Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye XwowX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pusulamız yok bari bi harita vereydiniz 😒

Dostlar canlar özellikle kaşarlaşmış eski pua’lar yahu yol haritası ilazımdır. Fırumdu şuydu buydu okuyorum bi bakıyorum neg hooop ara bulmaya çalış bi bakıyorum rutin hooop ara yeniden ordan çıkıyor bi ili hooplayamıyorum artık. Ya biliyorum hazırcılık istediğim ama oku anlat demiyorum ki biri sıralı link atsın ya şunlardan başla şunlardan devam et diye. Valla sarılıyorum gördüğüm ilk şeye sonra rezalet yaşıyorum. Bi destek iki küfür ediverin ama al amk al deyin 😁

ÜkeLA_DümbeleK

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasta doktora geldiğinde filmlerdeki gibi soyun geç demez doktor Şikayetiniz ne der?

yani sıkıntın ne? neren ağrıyor?

sen kendini nerelerde eksik görüyorsun ondan bahsedeceksin ki reçete de ona göre olsun.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu harita olayını çok dillendirdim ama yanılmışım.

Bence yanlış bilgi de alınmalı.Bilgi bulmaya fazladan mesai de harcanmalı.

Doğru bilgiyi hızlı bulmayı öğrenene kadar.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye XwowX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya doktor şimdi açılış yapıyorum olayları ezberlemiyorum ama genel kanıyla yürüyorum. Ortama giriyorum gülümsüyorum bir iki espiri yapıyorum tokalaşıyorum vs. Ama nedense insanlarla mesafem oluyor. Kızlı ortama girince oldukça kibar ve üstüruplu konuşmaya dikkat ediyorum. Fakat olmuyor soğuk mu desem itici mi desem nalet mi desem. Kendime bakıyorum spor kılık kıyafet bakım parfüm her ne naletse... çok mu sıfataızım diyorum artık kendime ama ben inanıyorum ki insanı tip camekan içeriği sunmak önemli. Açılışa geçiyorum merabalar falan fakat bir süre sonra ben bile sıkılıyorum. Ses tonum ince sanırım araştırıyorum ne yaparım diye. Sempatik olmak istiyorum yahu. Birde her bık hakkında bilgim var bu aralar dikkat ediyorum da çok konuşuyorum muhabbet esnasında. Bu u itiyor acaba insanları. Haa birde tanıdığım insanlara sürekli yardım etme sorununu çözme işi var ki bazen kendimi ilk yardım çantası danıyorum. Bilmiş her boka aylayan bi tarzım var. Şimdi okullar açılınca teni bir ortama geçeceğim ve bunu yeni hayatım olarak fırsata çevirmek istiyorum. Hemen yuvadan uçmak değil dersim. Ama belirli bi eşiği aşmak çok iyi olurdu. Ben şunu istiyorum açılışı yaptık tutinle mi geçecek olay. Ne ara kızla sevgililik olacak ki ben genelde teklif etmiyorum. Hayatım boyunca süreç içerisinde sevgili ıldm. Sorular sorular amma uzattım dimi doktor
    ÜkeLA_DümbeleK

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XwowX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya doktor şimdi açılış yapıyorum olayları ezberlemiyorum ama genel kanıyla yürüyorum. Ortama giriyorum gülümsüyorum bir iki espiri yapıyorum tokalaşıyorum vs. Ama nedense insanlarla mesafem oluyor. Kızlı ortama girince oldukça kibar ve üstüruplu konuşmaya dikkat ediyorum. Fakat olmuyor soğuk mu desem itici mi desem nalet mi desem. Kendime bakıyorum spor kılık kıyafet bakım parfüm her ne naletse... çok mu sıfataızım diyorum artık kendime ama ben inanıyorum ki insanı tip camekan içeriği sunmak önemli. Açılışa geçiyorum merabalar falan fakat bir süre sonra ben bile sıkılıyorum. Ses tonum ince sanırım araştırıyorum ne yaparım diye. Sempatik olmak istiyorum yahu. Birde her bık hakkında bilgim var bu aralar dikkat ediyorum da çok konuşuyorum muhabbet esnasında. Bu u itiyor acaba insanları. Haa birde tanıdığım insanlara sürekli yardım etme sorununu çözme işi var ki bazen kendimi ilk yardım çantası danıyorum. Bilmiş her boka aylayan bi tarzım var. Şimdi okullar açılınca teni bir ortama geçeceğim ve bunu yeni hayatım olarak fırsata çevirmek istiyorum. Hemen yuvadan uçmak değil dersim. Ama belirli bi eşiği aşmak çok iyi olurdu. Ben şunu istiyorum açılışı yaptık tutinle mi geçecek olay. Ne ara kızla sevgililik olacak ki ben genelde teklif etmiyorum. Hayatım boyunca süreç içerisinde sevgili ıldm. Sorular sorular amma uzattım dimi doktor
    Senin sorunun fazla düşünüyorsun. Çünkü kendini tanıyıp kabul etmiyorsun. Değişim diyoruz da bilmediğin şeyi nasıl değiştireceksin ? Kendi söylediklerini kendi hikayelerini aklında ileri geri oynatmaktan o anki duruma odaklanmıyorsun. O yüzden sıkıcı olduğunu düşünüyorsun

Kadınları zaten tanımıyorsun ama o sonra ki konu. Zurnanın son deliği. Mesela yazdığın bir hatun seni beğenmediğini söyledi. Ne hissedeceksin. O hissettiğin şey bu işte ne kadar iyi olup olmadığının göstergesidir.

Üye Giacomo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin sorunun fazla düşünüyorsun. Çünkü kendini tanıyıp kabul etmiyorsun. Değişim diyoruz da bilmediğin şeyi nasıl değiştireceksin ? Kendi söylediklerini kendi hikayelerini aklında ileri geri oynatmaktan o anki duruma odaklanmıyorsun. O yüzden sıkıcı olduğunu düşünüyorsun

Kadınları zaten tanımıyorsun ama o sonra ki konu. Zurnanın son deliği. Mesela yazdığın bir hatun seni beğenmediğini söyledi. Ne hissedeceksin. O hissettiğin şey bu işte ne kadar iyi olup olmadığının göstergesidir.
    Ben soyle dusunurdum cidden samimiyim. “Olabilir herkes farkli bu begenmedi ama baskasi begenebilir lakin bunun da neden begenmedigini cozersem eger hitap ettigim kitle artabilir.” Acikcasi cok da sikimde olmazdi salardim. Ama birden fazla boyle durumun ust uste gelmesi genel olarak kadinlara yazmadan da sogutabilirdi.