Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: aşık olmak

Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aşık olmak

merhaba arkadaşlar nasılsınız ?baya bir durgun cemiyyet şu sıralar biraz canladıralım dedik.çok güzel bir mevzuyla
    geldim

benim 4 aylık bir ilişkim var(1+3) önceki raporlarda tanışma ve irelileme sürecin yazmışdım ama kısa bir özet geçeyim.

nerdeyse 8ay önce ilişkimiz başladı ve kız bana instada başka bir profilden takib atmışdı kabul etmişdim ve konuşmaya başlamışdım ve ihanet etdiğim için ayrılmışdı her yerden faceden,wpdan,instada silmişdi.

üzerinden 3.5ay sonra numaramı yeniden rehbere eklemiş
    ve hikayelerime bakmaya başlamışdı.özledimmi diye mesaj atdım evet özledim yazmışdı bundan sonra 3 aydır beraberiz.çok güzül geçÉ™n 1 aydan sonra(nerdeyse her gün görüşüyorduk) ailesinin ısrarıyla köye döndü ve 2aydır ayrıyız eylülün 12si yenidÉ™n Baküye dönüyor ünversite için.

bu ayrı kaldığımız 2ayda baya bir kavga etdik ayrıldık ama ayrı kalamıyorduk barışıyorduk her defasında . kıza gerçekden bir şeyler hiss ediyorum yani bu yaşıma kadar kimseye hiss etmediyim bir hiss bu. her defa ayrıldığımızda bir ben bir o addım atıyordu (bazende kızın en yakın kız arkadaşı barışdırıyordu)

ben tüm ilişkilerimde kızlara böğle bir görev veriyorum yatarken iyi geceler yazmadan önce bana Emin yazıyorlar bende evet yazıyorum onlarda bana öylü bişeyler yazıyorlarki kendimi iyi hiss etdirecek bişeyler bende aynı şekilde onlara yapıyorum bu totemi...kızlar sözlÉ™e erkekler qazla çalışır misali

bu kızda bu göreve uydu biraz daha abartdı geceleri değil sıkca Emin deyip ardından güzel bişeyler diyiyordu.son bir aydır dememye başladı yani geceleri iyi geceler diyip uyuyordu. ben bu sorunu dile getirmişdim (bence sorundu yani ben ona sadece böyle bir totemim var demişdim yani bana senin söğleyeceyin her güzel cümle enerji veriyor demişdim oda sıkca yapmaya başlamışdı bunu)

bak güzel Sevgilim bana böyle güzel cümleler fln kuryordun son bir aydı bir defa Emin deyip güzel bir cümle demedin dedim .yani bir soğukluk olduğunu hiss ediyorum .oda içimden gelmiyor sadece soğukluk yok hala seni seviyorum ve mümkünse bu çoçukca konuyu tartışmayalım demişdi.benim için önümli bişey senin içinden gelmiyorsa ve sana çocukca geliyorsa bencede kapatalım demişdim.

kız her küçük şeyden pürüz çıkarıyor son bir aydır mesela şimdi ayrıyız 4gündür konuşmuyoruz sebebine bak aq..agustosun 24 ilişkimizin 3ayı oldu bu vpda hikeya paylaşdı 3ay oldu için ben paylaşmadım.saat 12ni 1 dakika geçmişdi yani artık 25 agustosdu bana biliyorum kavga etme sebebi değil ama sen neden paylaşmadınki dedi.bende sebebini anlatmaya başladım;

bende yukarıda yazdığım totem olayını hatırlatdım ve ilişkimizin 3ayını bilerekden wpda hikayede paylaşmadığımı söyledim nasıl benim olayım sana cocukca geliyorsa buda bana cocukca geliyor dedim .ayrıca ben sana tebrik mesajı yazdım yani illa başkalarının gözünemi sokmamız lazımdı dedim biraz bozuldu aranı yumşatmaya çalışdım bana Ok yazdı( bana konuşmaya başladığımız ilk vakitlerdÉ™n birinin ona ok yazmasını kendine çok büyük saygısızıık olar gördüğünü demişdi hatda bir defasında ok yazmışdım diye beni wpdan engellemiş 3gün sonra engeli kaldırmışdı.)

ok yazılmasını saygısızlık gibi gören biri bana ok yazarak saygısızlığın alasını yapmışdı bende ok.mu yazdım evet ok yazdı bende ona Ok yazdım .böylece 4 gündü konuşmuyoruz .son 3 kafgamızda ben adım atıp barışdım ama bu defe sayqısızlığı o yapdı ve adım atmayı düşünmüyorum oda hikayeler paylaşıyor bana hitaben benden adım beklediğini fln yazıyor .

çok özlüyorum özlemesinede ama artık benim yapa bileceğim bişey yok gibime geliyor 2aydır şafak sayıyoruz son 12 gün kaldı gelmesine eve ayrılık kapıda gibi ..sizin önerileriniz nelerdir.

ayrılırsamda dibe çökmem yani açlışa devam edeceğim ama şimdiki durumda ne yapmam lazım bilmiyorum

BRONZE Venom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be abi neden aşık oluyosun bende aşık oldum 21 gündür acı çekiyorum.Kız benle dolaylı yoldan açılışla tanıştı dışarı davet etti bende ne şans dedim telefonunu aldım 2 hafta boyunca mesajlaştık.Benden çok hoşlandığı belliydi beni görüşmeye davet etmek için elinden geleni yaptı.Başta kızı sevmedim bile ama kız oyunu denen bir şey varsa budur öyle bir aklımı aldı ki bende iyice ısındım ona.Gelecekte neler yapacağımızdan nerelere gideceğimizden falan konuştuk uzun bir ilişki olacakmış gibi gösterdi bana.Sonra bir gece buluştuk birlikte olduk bir gün sonra herhalde ona fazla kolay bir kız olduğunu hissettirdim ki ayrıldı benden.Sil numaramı sende numaram olmasın hiçbir şeyim olmasın dedi.Her gün özlüyorum ama yapacak bir şey yok.Kendimi sahalara vurmam gerek artık acı dayanılmaz düzeye geldi.Sende yeni açılışlarla belki kafanı rahatlatırsın.Mantıksal olarak daha iyisi daha güzeli dışarda var ama kafa orda hep gitmiyor başka kıza.Sizin hikayeniz çok güzelmiş yalnız o tekrar geri gelir sanki.Olmadı sen adım at bir daha.
    Konu Venom tarafından (30/08/2018 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
    Hayat rahatlık alanının sınırında başlar.
    Yapabilirim de desen yapamam da desen her iki durumda da haklısın.İlk adım yapabilirim demek.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Emin Arnes ilişkinin 3.ayi ne olm ?

kız sıkılmış olabilir 1-2 güzelde bi saatten sonra sıkar emin harika biridir falan ..

3 güne barışırsınız ama adım atan sen olma ..
    Konu valera777 tarafından (30/08/2018 Saat 09:42 ) değiştirilmiştir.
    avlanmayı seven adam ..

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badass monk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonra bir gece buluştuk birlikte olduk bir gün sonra herhalde ona fazla kolay bir kız olduğunu hissettirdim ki ayrıldı benden.Sil numaramı sende numaram olmasin hicbirseyim olmasin dedi

bu bu kadar basit degıl o gecede yaşanan farklı bi muhabbet var
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Emin Arnes ilişkinin 3.ayi ne olm ?

kız sıkılmış olabilir 1-2 güzelde bi saatten sonra sıkar emin harika biridir falan ..

3 güne barışırsınız ama adım atan sen olma ..
    seni özlemişim be Valera ..nedenini bilmiyorum ama senin yerin bir başka 😊 bu yazıdan sonra barışdık olaay nasıl oldu bakdımki vpda hikeya paylaşmış(ayarlardan düzenlemiş t ek ben görüyorum paylaşdığını) bakdımki yazmış Emin seni çok özledim hadi yaz barışalım..bÉ™nde hikayede yazdımki bu defa sen yazıcaksın böyle hikayelerle yazışdık biraz birde bakdımki hikayede böyle yazmış; Emin bakdım sende yazmıyacaksın benimde inadı biliyorsun bende yazmıyacağım senin istediğin buymuş kendine iyi bak yazmış..bende bunun vpına yazdımki aslında yazmıyacaktım ama düşündümki ayrılırsak böyle salakca bişey yüzünden ayrılırsak sonra pişman olurum çünki önemli bir sebep deyil.ama şimdi biliyormusun neden yazdım sÉ™nden ayrılmak için yazıyorum ve pişman olmuyacağım yarı yolda bırakan bir kadını ve eqosunu sevgisinden daha üstün tutan bir kadını tÉ™rk etmÉ™m daha mantıklı bir sebep .bişey yazmazsan sevinirim kendine iyi bak yazdım...oda keşke yazmasaydın bunları yazacağına sende kendine iyi bak yazdı bende bişey yazmadım daha...bir saat sonra baktım vpdan yazmış kaç gündür seni düşünüyorum sensiz olmuyor ama bana yazdığına bak seni hiç bir zaman af etmiyeceğim yazmışdı ordan biraz daha konuştuk gitme yazdı ..öyle barıştık işte....

6. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bben barışdım kardeşim sıra sendeí*½í¸Š

BRONZE Venom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emin Arnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bben barışdım kardeşim sıra sende������
    Senin adına sevindim.
    Benim iş olmadı Emin olabilirdi arayıp biraz gönlünü almıştım ne güzel hatta numarasını tekrar kaydettikten sonra da tekrar sil beni dememişti ama dayanamayıp gece 3te napıyosun diye mesaj atınca olay çığrından çıktı bende ağır şeyler yazdım.Üstüne çok düştüm geri gelebilirdi ama bitti.Artık önümüze bakacağız yapcak bişey yok.
    Hayat rahatlık alanının sınırında başlar.
    Yapabilirim de desen yapamam da desen her iki durumda da haklısın.İlk adım yapabilirim demek.