Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnanılmaz bir şey yaşadım !!

arkadaşlar merhabalar uzun zaman oldu buraya bir şey yazmayalı vay be özlemişim

kız arkadaşım : melis olsun

şimdi konuya giriyorum 2 gün önce ben okuldayken kız arkadaşım arıyor telefonda ağlıyor durumunun iyi olmadığını düşünüp ders boşluğumda bir kaç saatliğine yanına gitmeye karar veriyorum evide yakın olduğu için okuldan çıkıp evine gidiyorum evde ikimizden başka kimse yok

ilk başta biraz tavır yaptıktan sonra arayı ısıtıp çay kahve içip salona geçiyoruz ister istemez biraz yakınlaşıyoruz aradan 5-10 dakika geçtikten sonra spontane olarak melis salondan kalkıp evin kapısını kilitmeye gidiyor tekrar geri geliyor biz yine böyle salonda samimi şekilde devam ettikten sonra melis evin giriş kapısının hemen yanındaki banyoya gidiyor bir kaç dakika sessizlik olması üzerine bende merak edip banyoya gidiyorum

banyoda öyle birbirimize sarılıp konuşurken hemen önümüzdeki giriş kapısı bir anda küt küt küt vuruluor !! melis dürbünden bakıp babammmm diye fısıldamasından sonra adam o kalın sesiyle '' melis aç ben geldim '' diye sesleniyor ! inanırmısınız kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor ikimizde kapının önünde birbirimize bakıp ne yapacağız ne edeceğiz diye düşünürken melis bana sen balkona saklan diyor sonra ben balkona saklanmayı kafamdan geçirirken yok sen banyoya gir diyor !

ben banyoya giriyorum ve melis giriş kapısını açıyor babasını içeri alıyor ama kalbim nasıl atıyor içimden öyle şeyler geçiyor ki banyodaki aynadan direkt banyo kapısının koluna bakıyorum şimdi adam içeri girecek ne diyecem kavgamı edicez cinayet mi çıkacak kafamdan sakince durumu izah etmeyi planlıyorum ya da bir anda kapıyı açıp dışarı mı kaçsam diye binbir düşünce uçarken banyonun kapısı açılıyor melis çık çık deyip sonra tekrar kapatıyor çıkamıyorum!

babasını mutfağa alıyor o ara mutfak ile banyo arasında bir kaç metre var melis makina gibi öyle hızlı konuşuyor ki adamın ipnotize oldugunu düşünüyorum

melis: baba şey bulaşık makinesinin tozu bitti bende öyle kalakaldım makineyi çalıştıramadım sen de daha üstünü değişmeden hemen bi alıp gelsen hem ekmekte bitmiş gelince bişeler hazırlarım çıkamadım havada güzel hazır gelmişken dışarı vs

melis makine gibi öyle bir yalan konuşuyor ki .. ben sadece dinliyorum ve kapı koluna bakıp çaresizce bekliyorum ..

bir an sessizlik oluyor ve evin giriş kapısı açılıyor bir müddet geçtikten sonra kapı kapanıyor ben bekleyişteyim banyonun kapısı açılıyor ve melisi görüyorum yüzü bembeyaz elleri zangır zangır titriyor kapının dürbününden bakıyor ve ben adam olayı anladı tekrar geri gelecek gibi düşüncelere kapılırken adamın asansöre binmesiyle rahatlıyorum

hemen üstümü alıp apartmana çıkıyorum kafamda 2 plan var üst kata çıkıp adamın eve gelip içeri girmesiyle ben apartmandan çıkacam yada direkt aşağı inip öyle çıkacağım ikisindede adamla karşılaşma ihtimalim var

asansörle hızlıca aşağı iniyorum dualar eşliğinde apartman kapısını açıyor hiç bir yere bakmayarak hızlıca geldiğim yöne doğru uzaklaşıyorum ))
    Konu valera777 tarafından (02/04/2018 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

avlanmayı seven adam ..

2. HELAL BRO Nightless, JoKeR, Arsle HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usta sen nasıl böyle tongaya geldin ya, beş dakika daha geç gelse basılacakmışsın. ben böyle bir durumla karşılaşabileceğini tahmin edemeyen kızın seni eve çağırırkenki kafasını merak ettim

yalnız okurken banyo kısmına geldiğimde ha şimdi s.kecek derken baya plot twist oldu

imdb puanım 8/10 sonu tatmin etmedi

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta sen nasıl böyle tongaya geldin ya, beş dakika daha geç gelse basılacakmışsın. ben böyle bir durumla karşılaşabileceğini tahmin edemeyen kızın seni eve çağırırkenki kafasını merak ettim

yalnız okurken banyo kısmına geldiğimde ha şimdi s.kecek derken baya plot twist oldu

imdb puanım 8/10 sonu tatmin etmedi
    normalde adam akşam saatlerinde geliyor o an gelmesi süpriz oldu
    avlanmayı seven adam ..

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Y

Senaryo yabancı gelmedi bana sanki bir yerden izkemiştim bunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye BuminKaganTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada ben okurken heyecanlanıp, tedirgin olduysam seni hayal bile edemiyorum valera.
    Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuminKaganTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada ben okurken heyecanlanıp, tedirgin olduysam seni hayal bile edemiyorum valera.
    çok kötü bir deneyimdi buminkagan kimsenin yaşamasını istemem
    avlanmayı seven adam ..

8. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok kötü bir deneyimdi buminkagan kimsenin yaşamasını istemem
    Adamın seni banyoda balkonda saklanirken bulması ihtimali yerine tavanı belli bir risk alıp adamı salonda karşılasan daha iyi olmazmiydi. Arkadaşım ayağı cekebilirdin ama banyoda yakalasa direkt sikici oluyorsun

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kapı öyle vurulunca bu kadar sakin düsünemiyorsun ayrıca her halükarda adamin evinde kiziyla beraber bir erkek aynı evde olmus oluyor Türkler bunu anlamaz
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kapı öyle vurulunca bu kadar sakin düsünemiyorsun ayrıca her halükarda adamin evinde kiziyla beraber bir erkek aynı evde olmus oluyor Türkler bunu anlamaz
    Abi biz izmirliyiz de ondan herhalde

12. HELAL BRO Giacomo, BuminKaganTR, valera777 HELAL BRO dedi
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe ilginç bir şey. Yazıyı okumaya başladım. kapıda baba olduğu an aklıma direk ayakkabılar geldi. ayakkabıları da al yanına. yoksa ayakkabılardan yakalanırsın dedim.

bu gibi durumlarda önce ayakkabılar sonra da sessizde olmayan telefon adamı mahveder.

onun dışında kızın yaşı işi okulu, memleketi babasının nasıl biri olduğu gibi değişkenler dönüyor kafada.

yani İzmirli bir kızsa eğer olay çok büyümez de. Erzurumlu mutassıp bir adamın 19-21 yaş aralığındaki kızı ise işler boka sarabilir. vs..

işte bizim ülke bu bakımdan sıkıntılı. yakalanısan kan çıkar mı sorusu geliyor akla hiç olmaması gerekirken.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

14. HELAL BRO sabanseckin, verdict, valera777 HELAL BRO dedi