Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Konzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne istediğini bilmek ve düştüğünde kalkmasını bilmek.

Merhaba arkadaşlar.
    2 yıl önce foruma üyeydim ve buradaki arkadaşlar ile sahada "Valera777" sayesinde çok şey öğrendim ve faydasını da çok gördüm. Eski nickim "konzovol" Koç burcu başına buyruk rahat biri olmam sebebi ile aslında çok fazla iletişim sorunu yaşamıyordum. Sadece arada sırada değilde her zaman kazanan biri olmak için üye olmuştum. Tek hatam süreçten zevk almak yerine sonuç odaklı düşünmemdi. Ön görmediğim ise; sonuç istediği gibi gitmediğinde insan hayal kırıklığına uğrayabiliyor, kırgınlığa düşebiliyor.

Tekrar aranızdayım. Ama bir fark var bu sefer. Amacım gelişmek, süreçten zevk almak ve eski halime dönmek. 34 yaşına yaklaşmaktayım, bir çok şey yaşadım, o yüzden amacım kadınlardan çok eski halime dönmek. (4 yıllık uzun dönem bir ilişkim var zaten) Son dönemlerde ki özellikle son 2 yılda, çok fazla yoruldum. Maddi ve manevi sorunlar yaşadım, hala da yaşamaktayım. Kendimi kapattım, kabına sığmayan, umursamaz, kontrolsüz ve başına buyruk hallerimden eser kalmadı. Uyumlu, güdülen, insanları kırmamak için kendini geri çeken, hayır demeyi unutan, çabuk ulaşılan biri oldum. Çok zararını gördüm, toparlayana kadar da göreceğim.
    Kısacası eski halimi özledim. Alfadan Betaya düştüm. Betadan Alfaya yükselmeye çalışacağım.

Burası ilk üye olduğumda kendime yakıştıramadığım bir yerdi. Zira ben zaten bir şeyler başarıyordum ve ezik görünmek yardım almak zor geliyordu bana. Ama ön yargım kırıldı burada. Anladım ki hayatta tek başına insan bazen doğru adımları atamıyor. Bazen desteğe ihtiyacı oluyormuş.
    Tekrardan yardımlarınıza ihtiyacım var. Umarım güzel dostluklar ve güzel başarılara imza atarız.

Konzo

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin konvozol güzel sözlerin icin tesekkür ederim seni tekrar görmek mutlu etti
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoş bulduk valera777. Uzun zamandır görüşemiyorduk, bir ara kahve yudumlayalım da düştüğüm halleri gör.

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birine izin vermişsin demek ki.

olur öyle şeyler.

hayat yapmadığın düşmedigin hallere düşüp oralardan çıkmak için uygun bir zemin

az bak kendine. iyi parfüm iyi müzik biraz da sıktır edebilme gücüne bağlı olarak iyilesirsin.soguk bi içki şart. hava çok sıcak
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk kez bana mesaj atıyorsun Wonder, devamını beklerim
    Hayatta bazen benden daha iyi siktir çeken bulunmaz derdim, ayağa düşürdük kendimizi. Yiğit düştüğü yerden kalkar derler, ancak yaş kemale erdikçe insanın sırtındaki yük artar. Bu yüke rağmen hepinizin desteği ve önderliğiyle yine kalkarız.

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla beni de şu geçtiğimiz günlerde iyi madara ettiler.oluyor öyle şeyler. bu ara erkek milletini ağır sikesim var. hele bir ayağa kalkayım.gayri acımam
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ve madara olmak. Kim yaptı ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama acısını biz yaşayacağız desene. Sen genede vicdanlı ol fazla yüklenme. Bizimkisi de can.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye xkirpix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wonder Women Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla beni de şu geçtiğimiz günlerde iyi madara ettiler.oluyor öyle şeyler. bu ara erkek milletini ağır sikesim var. hele bir ayağa kalkayım.gayri acımam
    ava giden avlanır diyorlar oluyooo oyle arada