Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:10 maddede ilişki yönetimi

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bende döndüğüme çok sevindim

Sentinus tabiki 100 maddeyede 1000 maddeyede çıkar bunlar bu forumdan haberi olmayan biri için.Bu forumda bilgilenen biri içinse tüm okuduğu yazılar kendini geliştirmişliği tecrübeleri + birde bu 10 madde onu kurtaracaktır

Not:Birinci maddenin ana fikri kendinden ve hayatından şikayet etme ve oraya gidebilecek herşeyden uzak dur

Senior Member SentinuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    izmir
    Tebrik
    Konular
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yazdıklarını gercekten başarılı sadece ekleme yaptim....siteye yeni başlayan arkadaşları unutmamak lazım...
    By Sentinus

Member yengeç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iizmir
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@HBA yine cok guzel bir yazi olmus.

Benim bu yazida gordugum kendi adima en onemli madde 3.madde, oldugumuz yerde saymamaliyiz, her zaman daha iyiye daha guzele ulasmak icin cabalamali, korkularimizin farkinda olmali ve etkili stratejiler ile bu korkulari yenmeliyiz.
    The function of man is to live, not to exist -Jack London

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yaziyi yazali aradan 7 sene gecmis ve 7 sene sonra diyorum ki aynen oyle.
    Su 10 maddeye uydugum her iliskim 10 numara, uymadigim her iliskim boktan gitti. Yuzde 99 uydum

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9-10 yeterli bile.Nokta atışı

Pareto prensibi her yerde
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye Fanki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazıyı keşke daha öncelerde görseydim. Bu maddeleri kendim yaşayarak öğrendim ve hayatımdan aylar gitti. Bu yazıyı özümseyin HBA size bu yazıyla yeni ilişkiye adım atmış bir insana en temizinden 1 sene kazandırır. Ben kendi adıma teşekkür ederim ve zamanında göremediğim için de fazlasıyla üzgünüm.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    up için teşekkür ederim, şöyle ki daha önce okuyup ne yapacağımı bilemediğim bir madde var ki hale’n aynı durumdayım: en mükemmel anda sorun çıkar, sen yapmazsan o yapar...

burada okuyup da anlamadığım şeyleri yaşayınca görüyor anlıyorum ve bu mükemmel bir deneyim fakat bana şu hususu birkaç örnekle izah edecek bir yiğit çıkarsa da faydalı olur. aceba ayrıntılı birkaç örnek verecek bir yiğit çıkar mı
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye Fanki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle ki hangi ilişki olursa olsun arkadaşlık, aile hiç bir zaman mükemmel olmaz. Hatırla vazgeçemeyeceğin insanlarla annen, baban, kardeşin bunlarla bile sorun yaşıyorsun. Ve bir kızla ilişkin kusursuz oluyor. Olmuyor tabi ki sadece gizleniyor. Sen bunu çıkarmazsan karşı taraf çıkarır ve kabak başına patlar. Çözüm bekler senden böyle devam ederse hep senin üstüne yıkılır. Çünkü hep o görüyor, hep o söylüyor. Böyle olunca sen de daha fazla üstüne düşüyorsun. Böyle olunca da ne oluyor söylememe gerek yok ipin ucu kaçmaya başlıyor. He tabiki sorun çıkar derken biribirinizi kırın dökün değil yanlış anlamayın onu. Öyle bir ilişki zaten ne kadar yürür? İki tarafta yıpranır. Burada ki söylenen zaten olan küçük şeyler bazen sineye çekilir, çekilir sonra o dağ olur. Bunu da o sana söylerse dağ başına kalır. Bunun yerine baktın her şey güzel gidiyor. Ufak tefek şeyleri söyle dağ olmadan sen o tepeciği göster. Aman bu çokta söylemeye gerek yok dediğin şeyleri onlar birike birike neler neler oluyor. Tabi ki sürekli de olmasın ona mükemmel gidebileceğini göster arada tattır. Sonra yine bir şeyler söyle. Ben yapmadım bunu geçmişte ne kadar yapmadıysam o kadar bana yapıldı. Tekrar söylüyorum kavga kıyamet değil yapılması gereken Umarım anlatabimişimdir. Biraz laf kalabalığı yapmış gibi oldum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. HELAL BRO Arsle, DickWhitman HELAL BRO dedi
    Üye Malipiyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazının geneline katılıyorum emeğine sağlık HBA, ve ben 1. Maddeyi algı yönetme anlamında önemli buluyorum. Sorunları anlatıp mızmızlanmak erkeği itici kılar.

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Fanki bunu daha farklı düşünmüştüm zaten uyguladığım bir şeymiş, ben de nasıl uygulayacağım diye düşünüyordum teşekkürler dostum
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin