Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sorular

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sorular

Beyler aklınıza gelen, bir cevap aradığınız, sizi sıkıntıya sokan nedenini bilip bilmediğiniz, öğrenmek istediğiniz, dinlemek istediğiniz sorun ve soruları alta yazın.

Kızlarla ilgili olur, psikolojik problemlerle ilgili olur aklınıza ne gelirse.

Sizin probleminiz olur, başkalarının problemi olur, en çok merak edilen şeyler olur, ne olursa.

Not: Büyük bir şey yazmaya çalışıyorum ama spesifik bir konudan başlamadan bağlayamıyorum. En çok merak edilenler. İnsanların en çok zorlandığı şeyler. Bunları yazın

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    2 ay önce iki kulağımdan ameliyat oldum, 10 gün kadar evden cıkmadım daha sonrasında hafiften cıkmaya basladım.. evde gecirdiğim günlerde ilk baslarda kitap ve satranca sardım. ikisini aşırı yapmaya basladığımda bıkkınlık geldi ve bıraktım günlerim bos bos gecmeye basladı.

ameliyattan istediğim sonuc olmadı ve düzeltme ameliyatı olmam gerekti. bunun icinde 90 günlük sürenin dolması lazım dedi doktor. ameliyattan 20 gün sonra falan her güldüğümde kulağımdan kütleme sesi geliyordu ve bu beni delirtecek kadar sinir ediyor doktora gittiğimde biz zarar verecek bir işlem yapmadık vs ilgisiz ve itici tavırlar sonrası ben doktordan öldürmek istercesine nefret etmeye basladım.

evde gecirdiğim günler psikolojimi cok etkiledi hastalık hastası oldum resmen, sabrım kalmadı ciddi anlamda kendimi jiletlememek icin zor tutuyordum bi zamanlar. sonra bi patlama gibi birsey oldu 1 saate yakın ağladım rahatladım.

sinir sistemim ve psikolojim cok kötü durumdaydı. her neyse bu kötü psikolojiyle günler gecerken dün geceye gelelim ameliyatın 58. günü söylediğim kulak kütlemesine çözüm ararken bir yazı okudum ve o andan beri cok kötüyüm. adam her yutkunduğunda kulağından çıt çıt ses geldiğini yazmış ve bunu okurken bendende geldiğini farkettim. ve bu çıtlamalar dün gece beni deli etti tekrar bi patlama noktasına geldim alkole sarıldım öyle uyuyabildim.

dün geceden beri yutkunma refleksimi kaybettim grip nezle benzeri birşey olduğum icin zor yutkunuyorum ve her yutkunduğumda o çıt sesi geliyor ve bunu unutamıyorum. belkide grip olduğum icin geliyordur bilemiyorum yaşama sevincim kalmadı gercekten ne yapacağım bilmiyorum.

tavsiyelerini bekliyorum..

3. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bir şey yazıcam ama yeterince spesifik olur mu bilemiyorum.gayet geniş çünkü

şu; hayatta herhangi bir durumda herhangi bir konu ile ilgili kendimi kandırıp kandırmadığımı nasıl bilebilirim? veya kandırıyorsam bunu nasıl çözerim ? veya kendimi kandırmamın bana zararı nedir?

ben kendime pek yalan söylemem, söylememeye özen gösteririm. beceremediysem olm sıçıp batırdın derim. veya beni duygusal açıdan etkileyen bir durum vardır ben onun etkisiyle saçma bir davranışta bulunurum ama ksonra kendi kendimi analiz ederim bunu bundan yaptım diyebilmek adına. lakin dışarıda gördüğüm kadarıyla insanlar kendilerini kandırıyorlar. kendilerini kendilerinden ancak böyle koruyabiliyorlar. yoksa dağılacaklar. dışarıdan çok dobra kendini eleştirir gözüken bir insanın bile sınırlı var bu konuda daha ileri gidemiyor.

hba bunu fazla genel bulursan günlük basit sorunlardan da örnek verebilirim

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan derdini iyi anlatamıyorsa, kendini iyi ifade edemiyorsa ne yapmalıdır?
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kuantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay önce iki kulağımdan ameliyat oldum, 10 gün kadar evden cıkmadım daha sonrasında hafiften cıkmaya basladım.. evde gecirdiğim günlerde ilk baslarda kitap ve satranca sardım. ikisini aşırı yapmaya basladığımda bıkkınlık geldi ve bıraktım günlerim bos bos gecmeye basladı.

ameliyattan istediğim sonuc olmadı ve düzeltme ameliyatı olmam gerekti. bunun icinde 90 günlük sürenin dolması lazım dedi doktor. ameliyattan 20 gün sonra falan her güldüğümde kulağımdan kütleme sesi geliyordu ve bu beni delirtecek kadar sinir ediyor doktora gittiğimde biz zarar verecek bir işlem yapmadık vs ilgisiz ve itici tavırlar sonrası ben doktordan öldürmek istercesine nefret etmeye basladım.

evde gecirdiğim günler psikolojimi cok etkiledi hastalık hastası oldum resmen, sabrım kalmadı ciddi anlamda kendimi jiletlememek icin zor tutuyordum bi zamanlar. sonra bi patlama gibi birsey oldu 1 saate yakın ağladım rahatladım.

sinir sistemim ve psikolojim cok kötü durumdaydı. her neyse bu kötü psikolojiyle günler gecerken dün geceye gelelim ameliyatın 58. günü söylediğim kulak kütlemesine çözüm ararken bir yazı okudum ve o andan beri cok kötüyüm. adam her yutkunduğunda kulağından çıt çıt ses geldiğini yazmış ve bunu okurken bendende geldiğini farkettim. ve bu çıtlamalar dün gece beni deli etti tekrar bi patlama noktasına geldim alkole sarıldım öyle uyuyabildim.

dün geceden beri yutkunma refleksimi kaybettim grip nezle benzeri birşey olduğum icin zor yutkunuyorum ve her yutkunduğumda o çıt sesi geliyor ve bunu unutamıyorum. belkide grip olduğum icin geliyordur bilemiyorum yaşama sevincim kalmadı gercekten ne yapacağım bilmiyorum.

tavsiyelerini bekliyorum..
    güldürdün akşam akşam hem trajikomik hem samimi. bana da oluyor o çıt sesi. bak hatırlattın durduk yere. sorun falan değil bu takıntı. sürekli göz kırpmak zorunda olmasına yutkunmaya nefes almaya ve vermeye takanlar da var. kendini dinlediğin için oluyor tıbbi bir sebebi yok ise

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güldürdün akşam akşam hem trajikomik hem samimi. bana da oluyor o çıt sesi. bak hatırlattın durduk yere. sorun falan değil bu takıntı. sürekli göz kırpmak zorunda olmasına yutkunmaya nefes almaya ve vermeye takanlar da var. kendini dinlediğin için oluyor tıbbi bir sebebi yok ise
    ya büyük ihtimalle nezle olduğum icin ve inceden kafayı sıyırdığım icin, bu ruh halinden cıkmam lazım. Kendimi harbiden cok gücsüz hissediyorum mental olarak

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem bu kadar derinleşip hem bu kadar saçmalayıp hem de bu kadar gerçeğe yaklaşacağınızı düşünemedim. Hata yaptım buranın olayı bu zaten Her biriniz için ayrı yazacağım ama şimdilik devam edelim buna.

Kuantum son 6 yıldır duvardan çıkarılan matkap sesi duyuyorum. Yapman gereken sorunlarına baskın gelsin

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem bu kadar derinleşip hem bu kadar saçmalayıp hem de bu kadar gerçeğe yaklaşacağınızı düşünemedim. Hata yaptım buranın olayı bu zaten Her biriniz için ayrı yazacağım ama şimdilik devam edelim buna.

Kuantum son 6 yıldır duvardan çıkarılan matkap sesi duyuyorum. Yapman gereken sorunlarına baskın gelsin
    Kulak çınlamasımı var
    avlanmayı seven adam ..

Üye Kristo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaptığım herhangi bir işte daha verimlisini öğrendiğim zaman o an için yapabildiğim haliyle yapmıyorum.

Misal ingilizce dağarcığıma 3000 kelime öğrenmeye karar verdim.
    İnternetten araştırma isralli hafıza gurularının eğitimlerine denk geldim.
    Eğitimi aldık izledik sonrasında adamlar eğitimde egzersiz için bir platform tasarlamış.
    Tabi egzersizler tamamen ingilizce,verim alabilmek için türkçe olması gerekiyordu.
    Yazılımcıya mail attım,sitenin script kodlarını göndermiş ,günlerce uğraşıp türkçeye çevirdim.
    Egzersizler ,hafıza sarayları derken 65 kelimeyi 25 dakikada ezberlicek kıvama geldim,

Eee sonra ne oldu,ingilizce kelimelere bir daha bakmadım.

Sanırım vücudun önüne değişebileceğinden daha fazla direnç koyuyorum,
    Bunun verdiği acıya dayanamayıp hiçbir şey yapmıyorum.
    Lets play hard...

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya alt tarafı 3000 kelime için zihin sarayına falan ne gerek var : D sen bütün enerjini kelimeleri öğrenmek için teknik bulacam derken harcamışsın. dili günlük hayatında öyle veya böyle film izlerken müzik dinlerken tüketmen lazım yoksa unutursun. başka türlü de çalışmak verimli değil ve sıkıcı. ee madem cicero çalıştın bunu başka yerde kullan unutma bu tekniği, saygı duydum valla

eski romada savaş zamanı falan üstadlar hafıza saraylarına kütüphaneleri vs eklerlermiş diye biliyorum, acayip bir olay yani