User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
28/04/2018, 10:04 #1
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu bir anlam ifade ediyor mu?
selam cemiyet dostları,
herkese güzel haftasonları
işten güçten bunalanlara özellikle, benim gibi
bir buçuk aydır kız arkadaşım var evvelki raporlarda da bahsetmiştim. hayatımda olmasından mutluyum. ilişkimizi iş ortamına yansıtmıyorduk herkes yeni öğrendi. daha önce bana ili veren bir kız da buna dahil
sosyal biri, konuşkan, neşeli ve bana bolca ili veriyor. en son yemek ısmarlayacaktı lakin çok sikko bir olaylar silsilesi neticesinde yemek yiyemedik, özür diledi ...
şimdi bu kıza (X) diyelim. (X) kız arkadaşıma gidip iş ortamında sevgili olanlardan bahsedip “galiba başka çift yok†demiş ve kız arkadaşım da biz Dick ile birlikteyiz, demiş.
(X) bana geldi, gülerek “hayırlı olsun†dedi, konuşmayı anlattı, yemek ısmarlamaktan, telafi etmekten bahsetti.
İliler alıyorum, sadece ondan da değil, iş ortamındaki birçok kadından.
(X), kız arkadaşıma rağmen beni istiyor diye düşünüyorum.
-gülümsüyor, yemeğe davet ediyor, numaramı kendisi istiyor, telefonuma -adını da yazarak- kaydediyor, adımla hitap ediyor, saçıyla oynuyor, 30 metre uzaktan onun olduğu tarafa yürürken gözlerini bir kez olsun benden ayırmıyor, adımla hitap ediyor, gitmeden bana haber veriyor...
bence kız arkadaşımla konuşup “arkadaşı†oynadı, bana gelerek de “biliyorum, benim için sorun değil†dedi. görüşleriniz neler? bana katılanlar önerilerini de yazsın. öneriler tecrübeye dayalı olursa daha makbul olur. teşekkürler
Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
28/04/2018, 21:41 #2
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bu bir tuzak olabilir
bazı kızlar vardır sırf ilgiyi kendi üstünde tutabilmek , diğer kızla rekabete girip seni kendine çekebilmek , kendi egosunu tatmin için bu tür hareketler yapıp sonra sen adım atınca hiç bir şey yokmuş gibi yapıp seni kendisinden hoşlanan adam pozisyonuna sokabilir
senden hoşlaniyorda olabilir
dikkat et ..avlanmayı seven adam ..
-
29/04/2018, 06:50 #3
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
öyle olursa bunu başkalarına da anlatabilir, baya sıkıntı olur
bunu nasıl anlayabilirim? ilgi manyağı olduğunu?
ayriyetten erkek arkadaşı da varmış yeni öğrendim @valera777Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
29/04/2018, 08:37 #4
- Nereden
- Eskişehir
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sıkıntı bence
İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar
-
30/04/2018, 23:13 #5
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Evet, gerçekten sıkıntı Javert
Şimdi şöyle bir durum var, bu kızla biraz başbaşa kaldığımızda ya da bir yerde durup konuştuğumuzda hareketleriyle tavırlarıyla belini kavrayıp öpesim geliyor, baya çekici DW Puanı: 8,5-9/10
Bir de çevremdeki diğer kadınlar aşırı dedikoducu, pas alıp geri veremiyorum, bu o yüzden cazip görünüyor-du
dikkatli olcaz artık.Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin