User Tag List
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Cinsel problem
-
17/04/2018, 03:05 #1
Cinsel problem
Selam dostlarım, biraz bilgi vereyim.
Ben 18 yaşındayım, sevgilim 16 . 4 aydır birlikteyiz.
Babasının sevgilileri var aile bu şekilde. Babadanda elleme olarak taciz görmüş ( sözde) . Kız sütyen üstünden bile elletmiyordu, aşk oyunu yaptım elletmeyince kızdığımı belli ettim ve tenha yerden alıp ( içenler vardı oralarda taciz etmesinler diye) insanların çok olduğu bir yere bırakıp motosikletimle ayrıldım normalde evine bırakırdım . İlgiyi azalttım şuydu buydu bidahaki buluşmada bunlar aşıldı. 2 hafta önce ayakta öpüşüp elleşirken açtım handjob yaptı. Blowjob için ağzına getirdim yok mok kafasını çevirdi. Dünde tenha biyerde taytının içine elimi atmak istedim birkaç kez yok diyince biraz moralim bozuldu bıraktım işi bikaç dakika sonra daha ateşli bi şekilde başladım yine handjob yaptırdım fakat ağzına veremiyorum kızın hayır diyip kaçıp duruyor. 2 meselim var. 1 tanesi bişe yapmayacağımı söylediğim halde elimi içeri attırmaması diğeri blowjob olayı ha birde handjob yaparken tükürmüyor amk. Kızın eline ben tükürdüm. Yine bi aşk oyunu mu oynamak gerekli tavsiyelere açığım. Bu arada handjobta 25 30 dakikada boşaldım sıkıldım diyip öflüyüp püflüyor arada bırakıyor ben tutturuyorum en sonunda sevgilini mutlu ederken mi sıkılıyorsun dedim bunun sorunu ne dostlarım?
-
17/04/2018, 03:59 #2
@JoKeR bu işin sonu kötü bak Bir dön gel buralara
-
Tebrik - 1 HELAL BROsabanseckin HELAL BRO dedi
-
17/04/2018, 04:32 #3
16 yaşındaki kızı publicte ayak üstü becermeye mi çalışıyorsun ben mi yanlış anladım
-
17/04/2018, 04:45 #4
Dostum o kızla cinsel bir şeyler yaşamaya bu kadar istekli olmaya devam edersen sonun karakolda biter ben sana söyliyim. Reşit olmayan bir kızla daha fazla ileri gitmeni tavsiye etmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
17/04/2018, 08:21 #5
-
17/04/2018, 08:22 #6
-
17/04/2018, 13:01 #7
Neden bilmiyorum ama tiksindim. Kızın yaşından dolayı sanırım... Yerinde olsam bu yaştaki bir kızla cinsel ilişki yaşamak için bu kadar ısrarcı olmazdım.
Konu BuminKaganTR tarafından (17/04/2018 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
17/04/2018, 22:50 #8
- Üyelik tarihi
- 10/11/2011
- Yaş
- 49
- Mesajlar
- 1,245
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sil bu konuyu buradan
-
18/04/2018, 06:42 #9
- Üyelik tarihi
- 09/10/2017
- Nereden
- Rome
- Mesajlar
- 192
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
1) TCK m.104’ü oku. Sonra gel de “anal olabilir.†Ben de diyeyim ki “anal seks de reşit olmayanla cinsel ilişki suçu kapsamında.â€
2) Bekaret bozulacak bir şey değildir. Bu yanılgıdan nasıl yapacaksın bilmiyorum ama kurtul.
3) Burada kadınlara istemedikleri şeyleri yaptırmak için tüyo verilmiyor. Kadının istediği ama çekindiği şeyleri yapması için uygun zemin hzırlamaya yönelik öneriler var. Ayriyetten iki tavsiye ile ilerleyemezsin. Anlamaya çalış. Yani burada ilerlemen için hazırlanan materyallere farklı bir insan olmaya yönelik ipuçları olarak bak.
4) Blowjob, Handjob vs. porno kategori adlarıdır. Kızı zorladığın şeyin adı oral seks. Porno izliyorsan izlememeni öneririm.
5) Babasının yaşantısına binaen kız hakkında kafanda bir takım düşünceler oluşmuş. Bu düşüncelere çok güvenme. Dindar ailemin ateist, solcu ailenin ülkücü çocukları olmuyor değil. Bu çok doğal. Herkes seçimini kendi yapar. İnsan yetiştiği ortamın özelliklerini de taşıyabilir, o ortama muhalif de olabilir.
6) Suça bu platformu ortak etme. Kendi yaş grubunda kızlarla ilişkiye gir. Reşit olsun.
7) Yazdıklarıma kızabilirsin. Sinirlenmen zerre umurumda değil. Fakat yine de bunu bir gear olarak değil, yazdıklarına sitem olarak gör.Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 4 HELAL BRO
-
18/04/2018, 07:26 #10