Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye BuminKaganTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badass monk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen o suya giricez,yuzme ogrenirken de boyleydi bugun yapicam yarin yapicm,neyseki bir gun atladim babamin zoruyla o gun ogrendim yuzmeyi������
    diger post’unda wingman aradigini yazmissin.14-15 nisanda hala burdaysan beraber takilabilirz.ozel mesaj atmayi bulamadim yaw bide mesaj silme ve degistirme yok galiba reddit’e alismisim burasi degisik geldi
    Teşekkürler teklifin için ama sonradan benim plana ters durum oldu yanımda bir arkadaşım var. Ayrıca benden öğrenebileceğin çok birşey olduğunu sanmıyorum. Bende daha öğrenciyim.

Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badass monk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar

Yeni kayıt oldum,oyun kitabını ve nice diğer yerli yabancı kaynakları zamanında okumuştum ama neredeyse hiç harekete geçmedim.Gündüz oyunu yapmak istiyorum artık
    ama çevredeki insanların arasında sokakta nasıl yaparım bu korkuyu nasıl aşarım bilmiyorum.Yaşımda otuz oldu bu yıl yaptım yaptım yani,okul çoktan bitti,iş tamam,engel yok haftasonları çıkıp bişeyler yapmam lazım.

bir üstat hakkında sorum olucaktı,Pua secret'ı tanıyanınız var mı?Eğitimine katılan,nasıl birisidir memnun kalmış mıydınız?
    Öncelikle sorunu tespit etmek lazım. Her erkek farklı farklı yerlerde takılıyor. Hangi aşamada takıldığını öğrenip, anlamanın ve geliştirmenin en iyi yolu sana birebir yardımcı olacak bir "damdan daha önce düşmüş" bulmak.

O açıdan birebir destek alabilen herkes alsın işi çok hızlandırır ama yetmez. O açılışları yine sen yapacaksın. Benim elimi taşın altına sokmaya niyetim yok ama gideyim eğitim alayım demek en pahalı spor salonuna yazılıp ama gidip spor yapmamaya benzer.

Oysa niyeti olan adam kayadan ağırlık yapar yine çalışır. Bu da böyle bir şey.

Hepsini siktir et her erkeğin dışarı çıkıp açılış yapması lazım. Sırf kadınlara yaklaşma korkusunu yenmiş bir erkek rakiplerinin 10 adım önündedir. Bu herkeste olması gereken

Birde bunun ilişkiyi sürdürme kısmı var. Çünkü doğru tuşlara basıp yatağa atmak nispeten kolay. Ama kızın yanında kalması için başka özellikler lazım. İşte kiminde bu özellikler yok. Kiminde var ama yaklaşma korkusu olduğundan kendisini tanıtabilecek ortam bulamıyor.

Şimdi sana bir tavsiye. Bunu yaparsan anla ki bu iş olacak

Bugün ayın 10u. Ayın 30 una 20 gün var. 20 karelik bir liste yap. Bir açılış cümlesi bul

Her gün bir kızdan(veya bir grup kız) 20 günde 20 kızla konuşacaksın. Her konuştuğunda 1 kareye çarpı atacaksın. 20 Gün sonra o listeyi bizimle de paylaşırsan seviniriz.

Hadi bir açılış cümlesi verim sana. (kız erkek karışık gruplara da girebilirsin bununla)
    -Merhaba bir kadının fikrine ihtiyacım var. Şuaralar bir kitap okuyorum Outliers adında ve bu kitap da başarı ve şanstan bahsediyor. Okumadıysanız tavsiye ederim. Dünyanın en zeki insanlarını anlattığı bir bölüm var. Ve arkadaşlarla konurken şunu tartıştık. Dünyanın en zeki insanıyla tanışsak ona ne sormak isterdik.? Aynı şeyi size soruyorum. Dünyanın en zeki insanıyla tanışsanız ne sormak isterdiniz?
    (Çok ciddi sorma. Çok kaypak da sorma.)
    Kızlar senden hoşlanırsa cevap verecekler. Gerisi senin yaratıcılığına kalıyor
    Kızlar senden hoşlanmazsa zaten anlarsın
    Kızlar kararsızsa neden bunu bize soruyorsun diye sorarlar. Direk cevap verme. Birkereside şöyle dedim : Erkek cevapları çok ilginç geldi bende kadınlar ne diyecek diye merak ettim. İlk anneme sordum dünyanın en zeki insanıyla tanışsan ne sorardın diye. Ne dedi merak etmezsiniz bence? Kızın biri atladı ne dedi. " Bu çocuk ne zaman sigortalı bir iş bulacak "

Kızın biri hahah annen haklı. ( bak sende garanticisin dedim kıza Kızın diğeri ne iş yapıyorsun ki? ......... Ben: Bakın size bir şey anlatım

Bu benim açılışım kullan. Kullanmak zorunda değilsin ama bir açılış böyle olmalı. Sıkıcı olmayacak kadar kısa, çekiciliğini aktarabilecek kadar uzun.

3. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden, dünyanın en zeki insanıyla karşılaşsam ne sorardım ?

muhtemelen hiçbirşey.. oturup bir iki birşey içmeyi teklif ederdim, o bana alabileceğim kadarını aktarır zaten, hayatın sırrını sorsam anlatsa anlayabilecekmiyim sanki, hayır ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden, dünyanın en zeki insanıyla karşılaşsam ne sorardım ?

muhtemelen hiçbirşey.. oturup bir iki birşey içmeyi teklif ederdim, o bana alabileceğim kadarını aktarır zaten, hayatın sırrını sorsam anlatsa anlayabilecekmiyim sanki, hayır ..
    Mesele bu zaten. Kimse doğru soruları sormuyor. Bende doğru cevaplar alacağım soruları sormuyorum zaten.

Dünyanın en zengin ilk 10 unda olan warren buffett diyor ki " Herkes bana her türlü soruyu sordu. Ama kimse nasıl zengin olabileceğini sormadı. Bende kitabını yazdım"

6. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    BRONZE Venom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sorunu tespit etmek lazım. Her erkek farklı farklı yerlerde takılıyor. Hangi aşamada takıldığını öğrenip, anlamanın ve geliştirmenin en iyi yolu sana birebir yardımcı olacak bir "damdan daha önce düşmüş" bulmak.

O açıdan birebir destek alabilen herkes alsın işi çok hızlandırır ama yetmez. O açılışları yine sen yapacaksın. Benim elimi taşın altına sokmaya niyetim yok ama gideyim eğitim alayım demek en pahalı spor salonuna yazılıp ama gidip spor yapmamaya benzer.

Hepsini siktir et her erkeğin dışarı çıkıp açılış yapması lazım. Sırf kadınlara yaklaşma korkusunu yenmiş bir erkek rakiplerinin 10 adım önündedir. Bu herkeste olması gereken

Birde bunun ilişkiyi sürdürme kısmı var. Çünkü doğru tuşlara basıp yatağa atmak nispeten kolay. Ama kızın yanında kalması için başka özellikler lazım. İşte kiminde bu özellikler yok. Kiminde var ama yaklaşma korkusu olduğundan kendisini tanıtabilecek ortam bulamıyor.

Bugün ayın 10u. Ayın 30 una 20 gün var. 20 karelik bir liste yap. Bir açılış cümlesi bul

Her gün bir kızdan(veya bir grup kız) 20 günde 20 kızla konuşacaksın. Her konuştuğunda 1 kareye çarpı atacaksın. 20 Gün sonra o listeyi bizimle de paylaşırsan seviniriz.

Hadi bir açılış cümlesi verim sana. (kız erkek karışık gruplara da girebilirsin bununla)
    -Merhaba bir kadının fikrine ihtiyacım var. Şuaralar bir kitap okuyorum Outliers adında ve bu kitap da başarı ve şanstan bahsediyor. Okumadıysanız tavsiye ederim. Dünyanın en zeki insanlarını anlattığı bir bölüm var. Ve arkadaşlarla konurken şunu tartıştık. Dünyanın en zeki insanıyla tanışsak ona ne sormak isterdik.? Aynı şeyi size soruyorum. Dünyanın en zeki insanıyla tanışsanız ne sormak isterdiniz?
    Kızlar kararsızsa neden bunu bize soruyorsun diye sorarlar. Direk cevap verme. Birkereside şöyle dedim : Erkek cevapları çok ilginç geldi bende kadınlar ne diyecek diye merak ettim. İlk anneme sordum dünyanın en zeki insanıyla tanışsan ne sorardın diye. Ne dedi merak etmezsiniz bence? Kızın biri atladı ne dedi. " Bu çocuk ne zaman sigortalı bir iş bulacak "

Kızın biri hahah annen haklı. ( bak sende garanticisin dedim kıza Kızın diğeri ne iş yapıyorsun ki? ......... Ben: Bakın size bir şey anlatım

Bu benim açılışım kullan. Kullanmak zorunda değilsin ama bir açılış böyle olmalı. Sıkıcı olmayacak kadar kısa, çekiciliğini aktarabilecek kadar uzun.

Teşekkürler hocam elimden ne kadar geliyorsa yapacağım.Birde açılış yaparken mesela çok kalabalık bir Starbucksta her yer masalarla ve insanlarla dolu böyle bir ortamda başkalarını bakışlarını umursamadan direk hedefle gidip konuşulmalı mıdır ve hedefin yanına gidildiğinde ayakta mı beklenmeli, diz çöküp eğilmeli mi ,(Tom Torero'nun yaptığı gibi) yoksa hemen bir sandalye çekip oturmalı mı?

Kalabalık Avm'lerde giriş yollarında çok insan geçip dönüyor burada kızı daha sakin bir yere kadar takip edip mi açılış yapmalı yoksa orta yerde görüldüğü an mı?Sanırım benim sorunum diğer insanların ne düşüneceği,bakmaları,ne yaptığımı görmeleri.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyi açılış gördüğün an hicbirsey dusunmeden direkt yanina gitmenle olur , beynin korkmaya zamanı kalmaz

bu aliskanlığı kazanmaya çalış
    avlanmayı seven adam ..

9. HELAL BRO blomkvist, sabanseckin, Venom HELAL BRO dedi
    Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hmm sen olsan dünyanın en zeki insanına ne sorardın?

Evet yaratıcı cevaplarınızı bekliyorum cemiyet

Çok güzel ve çok ilginç yerlere gidebilen bir açılış bu

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm sen olsan dünyanın en zeki insanına ne sorardın?

Evet yaratıcı cevaplarınızı bekliyorum cemiyet

Çok güzel ve çok ilginç yerlere gidebilen bir açılış bu
    denedin demek (:

böyle kısa mı denedin, hbanınki gibi uzun girişli mi?

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denedin demek (:

böyle kısa mı denedin, hbanınki gibi uzun girişli mi?
    Uzun girdim. Hem sen konuşmanı bitirene kadar karşındaki insanın olayı anlamlandırmasına da vakit vermiş oluyorsun ? İlk 2 cümleyi kimsenin algıladığını sanmıyorum. Algılama başladığından itibaren kafayla onaylamaya başlıyorlar zaten.

Valla toplam 5 kişiyle konuştum iki haftadır falan.

3'ü biraz düşündü bulamayınca bir şey sen ne sorardın ? dedi
    2'si o anki sorularıyla ilgili bir çözüm isterdim dedi.

Sonuç 2 telefon close.

13. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk 2 cümleyi kimsenin algıladığını sanmıyorum.
    kesinlikle