Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye yksmagduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sevgisini belli edemiyor veya sevmiyor

Dostlarım yarın ya bitiriyorum yada daha sağlam bi ilişkinin temellerini atıyorum. Bugün kızı bırakırken bana uzun zamandır birşeyi söylemedin dedi. İpucu ver dedim 2 kelime dedi anlamamazlıktan geldim gittim. Wpden açtım olayı. Seni seviyorum"muş cümle. Bende bu olamaz bunu söyleyeli uzun süre olmadı. Salı günü söyledim doğum günümde sende öküz gibi baktın sen sevmiyon mu diyince seni seviyorum dedin. Sana görüşürüz bebeğim diyorum görüşürüz diyorsun. Senden karşılık alamıyorum ws patladım artık. Sorun bende kelimler ağzıma geliyor ama söyleyemiyorum utanıyorum kendimden dedi. Bende ne saçmalıyosun sen benim hatunumsun beni sevdiğini yazıyorsun ama bunu dile getiremiyosun bune sikim iştir ws girdim baba sinir katsayım tavan kız burda olsa bildiğin girişicem taşak mı geçiyosun benle diye uzun süredir böyle sinir yapmadım. Aşmaya çalışıcam bunu falan dedi. Önce kendin inanmalısın çalışıcam değil aşıcam diyeceksin dedim sonra bunu ses kaydı olarak atmasını söyledim attı 0 duygu var içinde. Dedim duygu kat bilmemne 45 saniyelik bi ses attı benim karakterimde bu var bunu aşmam lazım biliyorum yanımda olman lazım falan. Ben hala sinirliyim bunun bana doğum gününde verdiği notları açtım abi. Gelecekten bahsediyor. Ayrılmayalım seni seviyorum gitme bilmemne kalbini insanlara kapatmış ben sana aşık oldum ws. O kağıdın resmini çektim gönderdim buna ,aşık olduğunu söylüyorsun birkere bile aşkım yazmadın ( 4 ay bitmek üzere aşkım diye hitap etmedi 1 kere. Sanalda sevgilim veya canım reelde hitap şekli yok ) veya söylemedin buna inanayım mı diye? ( Şuan görmedi uyuyor) Artık bitecekse bitsin devam edecekse etsin. Sabah 9da okul kursu var ben buna saat 8de şurda ol dedim. Yarın açık açık sorucam, bana yalan mı söylüyorsun beni sevdiğini söylerken bana aşıksan bunu belli edersin onu hissedemiyorum seven insan kıskanır, sen o instagramdaki yazdığım kızdan ( bende kız aramaya başladım kahpe sevgilime konuşmaları atmış, konuşuyoruz sevgilin bişe demesin dedi, o kıskanç değil sorun yok dedim) sonra 1 2 gün kıskanıyorum taklitlerine girdin onun dışında birşey olmadı beni gerçekten seviyor musun demeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz tüm tavsiyelere açığım.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadının söylediğine değil yaptığına bak

biraz daha mızmızlanıp sürekli şikayet edersen sana kalmadan o bırakacak seni

bu kızla seks yapmamış gibi duruyorsun

mutlu değilsen ki mutlu değil gibi görünüyorsun hesabını kitabını yap uyuyorsa ayrıl ..
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Handjob yaptı reşit değil bende reşit olalı birkaç gün oldu

Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadının söylediğine değil yaptığına bak

biraz daha mızmızlanıp sürekli şikayet edersen sana kalmadan o bırakacak seni

bu kızla seks yapmamış gibi duruyorsun

mutlu değilsen ki mutlu değil gibi görünüyorsun hesabını kitabını yap uyuyorsa ayrıl ..
    İçimde kalmasın ama soracağım sorular bu haliyle iyimi bi düzenlemeye ihtiyaç var mı

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yksmagduru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçimde kalmasın ama soracağım sorular bu haliyle iyimi bi düzenlemeye ihtiyaç var mı
    senden olmaz
    avlanmayı seven adam ..

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınava 2 ay var boşverin geçer

Üye Nightless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle sürekli bahanelerin arkasına sığınan salak kızlarla vaktinizi kaybetmeyin. Cidden.. Bunlarla uğraşacağına genel eve git enazından zamanına saygısızlık etmezsin.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blomkvist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @yksmagduru
    Kız seni seviyor gerçekten. Ama yanlış yol izlemişsin, sen erkeksin o da kadın. Sen erkek gibi davranmayınca o da kadın gibi davranmadı, bu kadar. Pembe rüyalarda şuan muhtemelen.

ÜSTÜNE GİDEREK bir başka yanlış yapmışsın, zorla güzellik olmuyor. Büyük ihtimalle korktu.

Bir başka konu: İlişki de dahil, sanal ortam bu işi bozuyor bence, ne kadar gerçek o kadar iyi.

Ama sorun genel olarak kızın karakteriyle ilgili böyle durumlarda. Eğer ben işsizin tekiyim; hayatımdaki tek kız da bu, diyorsan uğraşmaya devam et belki olur. Yoksa bırak daha tecrübeli bir kız bul.
    Bende tecrübesiz sayılırım 3. Sevgilim bu , tecrübe kazanmış olurum

Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yksmagduru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlarım yarın ya bitiriyorum yada daha sağlam bi ilişkinin temellerini atıyorum. Bugün kızı bırakırken bana uzun zamandır birşeyi söylemedin dedi. İpucu ver dedim 2 kelime dedi anlamamazlıktan geldim gittim. Wpden açtım olayı. Seni seviyorum"muş cümle. Bende bu olamaz bunu söyleyeli uzun süre olmadı. Salı günü söyledim doğum günümde sende öküz gibi baktın sen sevmiyon mu diyince seni seviyorum dedin. Sana görüşürüz bebeğim diyorum görüşürüz diyorsun. Senden karşılık alamıyorum ws patladım artık. Sorun bende kelimler ağzıma geliyor ama söyleyemiyorum utanıyorum kendimden dedi. Bende ne saçmalıyosun sen benim hatunumsun beni sevdiğini yazıyorsun ama bunu dile getiremiyosun bune sikim iştir ws girdim baba sinir katsayım tavan kız burda olsa bildiğin girişicem taşak mı geçiyosun benle diye uzun süredir böyle sinir yapmadım. Aşmaya çalışıcam bunu falan dedi. Önce kendin inanmalısın çalışıcam değil aşıcam diyeceksin dedim sonra bunu ses kaydı olarak atmasını söyledim attı 0 duygu var içinde. Dedim duygu kat bilmemne 45 saniyelik bi ses attı benim karakterimde bu var bunu aşmam lazım biliyorum yanımda olman lazım falan. Ben hala sinirliyim bunun bana doğum gününde verdiği notları açtım abi. Gelecekten bahsediyor. Ayrılmayalım seni seviyorum gitme bilmemne kalbini insanlara kapatmış ben sana aşık oldum ws. O kağıdın resmini çektim gönderdim buna ,aşık olduğunu söylüyorsun birkere bile aşkım yazmadın ( 4 ay bitmek üzere aşkım diye hitap etmedi 1 kere. Sanalda sevgilim veya canım reelde hitap şekli yok ) veya söylemedin buna inanayım mı diye? ( Şuan görmedi uyuyor) Artık bitecekse bitsin devam edecekse etsin. Sabah 9da okul kursu var ben buna saat 8de şurda ol dedim. Yarın açık açık sorucam, bana yalan mı söylüyorsun beni sevdiğini söylerken bana aşıksan bunu belli edersin onu hissedemiyorum seven insan kıskanır, sen o instagramdaki yazdığım kızdan ( bende kız aramaya başladım kahpe sevgilime konuşmaları atmış, konuşuyoruz sevgilin bişe demesin dedi, o kıskanç değil sorun yok dedim) sonra 1 2 gün kıskanıyorum taklitlerine girdin onun dışında birşey olmadı beni gerçekten seviyor musun demeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz tüm tavsiyelere açığım.
    Anlaşılabilir yaz diyorum. Diyalogları şu şekilde yaz mesela..

-Beni seviyor musun ?
    +Bilmiyorum

10. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsana katılıyorum kimin ne dediğini ben de karıştırdım artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi