Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğanın evlilikten yana olduğunu düşünüyorum.Şöyle ki

Evlenen erkekleri gözlemlediğimde-testosteron deyin dopamin deyin-farklı kadın isteğinin düştüğünü görüyorum.Hele ki çocuk olduğunda daha da belirgin fark oluyor.Olmalı da zaten.20 yaşında adamın bile annesi babası boşandığında nasıl dumura uğradığını görüyoruz.Çocuk için babanın anneyi sevmesi çoook önemli.Baba ve anne birbirini sevmezse,çocuk kendisini sevmediklerini düşünüyor.İstisnalar hariç.Babanın belki de en önemli icraatı annesini sevmektir.(ezikleşmeden)

Toplumsal olarak ele alırsan kesin olmalı zaten.Toplum yapı taşını korumalı.Kadını korumalı.Kadın hamile,sen gittin başka karının peşine.Ne oldu kadın? Ceza sistemi üzerinden tartışma sürmeli bana göre.Çocuk olmadan boşanılıyorsa erkeğe ceza kesilmemeli.Bana ne amk kanmasaydı kadın gibi

Biraz önce arkadaşla muhabbet ettim.İşi filan düzgün kafası çalışan bir çocuk.Tek başına tatile çıkmış.Uzun zamandır görmüyordum,kadınlarla arası berbattı.Dedim skor kaç.4 dedi.1 haftada 4 pompik helal la dedim.Yok sikme olmadı uyuduk dedi.Bak ben arkadaşınım,gay olayları filan bana çok uzak filan sakalaşırken bana ters onlar dedi.Kesin sikin küçük amk diye geçirdim içimden.Şimdi bu adamın evlenecek kadını araması mesela... Ne bileyim.artık çoğu insan böyle.Her gün başka karıyla takılan adamları görüyorlar sonra evlenmeliyim ben.Evlen balım

Evlenmeyi düşünmüyorum.Çocuk çok sevsem de istemiyorum.İstediğimde...

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğanın evlilikten yana olduğunu düşünüyorum.Şöyle ki

Evlenen erkekleri gözlemlediğimde-testosteron deyin dopamin deyin-farklı kadın isteğinin düştüğünü görüyorum.Hele ki çocuk olduğunda daha da belirgin fark oluyor.Olmalı da zaten.20 yaşında adamın bile annesi babası boşandığında nasıl dumura uğradığını görüyoruz.Çocuk için babanın anneyi sevmesi çoook önemli.Baba ve anne birbirini sevmezse,çocuk kendisini sevmediklerini düşünüyor.İstisnalar hariç.Babanın belki de en önemli icraatı annesini sevmektir.(ezikleşmeden)

Toplumsal olarak ele alırsan kesin olmalı zaten.Toplum yapı taşını korumalı.Kadını korumalı.Kadın hamile,sen gittin başka karının peşine.Ne oldu kadın? Ceza sistemi üzerinden tartışma sürmeli bana göre.Çocuk olmadan boşanılıyorsa erkeğe ceza kesilmemeli.Bana ne amk kanmasaydı kadın gibi

Biraz önce arkadaşla muhabbet ettim.İşi filan düzgün kafası çalışan bir çocuk.Tek başına tatile çıkmış.Uzun zamandır görmüyordum,kadınlarla arası berbattı.Dedim skor kaç.4 dedi.1 haftada 4 pompik helal la dedim.Yok sikme olmadı uyuduk dedi.Bak ben arkadaşınım,gay olayları filan bana çok uzak filan sakalaşırken bana ters onlar dedi.Kesin sikin küçük amk diye geçirdim içimden.Şimdi bu adamın evlenecek kadını araması mesela... Ne bileyim.artık çoğu insan böyle.Her gün başka karıyla takılan adamları görüyorlar sonra evlenmeliyim ben.Evlen balım

Evlenmeyi düşünmüyorum.Çocuk çok sevsem de istemiyorum.İstediğimde...
    e kızlar dememiş mi, niye uyuyoruz anasını satıyım diye. gerçi kızlar da bunu yapıyor hadi uyuyalım diye ama sevişmeye geçiş olarak kullanıyorlar. senin arkadaş sevgiye aç kalmış herhalde.

hergün başka karılarla takılan adamları görüp neden evlenesi geliyor bunların onu anlamadım bak

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e kızlar dememiş mi, niye uyuyoruz anasını satıyım diye. gerçi kızlar da bunu yapıyor hadi uyuyalım diye ama sevişmeye geçiş olarak kullanıyorlar. senin arkadaş sevgiye aç kalmış herhalde.

hergün başka karılarla takılan adamları görüp neden evlenesi geliyor bunların onu anlamadım bak
    Aklıma geldi de sormadım.Deşmek istemedim Ben insanların o kadar tontik olduğunu düşünmüyorum canım gardaşım Eline güç geçmeyen adam iyiyim ben diye dolaşıyor.Ailesi filan gayet iyi(keşke benim ailem olsaydı amk) büyük tramvası filan da yok.Siki küçük geliyor aklıma bir tek.Onun da çözümü var amk.Sıradan bir uzuv.İnsanlar boyut olayını çok büyütüyor.Çünkü sadece doğuştan sanıyor

Düşünsene yanında bir adam var,her gün farklı hayvan avlıyor.Bir gün geyik avlamış,bir gün antilop vs ama o avlayamıyor.Eksikliği varken etrafındakilerin fazlası var.Yiaa onda doymuş yağ var ben veganım en sağlıklısı demez mi? demek istediğim o

Üye Fanki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece doğa ve gelişen yaşam şartları hakkında konuşuyorsunuz. Bir de bunun çok büyük bir inanç kaybı olduğunu dile getirmiyorunuz. Kültürümüzün ve inancımızın ne kadar hızlı kaybolduğunun farkında mısınız? Evet bugün kadınlar bir gün onun kucağında bir gün bunun kucağında birazda bunun sorumlusu biziz. En basiti "skor" tabiri ne kadar aciz bir tabir. İnsana insan değeri vermeyip sikinizin peşinde koşarsanız. Kadınlara bu konuda laf etme hakkınada sahip değilsiniz. Günümüzde evlilik= "çocuk yapma yasal süreç" olarak görülüyor eminim ki insanlar bazı değerlerini, inançlarını daha da kaybettikçe buna da gerek duymayacak. Zaten biraz etrafınıza bakarsanız bu durumu etrafınızda bile fark edersiniz. Ben Rize'de yaşıyorum. Fakat burada bile evlenmeden çocuk sahibi olanlara denk geldim. Ve toplumun bunu bir süre ayıpladıktan sonra artık alışmaya başlamaları... Sanırım bizimde bazı şeylere ister istemez katlanacağız. Sen ne kadar kaliteli kadın bulduğunu düşünsende bazı değerlere ve inanca yeterince sahip olmayan kişi er yada geç bunu yapacaktır. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sizin kültürünüzden veya inancınızdan değilim. Kültürünüzde skor denilmeyip bir gün onun kucağında bir gün bunun kucağında deniliyorsa bilemem. Fikir beyan etmek değil aşağılamaya çalışarak fikir dayatma varsa onu da bilemem.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kişisel bir yorum yapmadım burada dostum görüşüm bu sen niye bana atıfta bulunuyorsun. Ben burada birini aşağılamıyorum aksine insanlara skor sıfatını takıp aşağılayan sen oluyorsun bu durumda insan önce kendini sorgulamalı.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanın doğası kadın erkek fark etmeksizin bunu istiyor zaten, inanç toplum vs de bunun karşısında yer alıyor ise insan sürekli bir çatışma ikilem halinde kalıyor, bazen ibrenin bir yanına bazen öteki yanına geçiyoruz dinamik birşey. ama kadınları siz böyle yaptınız kısmını kabul etmiyorum herkes kendi hareketlerinden sorumludur.

bence tarihin hiçbir döneminde içgüdülerle sosyal değerler şu çatışma kısmında birbirine denk olmadı inançtan etikten değil de imkansızlıktan dolayı yapmıyor insanlar. olası sonuçlarından çekiniyorlar o bir takım insanların öve öve bitiremediği anadolu/anadolu insanı falan bitmiş durumda, hergün ne hikayeler çıkıyor bi yerel gazetelere bakın ama bunlar asla yüksek sesle konuşulmuyor herkesin olmadığını gayet iyi bildiği sahte huzur yalanı devam ettirilsin diye. o baskı içerisinde sıkışmış insanlar gerçeklik algılarını kaybetmişler artık çok başka şekillere dönüşmüş halde dışarı çıkıyor. burada izmirde bile göremeyeceğin şeyler. bu insanlarınki sıradan eşcinsellik vs değil suç olacak eylemler hepsi. ağır konuşucam ama forumun bu kısmı görüntülenmeye açık risk almaya gerek yok

böyle baskı kurmak da büyük zarar yani onu söylemek istiyorum. belli bir ölçüde serbestlik tanımalısınki kontrolün dışına çıkmasın en azından. dışarıdan evinin kadını gözüken çocuk annesi hatun imkanı olsa, maddi gücü olsa yakalanmayacak olsa veya yakalansa kocası bunu öldürmeyecek olsa neler yapacak.ama ben bu düşünceler için kimseyi suçlayamam engel olabileceğin bir şey değil sonuçta. işte toplum bireyselleştikçe imkan arttıkça kadında da erkekte de ortaya çıkıyor bu durumlar. ha benim karım bunu yapsın mı hayır tabi ama nasıl benim aklımdan bir sürü şey geçiyorsa onun da geçebileceği gerçeğini kabul etmek lazım. kaliteli bir insansa saygısından yapmaz, sen kaliteli bir adamsan yakalanıp da senin ona verdiklerini kaybetmek istemediğinden yapmaz ama ince bir çizgi var.her zaman. ha inancından da yapmıyor olabilir bu istemediği anlamına gelmiyor : D ama öyle aşk vs yok yani karşılıklı çıkar, kar zarar ilişkisi hep. bunların içinde sadece canı istese de kalitesinden sana olan saygısından yapmayan varsa bir tek ona saygı duyarım.

çok medeni gibi gözüksek de hala vahşiyiz hala acımasız bir doğamız var, gerçekler acı ama kendimizi kandırıp ömür boyu bir kadınla birlikte olup herşey mükemmel, saf berrak sanan adamlardan mı olalım

wonder abla ((: amerikadaymış oradaki aldatma oranı veya bu konuya bakış nasıl bi söylerse güzel olur. bizim geleceğimiz orasıysa bizi neler bekliyor bir görelim.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam kardeşim benim hatam demek ki.Sayfada skor tabirini ben kullandığımdan.Önyargı yapmışım
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @verdict Söylediklerinde çok haklısın herkes ister ki sevgiden, saygıdan değer verdiği için bunu yapmasın. Asıl değer budur zaten. Ama insan maalesef o kadar değer bilen bir varlık değil. Kaybedene kadar çok büyük bir kısım eldekinin değerini bilmiyor. Kim ister korkudan ya da toplumun baskısı yüzünden seni aldatmasın ama seninle sevişirken aklına başkasını getirsin bu da bir aldatmadır zaten aldatmak bence sadece fiziksel olan bir şey değildir. Günümüzde bunu yapacak insan çok azdır. Sadece kadınlar değil bizde buna dahiliz. Bu konuda yapabileceğimiz tek şey olabildiğince geliştirip kendimizi o hayalimizde ki kadın "varsa" bulabilmek. Ya da bazı kavramları aklımızdan silip gerçeği kabullenip buna ayak uydurmamız gerek. Ya da şimdiye süren bazı kesimlerde toplum baskısı ve korkuyla insanların birbirini sözde birliktelikle bir ömür idare etmesi olacak.