User Tag List
Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
25/07/2018, 15:03 #1
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 3
- Mentioned
- 3 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Raporda yüzünü gizleyerek kızın resmini koymam sorun olur mu?
Kiss closu ve fuck close raporlarım var. Bunları resimlerle birlikte yazmayı düşünüyorum tabi yüzlerini gizleyerek. Kızların kimliğine dair detay paylaşmadan.. Bu durum hukuki olarak ileride başıma iş açar mı?
-
25/07/2018, 15:47 #2
Hayır. Hiç bir şey olmazda ne gereği var hocam. Hani bana kalırsa bu soruyu sormanız bile tuhaf geldi bana. Aslında bana kalırsa bu sitenin en gereksiz yeri bu rapor olayı. Hatta genel ahlaka uygunda bulmuyor, çok çirkin bir durum olduğunu düşünüyorum. Benim kendi görüşümdür. Sizin ile ilgili bir sorunum yok. Hani durumu çirkin yapanda ben iki kişinin yaşadıklarının ne gizli ne açık anlatılmaması taraftarıyım.
-
30/07/2018, 21:17 #3
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Rapor yazmanın temel amacı. Okuyanların rapaordaki ayrıntılardan ders çıkarmasıdır. bu bakımdan rapora konu olan kişinin kimliğinin gizli kalması önemlidir.
Kişinin fotosunu yollamak ise temel rapor amacına hizmet etmez. yani kızın fiziksel görünüşü okuyana pek bir şey katmaz. O bakımdan foto olmadan yazarak anlatmak en güzelidir."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
05/08/2018, 07:29 #4
Kadınlar senin tanıdığın insanlara arkandan anlatıyor.Sen onu hiç tanımayanlara anlatıyorsun
Fotoğrafı kes at da patlıyor link filan.Yazıya dökmek daha güzel Resim bu arada boyayla filan yapılan gardaşımHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
05/08/2018, 08:40 #5
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
E hani rapor?
===
Cepten gönderildi"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
09/08/2018, 05:42 #6
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
adı ve fotoğrafı yok. doğal olarak illiyet bağı da yok. hukuken sorun teşkil etmez
Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 1 HELAL BROblackwhite HELAL BRO dedi