar, fazla cinsel partneri olmuş erkeği olmayana tercih ederler. Nedeni ise yukarıda saydığım çekici özellikler. Mesela çok yaygın bir deneyimdir. "Abi yoklukta hiç yok, bir kız arkadaşım olunca kısmetim açılıyor"

Çok normal. Kimsenin beğenmediği adamı kim ne yapsın. Pre-selection diye bir şey var. Önceden seçilmişlik. Hatta pua ler kullanır bunu. Bende kullanıyorum. Bir mekandan kız tavlamak istiyorsam oraya başka kızlarla giderim. Böylece o mekanda ki kızları tavlamak çok kolaylaşır. Tam Türkçesi sosyal kanıt.

Hatta kadınlar sıradan bir erkeğin biricik sevgilisi olmak yerine, çekici bir erkeğin 3 sevgilisinden biri olmayı tercih ederler.

O yüzden İNSAN kardeşim kadınlar hakkında büyük bir bilgi eksikliğin var. Bu, tecrübesizliğinle de birleşince işlerin senin için iyi gitme olasılığı yok. Bu düşüncelerle zaten buradan öğrenip, uygulayıp başarılı olacağın birşey de yok. Temel sağlam olmayınca oraya dikilen bina yıkılır.

Yaşa ve gör.

10. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıkarsama yapmışsın be hocam. Ben teferruattan bahsediyorum. Tekrar oku rica ediciğim. Ayy bizi nerelere sardın.Tabiki önceden seçilmişlik var. Tabiki çok kadın. Tabiki cenap şahabettinin dediği gibi bir kadın için, sevdiğini yalnız, kendisinin beğenmesi yeterli değildir...

Amma velakin, hiç popüler olmanın, bokuna batma olayını duyduğun olmadı mı ? Bu ayran gönüllü ben bunun haremine katılmam diyen kıza rastlamadın mı ?

Çıkarsama yaptığın örnekte bakire hatundan bahsettim. Rahatsızlık duyma hakkının olmadığını düşünüyor ve duymuyor derken bu konuda bekaretini kaybetmiş hatunları ekarte ettim. Hiç bir bakirenin bu kaşarlanmış diyerek, kendini senden uzak tutmaya endekslediği olmadı mı ? Buna kızanları gördüm. Daha kendi gibi birini arayanı gördüm. Ailesinin yetiştirdiği kafada olup ilişkide kendine yakışır birini aradığını gördüm. Adaleti elden bırakmamak adına bu görüneni ortaya döküyor. Ve ordan kazanmaya bakıyorum. İkna etmek ve taze beyinlere yerleştirmek için her gözlemi sunar ve kafa karıştırırsın. Yani bekaret istemini kaldırmak için daha güçlü bir sebep. Yoksa bu iş çığırdan çıkar. Ancak benim hatam aradaki çizgiyi sen bile anlayamadıysan. Hedef kitle ne anlar kim bilir

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @candela ben de öldürmeyeceğini biliyordum zaten içim rahatladı evet bunu yaparsın, yani uğraşırşın kalitesizliğini yakın çevresine yayarsın bunlarda sıkıntı yok. ha ben bunla uğraşmam yapı gereği o ayrı konu da bence bunu yapıp yapmamak değil neden yaptığın önemli. bir çeşit intikam duygusuyla hareket ediyorsan bunu yapmayınca gözüne uyku girmiyorsa orada bi sıkıntı olabilir hatta bu kontrol edilmez ise büyüyebilir ama zevk içinse eyvallah, senin hakettiğin şey bu kızım dersin ve rezil edersin bunu anlayabilirim. yine de zaman kaybı olarak görüyorum..

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen kimsin ben daha iyileriyle takılırım demek doğrudur,delirtir kızı.haklisin bu noktada,ben o olmasın demiyorum.zevkine benden güçsüz insan,hayvan ezdigim görülmemiştir.ama bu gelip senin yüzüne sen kimsin ki ezik,böyle koyarım demekle eşdeğer.6-7 senelik ilişkisini kızın başkasının evinde takıldığını öğrenerek bitiren sevdiğim bir abim vardı mesela.yanimda aradı kızı,öğrendi.adam geçti başka kiza evlendi yakın zamanda.bu doğru hamle ama ilerde birgün aklıma geldiginde egomun zarar gorecegini biliyorsam yapmalıyım.kendim için zevkine de değil.yapmazsam kötü hissederim.ne kadar küçük insan olsalar da.bunu yapmayana da anlayamam açıkçası.

Şöyle bir anım oldu.sikimsonik bir kulübe girdim üniversitede.mobbingten nefret ederim.yazdigim kız yonetkmdeydi.ilk toplantıda mobbing yapmaya çalıştı bana.estim gurledim.kulupten kovdular.cok üzgündüm.baska kulübe girdim müthiş işler yapıyoruz filan.beni geri çağırdılar.sen bizdendin olmaz öyle gel yuvana diye.hamlemi yaptım kardeşim.ya herro ya merro.o kız ve başkanın rektörün odasında yarım saat 45 dk agladıklarını,yalvardiklarini öğrendim.yetti bana ileri goturmedim işi.he o zaman önüme rahatça bakabilirim.cok arkadaşım siktir et önüne bak dedi ama o zaman bakabildim.

14. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi