User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: İlk buluşma
-
15/03/2018, 08:41 #1
İlk buluşma
1-Öncelikle çok bilmediğim ama kalitesi çok iyi olan bir mekana götürmek istiyorum ama yolda kaybolmalar olursa (ihtimal az da olsa her zaman vardır) bir sorun olur mu?
2-Tanıştıktan sonra beraber öğle yemeğine çıkmışlığımız var sohbet etmekten yemeğimizi bitirememiştik 2 saatlik mola sürecinde.Bende burdan ve geçen gün 4 saat başbaşa sohbetimizden sonra kızın niyetinin de benimle aynı olduğunu düşünmeye başladım soruya gel diyorsunuzdur büyük ihtimalleBir iki defa şakalardan sonra oje bahanesiyle 3-5 saniyeli el tutmuşluğum falan bu soruyu bunlardan aldığım cesaret ve gaz ile soruyorum
Ben etrafımdakiler tarafından hep şakaları beğenilen birisiyim sizce yarın ne tür bir yol izlemeliyim? Birbirimize sence beni iki günde nasıl biri olarak tanıdın diye atışırken bence çok sempatiksin demişti sizce bunun da anlamı ne ?
Şimdiden zaman ayırıp fikirlerini yorumalarını paylaşan doslarıma teşekkür ediyorum.Konu Shooter tarafından (11/04/2018 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
-
17/04/2018, 21:59 #2
Dostum bence kinolari artır mesela o koku saçından mı geliyor de saçıni kokla sonra hangi şampuan falan diye yürü biraz daha artır önce sırtına sonra beline falan dokun dozu artırarak git öyle yemeğe falan götürüp resmi bir şey yapma böyle devam et sonra kızın sosyalligine göre bir şey ayarla mesela yabancı dil ile ilgileniyordur dersin şurada konuşma kulübü var ben sürekli gidiyorum sen de gel faydali olur gibisinden
Burada gerçi tavsiye verebilecek üstadlar dururken bana düşmez ama nacizhane fikrim
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
17/04/2018, 22:43 #3
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
1) Kızı etkilemek için en iyi mekana götürmeye çalışma. En iyi mekan senin en sevdiğin ve en rahat ettiğin mekandır. Oraya götür kızı
2) Kuantum fiziği çözmeye çalışma kafasından çık. Çok düşünüyorsun. "Çok sempatiksin" anlamı ne. Anlamı kızın seni sempatik bulması. Git eğlenmene bak. Şakalaş dokun temas et. 2.Mekana götür. Yolda elini tut. Enerjiyi alırsan öpüş. French kiss değil ama normal dudak dudağa öpüşmek. Dil dile değmesin.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
sabanseckin HELAL BRO dedi