Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye dgknaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sevgilimle yaşadığım bana saçma geln bir sorun var

Evet millet ben 18 yaşındayım ve 7 aylık bir ilişkim var. Her neyse sevgilimle bir sorun yaşıyoruz sorun da şu; birgün bizde kalmaya gelmişti içki felan içtik ama o çok içmedi neyse yattık felan sonra çok sıcak ev dedi ve sütyenini çıkardı yattı ama üstüne hala t-shirt var tabii. Neyse yavaş yavaş yakınlaşmalar oldu öperken elim göğsüne gitti ilk başta bir şey demedi ikinci defa gittiğinde çek elini dedi ve yattı uyudu. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi öperek felan uyandırdı sonra bir tripler bir soğuk davranmalar başladı gece telefonda konuşurken dedi işte çok utanıyorum böyle bir şey nasıl yaparım moduna girdi bende üstüne gitmedim böyle utanman normal ama benim kötü bir amacım yoktu sevişmek çok güzel bir his ve duygudur felan filan dedim bir iki gün sonra normale döndük sonra ben tabi 2 hafta boyunca bu konu hakkındaki düşüncelerimi söyledim böyle düşündüğünü bilmiyordum keşke her erkek senin gibi düşünse dedi baya baya hallettik aradan zaman geçti yine bize geldi üstünü çıkardı ve yanıma yattı sütyeni üstündeydi tabii ki evden çıktık bana dedi ki bir şey fark ettin mi bende hayır ne farketmem gerek dedim yanında çok rahattım dedi bende evet sevgilim hep böyle rahat ol yanımda gibisinden cümleler kurdum en son işte cumartesi günü kaldı bizde yine sevişmeye başladık bende dedim ki eğer aynı şeyler olucaksa hiç yapmayalım dedim o da bana anı yaşa sadece düşünme bunları dedi ve seviştik aradan iki gün geçti yine soğuk davranmaya başladı utandığını söyledi saçma sapan sorular sormaya başladı işte kaç kızla seviştin seviştiğin kızların senin için bir önemi var mı gibisinden hani madem sevişirken hiçbir problem yok niye hep böyle trip atıp soğuk davranıyor cidden ne yapmaya çalıştığını anlayamadım her seviştikten sonra böyle mi olucak bu veya bunu yaşayanınız varsa nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan söyleyeyim ben böyle bir deneyim henüz yaşamadım ama bu konunun yorumsuz kalmasına da gönlüm el vermedi. Biraz etrafından dolaşıcam o yüzden.

Şimdi tavlamadan itibaren mezara kadar bizim üzerimizde düşen bir görev var. Ortamı uygun hale getirip kızı rahatlatmak.

Şimdi biraz buraları açalım ;

Ortamı rahatlatmaktan kastım. İkinizin de rahat hissedebileceği yerler.
    Mesela sokak ortasında yiyişen birilerini çok nadir görürsün(geçen gün otobüs durağında gördüm)
    Oysa sinemada bunlardan çok vardır.

Yine kalabalık bir ortamda kız seni öpmeye bile çekinirken, tenhada kaplan çıkabilir.

Kadınların "Acaba ben şuan doğru bir şey mi yapıyorum" , " Ben kötü biri miyim" ," Orospu muyum acaba" düşüncelerini aklına getirmeden rahatlatmak lazım.

çok utanıyorum böyle bir şey nasıl yaparım moduna girdi
    Burda bunu söylemesinin sebebi zannımca sen yeterince rahatlatamadığından kaynaklanıyor.

Ha nasıl yapacaksın ?

Bir kere 5 duyu diyor joker sevişilen ortamın güzel kokması, güzel hissedilmesi, güzel işitilmesi ,güzel görünmesi gibi şeyler

Aç arkaya müziğini sevişme müzikleri yaz bir sürü çıkar zaten ain't no sunshine aç mesela
    Güzel vanilyalı tütsüler var yak bir tane.
    Ortam biraz loş olsun vs...

eğer aynı şeyler olucaksa hiç yapmayalım dedim
    Bunu söyleme mesela sen öpmeye devam et, kız sana yanlış bir şey mi yapıyoruz acaba desin sen dudaklarından öp bu sefer, aklından o üstteki soruların geçmesine izin verme. Kızla mantıksal dialog kurup ikna etmeye çalışma hiçbir zaman işe yaradığını görmedim.
    Zaten kız seni durdurmak istiyorsa illaki durduracaktır. Kalkar gider amk bir şey söylemesine mi gerek var

3. HELAL BRO Nightless, BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Üye dgknaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga çok güzel açıklamışsın sağolasın bugün yine vicdan yaptırtmaya çalıştı utanıyorum senin yüzünü görmek bile istemiyorum gibisinden şeyler dedi bende dalgaya vurdum sonra zaman geçince uzak davrandım çekti kenara şaka yaptım sevgilim yaşadıklarım için pişman değilim yine olsa yine yaparım o gece benim için çok güzeldi gibisinden cümleler kurdu şimdi yine normaliz sadece bu vicdan çektirtme amacı acaba kendince rahatlamış hissetmesine mi neden oluyor

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafif ketum birisiysen, sevgini pek belli etmiyorsan

sevişmek, oynaşmak gibi büyük şeylerin ardından kadına biraz fazla ilgi göstermen lazım

Sen beni sikip attın, senin için böyleyim

gerçi alfa bir erkeksen, incinmesinide önemsemiyorsan sikip atmalısın ama ilişkiye başladım, arada paylaşılanlar var diyorsan o kadına ilgini göstereceksin, kadınla birlikte olmanın katlanılacak taraflarından biri bu, yatakta götünü dönmenin ötesinde hafiften.
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar

Üye MajörB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iconium
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun üstünden zaman geçmiş ama yazayım.

Kardeşim bak; özellikle yaşı genç olanlar, ilişki tecrübesi az olanlar veya hiç olmayanlar! Önce ne istediğinizi bilin, kendinizi bi tanıyın. Bi kadından ve bi ilişkiden ne beklediğinizi bilin. Sonra karşıdakinin ne istediğini bilin, ne beklediğini bilin.

Özellikle yolun başında bir insan, sevgilisiyle hemen bel altı aşamaları düşünüyor. Bakın sevgilisiyle diyorum, fuck-buddy değil. Sen önce güzel bi bağ kur, hoşlanıyor musun, vakit geçirmekten keyif alıyor musun buna kendini bi ikna et. 7 ay olmuş diyorsun. O kadar zamandır sevişmediysen zaten kızın öyle bir beklentisi bile olmayabilir. Kız daha kendini yeni tanıyor, belki bu konularda fikirleri pekişmedi. Bakın burada sevişmemeyi savunmuyorum, sevişebilen bi kadın zaten 7 ay beklemez.

Sevişen kadının samimiyetinde, onunla olan yakınlaşmanda bunu aşama aşama anlarsın, konu da bir şekilde istediğin yere kayar. Bi kadın ilişkiye sıcak bakmıyorsa veya fikirleri net değilse ve onu ancak yakınlaşmanın etkisiyle ikna edebiliyorsan, orada bi sıkıntı var. Bu durumda aslında karşındaki pişman olacak bir şey yapar ve buna sen alet olmuş olursun. Ama sevişen kadın, çekingen davransa bile (ki mümkündür) sevişmeye kafada ikna olmuş olmalı.

Özetle; kendinizi tanıyın, karşıdakini tanıyın. Beklentilerinizi bilin. Sevişen kadının seviştiğini anlarsın. 7 ay vakit geçirdiğin bi insanın ne beklentisi olduğunu az çok kavrarsın.

7. HELAL BRO dgknaltnts, santiago_munez HELAL BRO dedi