User Tag List
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
20/07/2018, 11:24 #1
Evlilik doğaya karşı gelmektir
Merhaba dostlar,
Doğada insan türüne yakın bütün hayvanlarda özellikle gorillerde erkeklerin haremi vardır.
Güçlü olan erkeğin sex özgürlüğü ve haremine yeni kadınlar ekleme hakkı varken kadının yoktur.
Tabiki bunun sonucunda aldatmaların görüldüğü ve gizlice yapıldığı biliniyor.
Doksanlarda şirketlere verilen gelecek toplumuna hazırlık eğitimlerinde ; 2020 yılında insanların
kendilerini tanıtırken'' babamın ikinci annemin üçüncü evliliğinden doğmayım. ''demenin gayet normal
olacağı söylenmekteydi.
Sizce dünya evlilik kavramını ne zaman aşıcak...
Aşmalı mı...Konu Kristo tarafından (20/07/2018 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
Lets play hard...
-
20/07/2018, 11:46 #2
evilik tabusu gitse başkası gelecek, sosyal toplumda hep tabular olacak.
hem ayrıca, insanın hayvansal içgüdülerine bakarak mutlak doğrunun orası olduğunu söyleyemem ben. çünkü orada da bambaşka sıkıntılar çıkıyor. zaten bizim doğamızla dünyanın doğası farklı, insanlar dünyaya ait değiller. kendi doğamızı takip edip hayatta kalmak için yaptığımız her alet doğaya zarar veriyor, el mecbur tahrip ediyor, ortaya organik olmayan bir şey çıkıyor. belki sadece hayvansal tarafımız bedenimiz dünyaya ait ama insan da onunla sınırlı değil işte. buzdağının görünen yüzü o
Ha senin evlilik sorununu çözdük mü yoo tabi ama çözsek ne ise yarayacak diyorum yani anladın senKonu verdict tarafından (20/07/2018 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
-
24/07/2018, 03:54 #3
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Evlilik kurumu oluşturulmasaydı insanlığın bu günlere gelmesi pek mümkün olmazdı. Hiç bir erkek kimden olduğu belli olmayan çocuğa hayatını adamaz. Ancak evrimleşiyoruz. Biyolojik evrimimiz çok yavaş ilerlese de kültürel evrimimiz çok hızlı ilerliyor.
Evlilik kurumu devam etsin istiyorum ama kadın-erkek herkes aldatıyor zaten. Belli ki gitmiyor. İlerleyen yıllarda evlilik meselesi bana da bitecekmiş gibi geliyor. Aynı zamanda bu hiç de iyi olmayacakmış gibi geliyor.
Not: Şuan kadınların cinsel partner sayısı erkeklerden daha fazla. Evlilik olmasına rağmen. Evlilik olmasın tamamen doğaya dönüş olur. Erkeklerin çok büyük kısmı 31 çekmekten ölür. Az bir kısmı da tüm kadınları döller.
Ama su akar yatağını bulur. Dünya düşüncelerden çok farklı evrimleşir
-
Tebrik - 1 HELAL BRODickWhitman HELAL BRO dedi
-
24/07/2018, 12:06 #4
nasıl evlenicez onu da bilmiyorum mk, onun bunun kucağında dolaşan birinin çocuğuma annelik yapması fikri midemi bulandırıyor yada bunun ihtimal dahilinde olması
insanlar o kadar karaktersizki, hani en fazla şu kadar ileriye gider diyemiyorsun, senin çocuğunun olduğu eve elin adamını da sokabilir.
taşıyıcı anne yolu gözüküyor herhalde
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi
-
27/07/2018, 01:57 #5
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bir kere abuk sabuk düşüncelerden kurtulmak lazım. Paylaşım, birbirimizi tamamlayacağımız bir eş, yok beni anlayacak vsvs. Bunlar saçmalık. Aşk evliliği zaten saçmalık. Gerçek olmayan bir şeyin nasıl evliliği olabilir.
Bir kızı tanıması kolay. 1 günü beraber geçirerek tanıyabilirsin yeter ki beynin yıkanmamış olsun. Evden çıktığında güvenebileceğin bir karın, çocuklarının iyi bakıldığına olan inancın, akşam güzel yemek ve ütülü gömlekler varsa bu evlilik iyi bir evlilik. Bunun fazlası yok. Ve bunu evlilikte bulamayan binlerce erkek var. Biz doğru tercihler yaparsak kadınlar da düzelmeye başlar. Önce biz adam olacağız.
Taşıyıcı anne ise saçmalık. Ayrı bir yazı konusu ama kadınları iyi erkek, erkekler iyi kadın bulamamaktan şikayetçi. Demekki bir şeyler yanlış yapılıyor ve bunların düzeltilmesi lazım.
Kılıbık diye bir sıfat vardı eskiden erkekleri düzene sokan. Şimdi herkes kılıbık. Boşanmaların en büyük sebebi belki de. Sen erkek olacaksın, kadın olmayana da yol vereceksin.
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
29/07/2018, 00:45 #6
Ben şahsen 100'lerce yıl içinde erkek neslinin tükeneceğini ve sadece kadınların hayatta kalacağını düşünüyorum. Şimdi mantıken düşünelim. Kadınlarin evlenme sebebi nedir?
1 - Güçsüz olduğu için güçlü olan erkeğin korumasında yaşayabilmek ve (Güç derken tek kas gücü olarak düşünmeyin.)
2 - Anne olma arzusu
1. Maddenin günümüzde bir değeri kalmadı. Çünkü artık kadında aynı erkek gibi çalışma hayatına atıldı. Maddi bağımsızlığını kazandı ve artık kendi ayakları üzerinde durabiliyor ayrıca heryer polis, asker dolu (ilerde bunlar robotlardan oluşacak) artık kadının herhangi bir güvenlik problemide kalmadı. Kadının bu konularda artık erkeğe ihtiyacı yok ve bu evliliklerde çatlaklara sebep oluşturdu.
2. Maddenizde ise teknolojinin ve genetik biliminin gelişimi ile artık kadın yumurtasından sperme ihtiyaç duymadan çocuk oluşturulabiliyor. Tabikide ortada sperm olmadığı için yeni oluşan çocuğun erkek olması gibi bir olasılıkla yok ve ilerde kadınlarda erkeklere guvenmediginden bu yolla çocuk sahibi olmayı evlenip erkekten çocuk sahibi olmaya tercih edeceklerdir.
Zaten zaman ilerledikçe feminenleşen erkek toplumundan ve kadin-erkek eşitliği adı altında erkeğin sürekli ezilmesinden bahsetmek bile istemiyorum... Bu gibi sebeplerden dolayı doğal seçilim işleyecek ve herhangi bir işlevi kalmayan erkek toplumu ortadan silinecek ve sadece kadınlar hayatta kalacak. Teknolojinin gelişimi ile tıpatıp insana benzeyen robotlar geldiğinde kadınlar ilgi ihtiyacını erkekten değil tıpkı erkeğin benzeri olan robotlardan karşılamayı tercih edeceklerdir.
Benim düşünceme göre erkek toplumu olarak uzun vadede çok fena ayağımıza sıktık.Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
29/07/2018, 02:52 #7
roger dodger mı izledin o böyle birşeyden bahsediyordu (:
erkekler ortadan kalkar mı bilemem ama cinsiyet (en azından bugün anladığımız şekliyle) ortadan kalkacak dersen itiraz etmem
stephen king'in distopya kurgularına benzedi
-
30/07/2018, 01:01 #8Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
30/07/2018, 06:32 #9
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Erkeğin ortadan kalkması demek insan neslinin yok oluşu demek. Erkek demek amele ve damızlık demek değil. Şuan yaşadığımız tüm rahatlığı erkek beynine borçluyuz. Analitik düşünme yeteneğimiz, yaratıcılığımız, icat yapabilme kapasitemiz insanı bugün ki konumuna getirdi.
Çevrenize bir bakın. Kullandığınız bilgisayar, onun çalışmasını sağlayan elektrik, o bilgisayarı koyduğunuz masa, hatta su kaynattığınız kattle hepsi erkek zihninin ürünü. Suni döllenmeyi bulan da bir erkek. X kromozomundan döllenmeyi sağlayacak olan da bir erkek.
Erkeğin yok olması demek yıkım, açlık ve insan neslinin tükenmesi demek. Ve bunun üremeyle alakası bile yok.
-
30/07/2018, 07:45 #10
evrimsel süreç nereye gidiyor onu bilmiyorum ama dediklerine ben de katılıyorum zaten.
öte yandan senin dediğin gibi erkek rolü illa şart ise kadınlar illaki erkeğin rolünü alması gerekecek dolayısıyla erkeğin hormonlarına ihtiyaçları var, erkek yokluğunda bu yönlerdeki eksikliği kapatmak için
cinsiyet değiştirme ameliyatı olup da erkeğe dönüşen bireyler testosteron vs gibi erkeklerde olan hormonları almaya başladıktan sonra, daha iyi yön bulmaya başladıklarını, daha iyi matematik anlamaya ve genel olarak problemleri daha iyi çözmeye başladıklarını söylüyorlardı.evrimsel olarak böyle bir gidişat veya ihtiyaç olmasa da, illa yapılacaksa bunun oluru anca bu şekilde bilimsel olarak var gibi geldi .
demekki erkek hormonları şart, e bunu verince kadınlar da bir nevi erkeğe dönüşmeyecek mi evet ne anlamı kaldı?, çelişkili oluyor o zaman da. bu şekilde feminist hayali süsleyen ama pratikte bir adım ileri götürmeyen bi durum gibiKonu verdict tarafından (30/07/2018 Saat 07:48 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROcandela HELAL BRO dedi