Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kır kafalı hindi

Merhaba değerli forum üyeleri ...

Uzun süredir sitenin ücretsiz hizmetlerinden beslendikten sonra makaleleri okumak ve de alfa erkek olma yolunda yaptığım yanlışları - kaçırdığım noktaları öğrenmek adına özel üyelik aldım Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse :

22 yaşındayım Endüstri Mühendisi olma yolunda ilerliyorum. Oyun ile lise 3. sınıfta iken tanışmıştım . Küçüklüğümden beri Anadolu'nun şirin bir kasabasında yaşadım yaşadığım yerden maddi zorluklar nedeni ile yalnızca tatillerde dışarı çıkabildim. Lise yıllarımda malum kitap The Game ile tanıştım , daha sonrasında çekicilik konusunda daha fazla kendimi geliştirmeye çalıştım rezil olmayı göze alarak tanımadığım kadınlar ve erkekler ile konuşmayı denedim . Özgüvenimi oturtmaya çalıştım . Hayatın hepimize sunduğu basit zorluklar karşısında kolay yıkılmamak adına düşüncelerimi değiştirmeye ve eskiye göre biraz daha ''Normal'' olmaya çalıştım. Lise yıllarımda iken özellikle lise yıllarının en güzel yılları olan 3. ve 4. yıllarında sınıfımdaki arkadaşlarımla öncekine göre daha samimi olup sosyal yaşantımı biraz daha normal kılmaya çalıştım . Lise 3. sınıfın yaz aylarında halen devam etmekte olan ilişkime başladım . İlişkimin ilk dolaylarında ergenliğimin verdiği enerjiden olsa gerek bir kızla yetinmeyip bir kaç kızı idare ettim(!) tabii ki bu da kız arkadaşımın bana olan güveninin sarsılmasına neden oldu. Sürekli bunu kendisine gençliğin ve ergenliğin getirdiği o duygusal çalkantılardan kaynaklanan bir şey olduğunu söyleyip durumu anlatmaya çalışsam da kendisi biraz anlamak istemedi. (Neyse ki bu ilişkimizin 2. yılında aşmış olduğumuz bir sorun olarak tarihe karıştı.) .Okuduklarımdan ve içselleştirdiğim '' Hayatı İniş ve Çıkışları ile Kabullenmek'' ile sınıftaki kız arkadaşlarım ile hatta yan sınıftaki kız arkadaşlarıma daha samimi olup onlara takıldıkları noktalarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.. Hatta saçlarımda yer alan beyazlar nedeni ile konu başlığında da yer alan '' Kır kafalı hindi'' diye tabir etmişti kıymetli bir tanıdığım. Oyun ile tanışma faslım ve ilk dönemlerim böyle oldu ancak..

Üniversiteye geldiğimde hiçbir şey eskisi gibi değildi. Tabii ki buna üniversite senemi ilk senemde kazanamadığımdan dolayı üniversite sınavlarıma yeniden hazırlanmak adına kendimi dış dünyadan soyutlayıp tamamen derslerime vermem de etkili oldu. Büyük şehirdeki insanların düşünce tarzları davranışları bugüne kadar hiç rastlamadığım şeyler idi. Ben biraz küçük şehrin verdiği tecrübesizlikten ve biraz da saflıktan olsa gerek lümpen tavırlar sergilediğimi yeni yeni farkına varıyorum. Bu hareketlerim öyle bir hal aldı ki , sosyalleşmemin yeni insanlar tanımamın önüne geçiyordu .

Siteden tam olarak beklentim ise insanlar ile daha samimi ilişkiler yürütmek arkadaş portföyümü benim gelişimimi destekleyecek şekilde düzenlemek, yukarıdaki bahsettiğim lümpen tavırlardan kurtulmak. Buranın bana tamamen yararlı olabileceğini düşünüyorum.

*Not : Anlatımdaki bozukluklar için afedersiniz..

Herkese İyi Oyunlar ...

Üye marmes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle toplumun sana öğrettiklerini unutmalısın.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı marmes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle toplumun sana öğrettiklerini unutmalısın.
    Şimdiye dek o bağlamda bir yol kat ettigimi düşünüyorum ancak tabii ki henüz büyük şehir yasantisina ayak uydurabilmiş değilim ne yazık ki

LG-X240 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye BERKMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar dostum Karadeniz'in şirin bir kasabasında 18 senesini geçirmiş ve şuan 24 yaşında olan ben hala senin yaşadığın sorunları yaşamaktayım Büyük şehirde doğup büyümüş bir insana göre işimiz tabiki kolay değil ama halledilemeyecek birşey de değil , seni çok çok iyi anlıyorum ve bu sorunları bir miktar açmanı istiyorum yani örnekler vererek anlatacak olursan meselenin köküne daha rahat inebiliriz

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKMD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar dostum Karadeniz'in şirin bir kasabasında 18 senesini geçirmiş ve şuan 24 yaşında olan ben hala senin yaşadığın sorunları yaşamaktayım Büyük şehirde doğup büyümüş bir insana göre işimiz tabiki kolay değil ama halledilemeyecek birşey de değil , seni çok çok iyi anlıyorum ve bu sorunları bir miktar açmanı istiyorum yani örnekler vererek anlatacak olursan meselenin köküne daha rahat inebiliriz
    Hocam şimdi şöyle ki en basitinden, kültür olarak doğduğum muhite göre çok ilerleme katettiğimi söyleyebilirim çok okuyarak cahil köylü yaftası yemekten bir nebze uzaklaşmış olsam da bire bir görüşmelerde olsun veya sosyal medya da ki açılışlarda olsun sahip olduğum bu katma değeri sergileyecek sohbet kıvamına getirmede güçlük çekiyorum. Geçtiğimiz sene bu durumdan dolayı birçok kez kendi ekmeğime kendim taş koydum diyebilirim . Mümkün mertebe vizyonumu genişletmiş olsam da kendimi ifade etme biçiminden bir kopukluk olduğunu düşünüyorum . Açıklayabilmişimdir umarım ..

LG-X240 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi