Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi fazla korumacı büyütülmek buna yol açabilir. Her ne olursa olsun bu sende bir düşünce ve davranış kalıbı oluşturur. Bir kitap tavsiye edim sana o düşünceleri ve davranışları bulmana yardımcı olabilir.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Panik-Ata...=0000000694625
    Bahsettiğim olay önceleri daha da fazla idi. Yanımdan kendi yaşıtım veya benden büyük kadın topluluğu geçtiğinde kendimi çok değişik hissederdim nedenini bilmiyorum ama en kaba tabiriyle "Mal gibi" hissederdim. Sonraları kendi kendime telkinler ile biraz biraz aşsam da bu defa bahsettiğim gibi sinirli -gergin bir yüz ifadesine bürünüyorum ve bu güvenli bölge olarak adlandirmam gerekirse, arkadaşlarımın veya tanışık olduğum birini görünce aksi sekilde tüm o kara bulutlar açılıyor sevgilimin arkadaşları ile tanıştığımda, tamam konuşurken herşey olağan şekilde ilerliyor ancak hareketlerim başliktaki gibi bi kasıntı kasınti oluyo bunu çok ama cok kişiden duyuyorum çok itici oldugunu da biliyorum ama işte...

LG-X240 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye xcan11x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam merhabalar başlığınızı ve yorumları okudum hemen hemen bende de aynı anlattığınız sorunlar var bende nedenlerini araştırma aşamasındayım bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi gelişme var mı?

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcan11x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam merhabalar başlığınızı ve yorumları okudum hemen hemen bende de aynı anlattığınız sorunlar var bende nedenlerini araştırma aşamasındayım bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi gelişme var mı?
    Şöyle ki aslında biraz biraz düzelme var . Sokakta yururken bu kasinti hallerimi farkedersem hissedersem biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum yani sinirli bakmamaya biraz daha pozitif bakmaya çalışıyorum içimden stay'in alive sarkisini soyluyorum ki bu şarkıyi soylerken zaten dusuncelerim birden ferahliyo zihnim biraz daha canlaniyor hem yuruyusum de duzeliyo hem de şarkiyi hissettigim icin gerginlik ortadan kalkiyor boyle boyle asmaya basladim yolda veya sosyal bir ortama girerken de ayni sekilde seni iyi hissettiren şeyler dusununce hareketlerine yansıyor . Kitabi henuz almadim ancak linkte yer alan kitabi öneriyor bir psikolog forum üyesi. Gelişme kaydettiğinde veya bu durumu duzeltme asamasinda sen de bana yardımcı olabilirsen beraber daha sağlıklı çözmüş oluruz değerli kardeşim .. umarım faydalı olmuştur

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani arkadaş şunu demis diger cemiyet uyelerinin oldugu gibi siz bana psikologa git dediniz gitmedim , kitap önerdiniz okumadım .. böyle canim sıkıldikca soru sorar evde oturarak degismeyi beklerim .. genel profil bu türkiye gercegi
    avlanmayı seven adam ..

5. HELAL BRO herşeyibilenadam HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sahbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle ki aslında biraz biraz düzelme var . Sokakta yururken bu kasinti hallerimi farkedersem hissedersem biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum yani sinirli bakmamaya biraz daha pozitif bakmaya çalışıyorum içimden stay'in alive sarkisini soyluyorum ki bu şarkıyi soylerken zaten dusuncelerim birden ferahliyo zihnim biraz daha canlaniyor hem yuruyusum de duzeliyo hem de şarkiyi hissettigim icin gerginlik ortadan kalkiyor boyle boyle asmaya basladim yolda veya sosyal bir ortama girerken de ayni sekilde seni iyi hissettiren şeyler dusununce hareketlerine yansıyor . Kitabi henuz almadim ancak linkte yer alan kitabi öneriyor bir psikolog forum üyesi. Gelişme kaydettiğinde veya bu durumu duzeltme asamasinda sen de bana yardımcı olabilirsen beraber daha sağlıklı çözmüş oluruz değerli kardeşim .. umarım faydalı olmuştur

Teşekkürler hocam. O halde ilerleyen zamanda olumlu gelişmeleri buradan birbirimize paslarız umarım kurtuluruz şu durumdan

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani arkadaş şunu demis diger cemiyet uyelerinin oldugu gibi siz bana psikologa git dediniz gitmedim , kitap önerdiniz okumadım .. böyle canim sıkıldikca soru sorar evde oturarak degismeyi beklerim .. genel profil bu türkiye gercegi
    Dedikleriniz de haklisinız psikolog a gitmedim değil yaz tatili dolayısı ile memleketime dönüş yaptim ancak burada nitelikli bir psikolog olmadığını hatta bir psikolog olmadığını öğrendim kitabı almadığım konusunda haklısınız ancak evde değişmeyi beklediğim de yok yanlış anlaşıldim sanırım internette bu konu hakkinda araştirmalar da yaptim nelerden kaynaklandiğini kitabın pdf formatindaki halini aradim bulamadım .

8. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcan11x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam. O halde ilerleyen zamanda olumlu gelişmeleri buradan birbirimize paslarız umarım kurtuluruz şu durumdan
    Kitap bugün elime geçti en kisa surede okuyup rapor ederim yaz aylarında biraz pozitif bir ruh haline girmek icin spora da başlamayi dusunuyorum yararli olabilir ve eylul ayi gibi Ankara ya döndüğümde iyi bir psikolog a gidip bu sorunumu halletmeyi planliyorum . İlerleme raporlarını ve çözüm onerilerini sen de yazarsan daha iyi olabilir kardeşim

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor önemli ben 6-7 aydır gidiyorum . Özgüven sağlıyor tabi ki ama bu durumu çözmek için bana bir yararı dokunmadı kitabı ben de sipariş verdim , ben de gelişmeleri paylaşırım kardeşim.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @xcan11x kardeşim, kitaba küçük bir giriş yaptım ancak stajımdan dolayı öncekine göre biraz daha az okuyabiliyorum ve etkisini fark edebiliyorum. Yani şöyle ki, durum sadece kasıntı durmak değil tüm gerginliğim büyük oranda azaldı diyebilirim. Kendimi daha iyi ifade edebiliyorum topluluk önünde daha rahat hareket edebiliyorum, tanımadığım bir ortama girince önceden çok gerilir ve terlerdim şimdi gerginliğim aşırı derecede azaldı diyebilirim. Sende gelişimini buraya kayıt edersen veya bana tavsiyen olursa yazarsan sevinirim.

**Ha, unutmadan .. Sana verebileceğim en büyük tavsiye kitabın ilk 50 sayfasında yer alan tekniklere iyi çalışmanı öneriyorum yani ilk önce olayı kavrayıp kendi iç yüzünü görürsen ve sorunun neyden kaynaklandığını fark edersen, daha verimli olabilir senin içinde.. Raporlarını bekliyorum...

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika senin adına sevindim kitap az önce benim de elime ulaştı okumaya başlayacağım .Tavsiyen için teşekkür ederim değişimi fark ettikçe ben de buradan raporlarımı paylaşırım.