Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 28 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 28 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun girdim. Hem sen konuşmanı bitirene kadar karşındaki insanın olayı anlamlandırmasına da vakit vermiş oluyorsun ? İlk 2 cümleyi kimsenin algıladığını sanmıyorum. Algılama başladığından itibaren kafayla onaylamaya başlıyorlar zaten.

.
    Aferin bende bunu anlatmaya çalışıyorum uzun zamandır.

Şimdi bu soruyu soran arkadaş nerede ? Dediğimi yaptı mı? Tabi ki hayır. Hatta ne yaptığını da tahmin edeyim? Tavlamayla ilgili başka kitaplar, başka siteler, başka gurular arasında dönüp duruyordur. Muhtemelen de böyle gider.

Eğer izlemediyseniz bir film tavsiye edim.
    10 Things I Hate About You

Bu filmi izleyip orada ki elamanın kızı ( asi olan büyük kız kardeş ) tavlama sürecini ve o süreçte neler yaptığını bugüne kadar öğrendiğiniz bilgiler ışında analiz edin. Bir araştırmacı gibi bakın olaya. Analizi de öyle yapın.

Paylaşın sonra okuyalım. Benimde üzerinde söyleceklerim var. Aslında bugüne kadar anlattıklarımın özeti olacaktır

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 things i hate about you, Shakespeare'in taming of shrew adlı komedi oyunun modernize edilmiş adaptasyonudur bu arada. Kaleme alındığı zaman için çok farklı bir konsept.

Üye bokherif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdi bu soruyu soran arkadaş nerede ? Dediğimi yaptı mı? Tabi ki hayır. Hatta ne yaptığını da tahmin edeyim? Tavlamayla ilgili başka kitaplar, başka siteler, başka gurular arasında dönüp duruyordur. Muhtemelen de böyle gider.

Bu filmi izleyip orada ki elamanın kızı ( asi olan büyük kız kardeş ) tavlama sürecini ve o süreçte neler yaptığını bugüne kadar öğrendiğiniz bilgiler ışında analiz edin. Bir araştırmacı gibi bakın olaya. Analizi de öyle yapın.

Paylaşın sonra okuyalım. Benimde üzerinde söyleceklerim var. Aslında bugüne kadar anlattıklarımın özeti olacaktır
    Şimdi bitti film kızı tavlayan eleman eğlenceli birisi en azından hani fırlama diye tabir edebileceğimiz.Ağzı iyi de laf yapıyordu kızla olan konuşmalarında,kızın ilgi alanlarını bilmesi oralardan güzel dhv ler

yapmasını sağladı.başta bir gizemi de vardı yavaş yavaş zaten içini de açarak kızı kendine çekmeyi başardı. Ben ama bu kızın kardeşi diğer çocukla nasıl öpüştü hala anlam veremedim düşünce yapısı

kıza bakış açısı olsun tam seni arkadaş olarak görüyorum denebilecek bir erkekti aslında.

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1- Fırsat kaçırmıyorsun. Saçma bir giriş bile olsa her fırsatı değerlendiriyorsun
    2- Gülümse
    2- Şansını denemekten çekinme
    3-Ateşten hayalet ol söylenenler umrunda olmasın parlaklığınla dikkat çek

Çocuğu öpmesi tamamen amerikayla alakalı,arkadaşım 1 yıldır amerikada okuyor. Amerikan bir sevgilisi var bizzat kendisi anlatıyor.

4-Yılmadan devam

Jöleli mal çocuğa başta üzüldüm.

Kimseye istediğin şeyi hak etmediğini hissettirmelerine izin verme tuttum bu sözü.

Bu filmlerde niye hep ilk kızlar öpüyor amk

Boya balonları iyiymiş

eyyorlamam bu kadar.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- Fırsat kaçırmıyorsun. Saçma bir giriş bile olsa her fırsatı değerlendiriyorsun
    2- Gülümse
    2- Şansını denemekten çekinme
    3-Ateşten hayalet ol söylenenler umrunda olmasın parlaklığınla dikkat çek

Çocuğu öpmesi tamamen amerikayla alakalı,arkadaşım 1 yıldır amerikada okuyor. Amerikan bir sevgilisi var bizzat kendisi anlatıyor.

4-Yılmadan devam

Jöleli mal çocuğa başta üzüldüm.

Kimseye istediğin şeyi hak etmediğini hissettirmelerine izin verme tuttum bu sözü.

Bu filmlerde niye hep ilk kızlar öpüyor amk

Boya balonları iyiymiş

eyyorlamam bu kadar.
    filmi izleyeli yıllar oldu ama şunu da ekleyebilirim hatırladığım kadarıyla;

adam kızı şaşırtıyor, bozuyor, onunla oyun oynuyor. böyle aksi bir kız özelinde özellikle

ama kız o güne kadar neye alışmışsa bizim eleman ona tersini veriyor. köpekler gibi; bu yeni davranış modeli kızı sarsıyor bulunduğu ruh halinden çıkmasını sağlıyor

sanırım her kız modelinde farklı varyasyonlarla uygulanabilir veya ihtiyaç varsa diyelim..

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sızıntı yapan bir duvara yaslanamazsin .. aq yerinde spordur giyimdir vs halletmek bu kadar mi zor yaa
    avlanmayı seven adam ..

7. HELAL BRO herşeyibilenadam HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin felsefesini söylemek bana düşmez ama en azından bir noktaya dikkat çekip yorumu sana bırakıcam

Yakisikliliktan kastimiz kemik yapısı ise hiç birimiz Brad değiliz. Ama dışarıda, Hollywoodda yakışıklı buldugumuz adamlara bir daha bak. Kendilerine bakmalari + karizma ve yarattıkları auranin onları bu kadar çekici yaptığını göreceksin.

Cassel-800x800.jpg

MTS_enriquemt0-790006-Javier_Bardem.jpg

kemik yapıları alışılmışın çok dışında, normalde çirkin bile sayılabilecek adamlar

5575c70ce83f1_JRMeyers.jpg

bu da bakımın önemi, yukarıdaki ikisinin de bakımsız hallerini bulabilirsin

9. HELAL BRO herşeyibilenadam HELAL BRO dedi
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badass monk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hba, evet maalesef yapmadım.Yapamıyorum.O cesaret yok.Geçen ''mgtow'' videoları izledim orda görünüş/tip kadınlar için her şeydir diyorlar valla tipime görünüşüme de pek güvenmiyorum dışarda 10 erkekten 8i çok yakışıklı iyi giyinmişler saçlar aşırı gür benim şansım yok.On kilo verip spor yapıp çekici erkek haline gelmeden dışarı çıkasım gelmiyor.Ayrıca nofap'da 30 güne gelmeyi bekliyorum.Anca o zaman doğal bir çekim oluyor kadınlardan.Şu an 4.gündeyim şimdi çıksam 10 kızdan 10'u reddeder yani.Birde indirect açılışlar saçma geliyor bana yaparsam direct yapmak istiyorum ama dedğim gibi bir sürü şeyi yoluna koymalıyım.Depresif halde nasıl yapacağım ki imkansız.Hiç mi birsey yapmadın dersen sen cevap yazdıktan sonra avm'de 6 kıza iki cümlelik adres sormuştum 2 tanesini durdurmuştum durmadan gittiler , devam edebilirmişim aslında düşünüyorum da şu an çok dipteyim.
    Mgtow cilerin yüzde 90 ı bakir. Yüzde 9 u bir tek bir kızla yatıp terk edilmiş. Yüzde 1 i gerçekten MGTOW a yürekten inanmış gerçek erkekler. Redpill öğretilerini temel aldıkları için çoğu zaman doğru önermelere sahipler. Ama birey olarak büyük kısmı bastırılmış dürtülere sahip olduğundan abuk sabuk şeyler söyleyebiliyorlar. Bu tip meselesi gibi. Görünüş/ Tip kadınlar için herşeydir diyen biri kadınları tanımıyordur. Tip artıdır ama mesela para kadar artı değildir. Para ++ dır. Ünlü olmak ise ++++++ dır. Bunlar işin gerçekleri de biz bu işi anlatırken temelde iyi bir fizik, iyi bir giyim, iyi bir koku temel dedik zaten.

Kel olmak bir anlam ifade etmiyor ki.Koskoca +,- lerden oluşan kitaba bir - yazılır. Jason Statham da kel ama adam Jason. Sokağa dönersek otur çiftlere bak.Kafede metro da barda vs. Kimsenin ne öyle çok parası ne de aman aman bir tipi var. Normal tipli ve normal gelirli erkekler.

Normal olmak çok önemli. Bu kızlarla arası iyi olmayan arkadaşlar normal değiller. Normal giyinmiyorlar (nereden buluyorlar o sikik tshirtleri aklım almıyor), normal durmuyorlar( karadenizde gemileri batmış gibi postürleri var) , normal konuşmuyorlar ( selam hacı naber nasıl gidiyor gibi temel sohbeti yerine getiremiyorlar), insanlarla normal arkadaşlık kurmuyorlar ama sonra ağlıyorlar

Bahane göt gibidir, herkeste vardır.

Yok kızlar çok yakışıklı olmadan vermez, yok multimilyoner olmadan memesini elletmez vs. Hangi fetish filmi bu bilmiyorum ama bunlar hep kendini kandırmaca. Olum yok mu çevrenizde sevgilisi olan iyi ilişkileri olan arkadaşlarınız. Bak bakim ne özelliği var

Ben söylim. Çükü var birde kendini ifade edebilme yeteneği var. Konuşabiliyor yani. Bu kadar. Adam daha bu temel insani durumu yerine getiremiyor kalkıp kendini zengin iş adamlarıyla, yakışıklı dizi oyuncularıyla kıyaslıyor. Onlar zaten suyun başını tutmuş. Sen kendi çevre koşullarından başlayacaksın önce.

,