Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Uçan Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking İSA MUSA SEN BİZİ KUTSA

Selam dostlarım, şimdi benim aklıma takılan bir problem var ve işin içinden çıkamadım.Aslında çıkabilirdim ama dini etmenler zorluyor.

Bu kızla 1 ay önce ya da 1.5 emin değilim sosyal ortamda tanıştık. İki yakın kız arkadaşmın arkadaşıydı ve yavaş yavaş bizim ortamımıza gelmeye başladı. Kız Hristiyan ve Süryani ve biraz tutucular.

Dinler tarihine ve şaraba ilgi duyduğum için muhabbetimiz koyulaştı. Eğer Süryani şarabı getirirse ona ev yapımı boğma rakı getireceğimi söyledim.Böyle yavaş yavaş iletişim kurmaya başladık ve daha çok masamda oturmaya başladı.
    Bundan 3 hafta önce kafeye gittik hedef ve iki yakın kız arkadaşımla gayet güzel geçti cilveleşmeler,espriler,gülüşmeler.Sonra tavla oynamaya başladık.Burdan Jokere selamlar tavlayı farsça oynamak gerçekten etkiliyor.idddaya girmiştik tatlısına o kazandı.

Bu 1 aydır yakın kız arkdaşlarım şakalarla sanki yol yapar gibiydiler.Kızın yakın arkadaşlarına bakarak doğru yolda olduğumu düşündüm. Geçen hafta pazartesi kız arkadaşlarımla oturuyordum ve yanımıza geldi. Pek ilgilenmedim ve Salı boş olup olmadığımı sordu Salı dolu olduğumu pazartesi sınavdan sonra boş olduğumu söyledim. Sonrasında hoşbeş sohbet vardı.

Geçen cumartesi ortak arkadaşımızın doğum günü vardı fikrimi herkesi aşılayıp Bebeğe gittik hedefle biraz uzak kaldık burada da hoşbeş vardı ama ikili sohbetler olsun,yakınlaşmalar oldu ve bazen birisine bakar gibi yan masaya baktığımda kafasını fark ettirmemeye çalışarak oraya bakmaya çalışıyordu. Sonrasında sohbetler hikayeler anlatıldı. Müzik çok basslıydı. Kafası şişmişti.

Dönüşte arabada ikimizdik .

H:Yüzüğünün bir anlamı var mı ?

US:10.sınıftan beri takıyorum

H: Ne zamandır taktığını sormadım,birisi mi verdi sana onu ?

US: Hayır kendim aldım uzun süredir benimle olduğu için bir parçam gibi hissediyorum.Ona baktığımda nereye nereden nasıl geldiğimi hatırlıyorum.

H: Belli zaten hiç çıkarmıyorsun.

US: Hı hı.

Dikbaşlı olduğumu onun sözlerini hiç dinlemediğimi belirtti.Gülümseyerek cevap verdim Onu götürdüğüm için karşılığında da beni gezdireceğini söyledi bilmiyorum bakarız dedim her yere gitmem dedim
    gülümseyerek sen seçersin o zaman dedi sonrasında dediğim gibi bakarız dedim. Ayrıyeten onu manuel araç çalıştırmamı istedi ona tamam dedim ve Sonrasında finansçı olmak istediğinden ve birkaç konudan bahsettik.

Evine geldik ama öpecek kadar yakın hissetmedim ama yanaktan öpüştük (ŞU AN YAZARKEN OLAYI TEKRAR GÖZÜMDE CANLANDIRDIM. ASLINDA ÇOK MÜSAİTTİ,ama trafik beni ve sol bacağımı bitirdi).
    Gittiğinde bana mesaj at dedi sonra duraksadı ve kızlara da yazabilirsin dedi. Yazmadım çok yorgundum ve sol bacağım amputeydi.

Geçen Pazar ortak kız arkadaşlarımızdan birisine yazdım siz geliyor musunuz diye kadıköye pazartesi için o da gelmeyelim mi dedi bende hastalanabilirsiniz dedim. O da kıza yazmış gelemeyceklerini ve hedefte niye ne alaka demiş.Bunlarda gelmek zorunda kalmış.Pazartesi sınavdan çıktıktan sonra ortak arkaşlar koluma girip’’ kendini kaptırma fazla o Müslüman birisiyle olamaz ailesi izin vermez..Daha önce böyle bir yaşadı ve üzüldü’’ dedi. ‘’Onun da meyilli var gibi dedi ikinizde üzülürsünüz ve kavuşamazsınız ‘’ dedi.Burdan hedefin açık açık olmayacağımızı kızlara söylediğini düşünüyorum.
    Bunun üzerine gülerek ateist olduğumu ama yinede durumu anlayışla karşıladığımı söyledim.

Kadıköye gittik. 3 erkek 3 kız.Arkadaşımın manitası var ve akşam için 2 kız ayarladığını söyledi.Zarf olarak ortaya saldım.Biraz bozuldu gibi oldu ve bir süre hiç konuşmadık.Neyse bildiğim iyi bir mekana götürdüm ve kadıköyü onun aklına benimle çapaladım.

Masaya oturduğumuzda bana bakışını yakaladım ve iş üzerinde yakalanan bir kişi gibi telaşlı bir şekilde eve gittiğimde niye yazmadığımı sordu.Unuttuğumu söyledim.Gene hikayeler,rutin ortamı şarjladım.

Eğlenceme baktım ve sigaramın dumanı sürekli üzerine geliyordu ve arkadaşıma sordu yanıma geçmek için. Ama bayağı mesafeli oturdu ben de vücudumu ona kapattım.Bir 10 dakika ilgilenmedim.Kediden korktuğu için sürekli koluma yapıştı bu 6-7 defa gerçekleşti.Biraz dalga geçtim. Tatlıcıya götürdüm onları,yolda biraz daha muhabbet ettik.Salı günü için düz vites çalışması için anlaştık.Birde arkadaşın bana ayarlamak istediği kızı görmek istediler. Sonrasında biraz daha muhabbet ettik ve kızlar yoluna biz diğer kızların yanına kaydık.

Bana ayarlanan kız afet gibi bir şeydi ama gördüğüm en salak kızdı. Bir insan kapadokyanın türkiye de olduğunu nasıl bilmez aq… Hedefimi mumla aradım. Moda sahilde otutrken sokak kedisi ısırdı gece gece kuduz aşısı oldum.Şansımı sikeyim tüm gece uykusuz kaldım birde keyifsizdim şevkim kırılmıştı.O yüzden dün okula gittiğimde 2 saat kaldım ama hedefe sözüm olan düz vitesi çalıştırmayı unuttum.

14.00 sularında mesaj atmış

H: Bitti mi bugünlük dersin

H: Sende sözünü tutmuyorsun

US: Sözümü tutacağım ama bugün değil

Sonra cevap vermedi.

Kızdan hoşlanıyor muyum bilmiyorum.Beraber vakit geçirmeyi seviyoruz,ya da duygusal boşluğunu benimle dolduruyor veya ikimizde mutualist bir ilişkinin içindeyiz.Son 1 aydır bu kız dışında 2 kızla görüştüm ve bayağı kızla konuştum şarjladım ama uzun süre ilk defa hedefim varmış gibi hissettim :

Buradan ilişkiden ziyade arkadaş ayağı göt ayağı gibi bir şey çıkabilir. Ama onu baştan çıkartmak istiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum eğer anlatım bozukluğu yaptıysam affola,tetanos ve kuduz aşısı beni bayağı bitkin yaptı.

.Birde kuduzdan bahsedeyim mi,kedinin ısırmasından,dlv olur mu?

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kedi ısırmasını nasıl sunduğunla alakalı.Yav hep beni buluyor,habire bir şey çıkıyor bıktım uğraşmaktan,dersen dlv.Ben aslında böyle enerjisiz değilim kedi ısırdığı için böyle yoksa kafamda soru işaretleri yok düşüncesinde hareket edersen de dlv.Kaybedersin zaten

Gülümseyerek küçücük kedinin dağ gibi adama yaptığına bak dersen ve ilerleyen zamanda şakaya vurursan tadından yenmez.Klasik su gördüğünde korkma olayları filan neler çıkar neler

Benim işim olmaz da arkadaşlarıma beni sik diye yalvaran kaç tutumlu kız gördüm

“Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.” Gerçekten isteseydin buraya gelip içini rahatlatmak istemezdin. Savaşmaya değer bulmuyorsan suçlama kendini.Savaşsan kazanacağını biliyorsan zaten hiç konuşmaya gerek

Biriniz evrenin kendiliğinden oluştuğuna inanıyorsunuz,diğeriniz evreni yaratanın. ∞ veya ∞+1 farketmez en iyisi agnostisizm
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kedi ısırmasını nasıl sunduğunla alakalı.Yav hep beni buluyor,habire bir şey çıkıyor bıktım uğraşmaktan,dersen dlv.Ben aslında böyle enerjisiz değilim kedi ısırdığı için böyle yoksa kafamda soru işaretleri yok düşüncesinde hareket edersen de dlv.Kaybedersin zaten

Gülümseyerek küçücük kedinin dağ gibi adama yaptığına bak dersen ve ilerleyen zamanda şakaya vurursan tadından yenmez.Klasik su gördüğünde korkma olayları filan neler çıkar neler

Benim işim olmaz da arkadaşlarıma beni sik diye yalvaran kaç tutumlu kız gördüm

“Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.” Gerçekten isteseydin buraya gelip içini rahatlatmak istemezdin. Savaşmaya değer bulmuyorsan suçlama kendini.Savaşsan kazanacağını biliyorsan zaten hiç konuşmaya gerek

Biriniz evrenin kendiliğinden oluştuğuna inanıyorsunuz,diğeriniz evreni yaratanın. ∞ veya ∞+1 farketmez en iyisi agnostisizm

Dediğin gibi kuduz olayında dhvmi yaptım.Fikirler için sağol Candela

Zeki kızdı ve uzun zaman sonra bir kızın muhabbeti hoşuma gidiyordu ama en önemlisi Hristiyan olması yani ilişkinin imkansız olması hoşuma gitti.Ancak bunun için yatırım yapmam çünkü

çarşamba arkadaşım onun sadece arkadaş olarak gördüğünü söyledi.Ben de arkadaş kalmayacağımı söyledim. Dükkanı kapattım şu anlık. Ama sıkıntı şurda benden hoşlandığını hissediyordum, yanılmak koydu. Her zaman insanları okumakta iyi olduğumu düşünürdüm.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedi ısırmasını anlatırsam dlv mi yaptım dhv mi yaptım ? nedir bunlar ya .. kız senden apaçık hoşlanıyor tek öpüşmeniz kalmış çok ağırdan almışsın

- bir şey ne kadar yavaşlarsa o kadar boka sarar

- arkadaşları işin içine katarsan boka sarar

- kadının yaptıklarını değil sözlerini dinlersen boka sarar

Türkiyede alfa pua nofab gibi saçmasalak tipler geliyor iyice sıkıldım bu muhabbetlerden
    avlanmayı seven adam ..

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız seni kullanmak istemiyor.kendine göre sebepleri var saçma da olsa.arkadas kalmak istememen olmamis bence.hepimiz kendimizi birilerine açmak istiyoruz.buyudukce,kazık yedikce zorlaşıyor.bunun aracı amsa kabulüm,doğamız bu.seni önemseyen kıza am yoksa ben de yokum demeye karşıyım atayiz kardeş

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi ısırmasını anlatırsam dlv mi yaptım dhv mi yaptım ? nedir bunlar ya .. kız senden apaçık hoşlanıyor tek öpüşmeniz kalmış çok ağırdan almışsın

- bir şey ne kadar yavaşlarsa o kadar boka sarar

- arkadaşları işin içine katarsan boka sarar

- kadının yaptıklarını değil sözlerini dinlersen boka sarar

Türkiyede alfa pua nofab gibi saçmasalak tipler geliyor iyice sıkıldım bu muhabbetlerden

Sağol üstad yorumların için.
    bizim ünide 2 vize 1 final var o yüzden mayıs ayımız çok dolu oluyor.Farklı bölümlerdeyiz kendiliğinden yavaşladı.

Arkdaşları hep işin içindeydi.Kızı araba dışında izole edemedim.Arabada olaya iyi başlayıp öpmeyerek kötü bitirdim.

Hedefin yaptıklarıyla,hedefin kankalarının sözleri çelişiyordu.

O yüzden kafam karıştı.Dışardan bir yorum alayım dedim.

Neyseki başka kızlarla konuşuyordum.2 tane kızla buluşacağım finallerden önce.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kukudan ziyade boşa yatırım yapmak istemiyorum. Yaptıkça bağlanacağımı biliyorum.O yüzden istemedim.

Beğendiğim kızlarla arkadaş kalmam.Taleplerimi dürüst bir şekilde iletiyorum agnostik kardeş