User Tag List
Toplam 28 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Bir guru hakkında soru
-
10/04/2018, 01:32 #1
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 5
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bir guru hakkında soru
Merhaba arkadaşlar
Yeni kayıt oldum,oyun kitabını ve nice diğer yerli yabancı kaynakları zamanında okumuştum ama neredeyse hiç harekete geçmedim.Gündüz oyunu yapmak istiyorum artık
ama çevredeki insanların arasında sokakta nasıl yaparım bu korkuyu nasıl aşarım bilmiyorum.Yaşımda otuz oldu bu yıl yaptım yaptım yani,okul çoktan bitti,iş tamam,engel yok haftasonları çıkıp bişeyler yapmam lazım.
bir üstat hakkında sorum olucaktı,Pua secret'ı tanıyanınız var mı?Eğitimine katılan,nasıl birisidir memnun kalmış mıydınız?
-
10/04/2018, 01:39 #2
Söyledin kişi hakkında bir bilgim yok fakat şunu söylemek istiyorum öncelikle acı sürecin bir parçasıdır diye bir yazı paylaşmıştım inanç ve güven inşa etme bölümünde bulabilirsin içsel oyunda onu okumanı tavsiye ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
10/04/2018, 01:43 #3
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 5
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Teşekkürler,Mark Manson'un o kitabını alayım madem sıradan bir kişisel gelişim kitabıdır diye düşünmiştüm.
Konu Venom tarafından (17/04/2018 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.
-
10/04/2018, 01:59 #4
buna ihtiyacın var mı, bunu neden yapmak istiyorsun bence bunu da sor kendine başlamadan.
-
10/04/2018, 02:04 #5
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 5
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Evet var,sosyal ortamım yeterince geniş değil,dışarıda kızlara bakmak yerine insan gibi tanışabilmemiz gerekir diye düşünüyorum.Bakıyorsam konuşmalıyım,konuşmayacaksam bakmamalıyım.Amerika'da yabancılarla tanışmak/konuşmak çok normal bir şey bizde de böyle olabilmeli,birbirimizden korkmamalıyız.Bir de mesela yanımızdan geçen bir kız iyi bir arkadaşımız olabilir,potansiyel bir sevgili olabilir ya da dost olabilir.Zaman hızla geçiyor kimbilir farklı insanlarla farklı muhabbetler etmek insana nasıl pozitif değerler katar.Bunlar benim için önemli.
-
10/04/2018, 03:00 #6
Ben o sebepten söylemedim. Pualık başka bir konsept. Sevgili bulamamak sosyallesememek başka bir şey. Ikisinin kesiştiği noktalar tonla var ama direkt soruna odaklanmak çözümü daha dogru belirlemeye yardimci olabilir diye dedim.
-
10/04/2018, 05:47 #7
secret cemiyetin eski üyelerinden, oyuna yıllarına vermis cok birikimli bi pua. gündüz oyunuyla ilgili kitabını okudum gayet basarılı, eğitimlerininde cok iyi olduğundan eminim fakat bence ilk adımı sen kendin atmalısın.
secretin cemiyetteki ilk ve son zamanlardaki mesajlarına bakmanı öneririm, canlı canlı bir gelisim örneği. oda zamanında set acmaya korkuyordu, defalarca basarısız oldu umutsuzluğa düstü ama pes etmeyip suanki haline geldi. bu sürecleri yasamayı göze alıyorsan sende basarıya ulasırsın ama unutma ortada sihirli bir değnek yok bu sürecleri yasayacağız
o 3 günlük eğitimi almayı düsünüyorsan eğer, en azından suan bildiklerini pratiğe döküp kendine bir temel olusturman süreci hızlandırır, yoksa baslandığın yere geride dönebilirsin..
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Venom HELAL BRO dedi
-
10/04/2018, 06:21 #8
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 5
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
dedigin gibi cok bilgili,evet gunduz oyunu kitabini gecen bitirdim,burdaki butun mesajlarina da baktim gercekten inanilmaz bir degisim yasamis.Isin garibi eski bir sosyal fobiliymis amfide utangacliktan oturamamaktan sokaktan kiz toplamaya uzanmis.
benim en ozguvenli arkadaslarim bile sokakta olmaz oyle diyolar.Bundan 10 sene oncesinde onun bir iki mesajina da denk gelmistim ayni yaslardayiz onla ben 10-15 kere yaklasip biraktim oysa secret binleri bulmus iki sene icinde,artik nasi bir azim irade gucuyse.Adam sevgilisi varken bile kendini sokaklara vurmus ya var mi boyle bisey.Kitabi okuyunca 10 yillik bir ruyadan uyanir gibi oldum insallah tekrar baslarim yaklasmalaraKonu Venom tarafından (17/04/2018 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
-
10/04/2018, 07:00 #9
Secret'ın eski yazılarını okumuştum gayet deneyimli birisi ve senin Secret'ın eğitimine katılman olacak süreci sadece daha da hızlandıracağını düşünüyorum. Eğer 30 yaşına gelmişim çok fazla vaktim kalmadı hızlı öğrenmem lazım diyorsan buyur eğitimi al. Yok vaktim bol diyorsan merhaba yüksek doz açılış korkusu
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
10/04/2018, 07:07 #10
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 5
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
aynen o suya giricez,yuzme ogrenirken de boyleydi bugun yapicam yarin yapicm,neyseki bir gun atladim babamin zoruyla o gun ogrendim yuzmeyií*½í¸„
diger post’unda wingman aradigini yazmissin.14-15 nisanda hala burdaysan beraber takilabilirz.ozel mesaj atmayi bulamadim yaw bide mesaj silme ve degistirme yok galiba reddit’e alismisim burasi degisik geldi