Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye marmes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hem geç oldu hem güç olacak

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım hatta 10 gün bile geçti Cemiyeti 2011 senelerinden tanıyorum o aralar ücretsizdi. HBA, joker, wonderwoman falan vardı umarım hala cemiyettedirler. Tabi üniversite sınavı falan derken pek ilgilenmedim bir süre sonrada unutmuşum cemiyeti tesadüfen hatırladım dün. Ben öyle sevimli piç değilim, konuşma yeteneğim falan da yok zaten. Hatta şuana kadar saysam 5-6 kış arkadaşım ancak oldu. Tahmin edebileceğiniz gibi bakirim. İşe başlayınca bu durum canımı sıkmaya başladı. İş yerinde sevgilim yok deyince tuhaf karşılıyo millet. hayır zaten tip yok üstüne birde 30 kg fazlam var. Eee buna karşın yetenekte olmayınca olmuyor işte. He bu arada bir ada sosyal fobi ve panik atak tedavisi gördüm %60-70 düzeldim diyebilirim.

Devlete bağlı bir yerde çalışıyorum. 3 Bin tl maaşım var. Neden bilmem ama belirtmek istedim. İstanbul'da ailemle kalıyorum. üniversitede de böyleydi. Bu benim için pek iyi olmadı. Kafamda bir kaç plan var bunları yaptıktan sonra mental olarak hazır olacağımı düşünüyorum. Bu arada amacım her hafta bir kızla yatmak değil ama bir fuckbody ihtiyacım oluyor arada . Tabi bu durum benim için Ütopya şuan farkındayım. Tuhaf bir tarzım var. Öyle çok konuşmam. Hiç bir zamanda çok konuşan biri olmak istemedim.

Her neyse bu post pek güzel anlatamadım kendimi. Ramazan ayından sonra daha güzel ve ayrıntılı anlatacağım. Bu arada nereden başlamam gerektiği konusunda yol gösterirseniz çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.

"" Bu arada zaman zaman çok saçma ve basit sorular soracağım sizlere. 1 Gencin 18-20 yaşına kadar halletmiş olması gereken şeylerden. Mesela yüzmek gibi gibi...
    Konu marmes tarafından (20/05/2018 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

2. HELAL BRO santiago_munez HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor ve diyetle başla ..cemiyette yeni başlayanlar için makaleler var onları oku öncelikle .. 2011 de siteyi bilip sallamayarak bugünleri hak ettin .. nyse 26 yaş iyidir hadi bakalım ..
    avlanmayı seven adam ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı marmes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım hatta 10 gün bile geçti Cemiyeti 2011 senelerinden tanıyorum o aralar ücretsizdi. HBA, joker, wonderwoman falan vardı umarım hala cemiyettedirler. Tabi üniversite sınavı falan derken pek ilgilenmedim bir süre sonrada unutmuşum cemiyeti tesadüfen hatırladım dün. Ben öyle sevimli piç değilim, konuşma yeteneğim falan da yok zaten. Hatta şuana kadar saysam 5-6 kış arkadaşım ancak oldu. Tahmin edebileceğiniz gibi bakirim. İşe başlayınca bu durum canımı sıkmaya başladı. İş yerinde sevgilim yok deyince tuhaf karşılıyo millet. hayır zaten tip yok üstüne birde 30 kg fazlam var. Eee buna karşın yetenekte olmayınca olmuyor işte. He bu arada bir ada sosyal fobi ve panik atak tedavisi gördüm %60-70 düzeldim diyebilirim.

Devlete bağlı bir yerde çalışıyorum. 3 Bin tl maaşım var. Neden bilmem ama belirtmek istedim. İstanbul'da ailemle kalıyorum. üniversitede de böyleydi. Bu benim için pek iyi olmadı. Kafamda bir kaç plan var bunları yaptıktan sonra mental olarak hazır olacağımı düşünüyorum. Bu arada amacım her hafta bir kızla yatmak değil ama bir fuckbody ihtiyacım oluyor arada . Tabi bu durum benim için Ütopya şuan farkındayım. Tuhaf bir tarzım var. Öyle çok konuşmam. Hiç bir zamanda çok konuşan biri olmak istemedim.

Her neyse bu post pek güzel anlatamadım kendimi. Ramazan ayından sonra daha güzel ve ayrıntılı anlatacağım. Bu arada nereden başlamam gerektiği konusunda yol gösterirseniz çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.

"" Bu arada zaman zaman çok saçma ve basit sorular soracağım sizlere. 1 Gencin 18-20 yaşına kadar halletmiş olması gereken şeylerden. Mesela yüzmek gibi gibi...
    Spor , diyet güzel kıyafetler olmazsa olmaz zaten. Parfüm aşırı önemli. Tabi bunlar default ayar. Olmazsa olmaz

Yeterli mi değil. Kendine bir açılış planı yapıp onu uygula. Bunu kilo verdikten sonraya yada birgün ak sakallı dedenin rüyana girip tüm korkularını geçirdikten sonraya erteleme. Kilo verebilirsinde ak sakallı dedeyi unut.

Açılış neden bu kadar önemli ? Açılışın temel amacı kız tavlamak değil. Kadınlarla konuşma korkusunu yenmek. Güzel kadın görünce felç geçirme hissini yaşamamak. Asıl amaç bu. Diyeceksiniz ki o zaman neden direk açılışa karşısın özellikle şöyle açılış yapın diyorsun?

Çünkü kadınlarla konuşma korkunu yenmek için kadınlarla sohbet etmen lazım. Sohbet etmek içinde kadının seninle konuşması lazım. Konuşması için de daha ağzını açmadan "teşekkür ederim " diyip gitmeyecek kendini dinlettirecek sohbete girmeni sağlayacak açılış lazım. Olay bu

Geri kalanı ise tecrübe. Muhtaç bir zihine sahip olmamak. Kadınları prensen olarak görmemek. Ne istiyorsa vermemek. Her söylediğine inanmamak. Sağlam bir duruş sergilemek. Bunları yazdık ama başına gelmeden anlaşılacak şeyler değil.

5. HELAL BRO sabanseckin HELAL BRO dedi
    Üye 1001P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spor , diyet güzel kıyafetler olmazsa olmaz zaten. Parfüm aşırı önemli. Tabi bunlar default ayar. Olmazsa olmaz

Yeterli mi değil. Kendine bir açılış planı yapıp onu uygula. Bunu kilo verdikten sonraya yada birgün ak sakallı dedenin rüyana girip tüm korkularını geçirdikten sonraya erteleme. Kilo verebilirsinde ak sakallı dedeyi unut.

Açılış neden bu kadar önemli ? Açılışın temel amacı kız tavlamak değil. Kadınlarla konuşma korkusunu yenmek. Güzel kadın görünce felç geçirme hissini yaşamamak. Asıl amaç bu. Diyeceksiniz ki o zaman neden direk açılışa karşısın özellikle şöyle açılış yapın diyorsun?

Çünkü kadınlarla konuşma korkunu yenmek için kadınlarla sohbet etmen lazım. Sohbet etmek içinde kadının seninle konuşması lazım. Konuşması için de daha ağzını açmadan "teşekkür ederim " diyip gitmeyecek kendini dinlettirecek sohbete girmeni sağlayacak açılış lazım. Olay bu

Geri kalanı ise tecrübe. Muhtaç bir zihine sahip olmamak. Kadınları prensen olarak görmemek. Ne istiyorsa vermemek. Her söylediğine inanmamak. Sağlam bir duruş sergilemek. Bunları yazdık ama başına gelmeden anlaşılacak şeyler değil.
    "Başına gelmeden anlaşılacak şeyler değil" Kibar olmuş sanki biraz HBA?

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1001P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Başına gelmeden anlaşılacak şeyler değil" Kibar olmuş sanki biraz HBA?
    Doğru diyorsun sikilmen lazım önce

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yerde bir soru okumuştum.Beethoven ve birkaç tane sıradan klasik müzik cd arasında alternatifi en fazla olan hangisidir?

Sıradan olanlar beethovenın alternatifidir zaten.Kalite ortaya çıktıktan sonra diğerleri önce mi çıkmış sonra mı çıkmış hiç fark etmez.Sıradanlar kaliteyle karşılaştırılır.Sıradan olan karşılaştırılmaya mahkumdur aslında.

Türk tarihi bilmem kaç senelik tarih.Devletin başındakileri geçtim,dönemleri bile ister istemez 57 yıl yaşamış bir adamla karşılaştırıyoruz.

Öfke açık ara en büyük motivasyondur.Ne korku bırakır ne hantallık.Sikilmeden işin zor,katılıyorum hbaya.Senin gibiyken hayatımı sikecek hatun arıyordum.

Düşünce sistemimizle vücut sistemi çok benziyor.Sen tutup kaslarım büyüsün nolur dersen büyümez o kas.Darbe almak zorundadır.Bir insana iyilik yapmak istiyorsan zayıf noktasına darbe vuracaksın,sonra destekleyeceksin.Kasları beslemek de lazım

Konu uzar gider de sözün özü 26 yaşında başladın ve bizi geçersen şapka çıkarırım,he yok sıradan olursan geç kaldın.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birisi siksin şu adamıda rahatlıyalım
    avlanmayı seven adam ..

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Üye marmes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir yerde bir soru okumuştum.Beethoven ve birkaç tane sıradan klasik müzik cd arasında alternatifi en fazla olan hangisidir?

Sıradan olanlar beethovenın alternatifidir zaten.Kalite ortaya çıktıktan sonra diğerleri önce mi çıkmış sonra mı çıkmış hiç fark etmez.Sıradanlar kaliteyle karşılaştırılır.Sıradan olan karşılaştırılmaya mahkumdur aslında.

Türk tarihi bilmem kaç senelik tarih.Devletin başındakileri geçtim,dönemleri bile ister istemez 57 yıl yaşamış bir adamla karşılaştırıyoruz.

Öfke açık ara en büyük motivasyondur.Ne korku bırakır ne hantallık.Sikilmeden işin zor,katılıyorum hbaya.Senin gibiyken hayatımı sikecek hatun arıyordum.

Düşünce sistemimizle vücut sistemi çok benziyor.Sen tutup kaslarım büyüsün nolur dersen büyümez o kas.Darbe almak zorundadır.Bir insana iyilik yapmak istiyorsan zayıf noktasına darbe vuracaksın,sonra destekleyeceksin.Kasları beslemek de lazım

Konu uzar gider de sözün özü 26 yaşında başladın ve bizi geçersen şapka çıkarırım,he yok sıradan olursan geç kaldın.
    Yok dokstum ben tam olarak kendimi anlatamadım. zamanında bende silkelendim hatta bu yüzden kapasitemin çok çok altında bir üniversiteye gittim birde üstüne 2 yıl hebaa oldu. bunlar eski kullanıcı adımla forumda hala vardlıklarını devam ettiriyorlar Fakat bunları hatırlamanın bir gereği yok. uzun uzadıya yazmanın bir mantığı da yok zannımca.
    Birde heskes her şeyi yapacak biye bir kaide yok. Sen bir şey yaşarsın ders alırsın 180 derece dönersin başka biri aynı olayda sıçar üstüne birde sıvazlar. Bu bir denklem ve sonsuz değişkeni var. İnsanın 26 yıl boyunca kazandığı karakterini değiştirmesi pek zor olsa gerek. Benim burdaki amacım bildiğim bilgi sayısını arttırmak karakteri değiştişrmekten ziyade.

Benim amacım hiç bir zaman her hafta farklı biriyle konuşmak değil. Öyle çok fazla sosyal olmakta istemiyorum. Sadece doğru kişiyi bulduğumda onunla sevgili olma şansımı arttırmak istiyorum. Misal veriyorum şuan iş yerimde bir tek geçilen var . Biz onla sevgili olsak direk evlenirim yani. Bu yüzden onla konuşmuyorum zaten.

Sıkıntı başka...Amaç yavşak gibi olmak değil kaliteli olmak. Çok kaliteli. Orjinal olmak. Mesela fötr şapka benlik değil. Bana bu şapkayı taktığım için bakacak kız bakmasın. Her türlü bileklik kolye vs takmam. Bir ortamda çok konuşarak dikkat çekmek istemem yavşak gibi. götü başı ayrı oynayanlar gibi. Benim amacım 84984545489 tane sevgilim oldu demek değil ki Türkiye'de bu skor merakı var.

Hedef başka;
    Kalite.

İşte böyle çok fazla yazmanın bir mantığı yok. Meramı mı naklettiğimi düşünüyorum.