Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Fanki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eski sevgili takıntısı

/////////////
    Konu Fanki tarafından (18/04/2018 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    //////////
    Konu Fanki tarafından (18/04/2018 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.

Üye LuciferMorningstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzak dur bu kızdan.
    Gece hayalperest, gündüz realist ama her hâlükârda hümanist...

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum öncelikle çok geçmiş olsun okurken içim acıyarak okudum ve çok üzüldüm malesef hayatta böyle şeyler olabiliyor insanlar çok şeyler düşünür ve konuşurlar fakat sadece gerçekten istediklerini yaparlar

Alıntı Fanki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onla buluşmak istemiş, çocuk bunu öpmüş itmemiş, elini tutmuş çekmemiş

biliyorum 7/24 şuan bu kızı düşünüyorsun çok fazla şey yazıp yaranı deşmek istemiyorum fakat karar verirken şu yukardaki cümleyi okuyarak karar ver ve belki uzun olacak ama zamanla hiç bir şey eskisi gibi acıtmayacak , güçlü dur ..
    avlanmayı seven adam ..

5. HELAL BRO Fanki, verdict HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum öncelikle çok geçmiş olsun okurken içim acıyarak okudum ve çok üzüldüm malesef hayatta böyle şeyler olabiliyor insanlar çok şeyler düşünür ve konuşurlar fakat sadece gerçekten istediklerini yaparlar

biliyorum 7/24 şuan bu kızı düşünüyorsun çok fazla şey yazıp yaranı deşmek istemiyorum fakat karar verirken şu yukardaki cümleyi okuyarak karar ver ve belki uzun olacak ama zamanla hiç bir şey eskisi gibi acıtmayacak , güçlü dur ..
    Son durum şu bittiğini söyledim uzatmadan konuşmayı kestim. O günün akşamı bana o herifle olan konuşmalarını attı ve herşeyi bitirdiğini artık hayatımdan çıkmanı istiyorum gibi konuşmaları vardı görünürde herşeyi kesmiş gibi görünüyor onunla. Ama içini anlamakta çok zorlanıyorum. Sizi dinlemem gerektiğini biliyorum şu an konuşmaya devam ediyoruz aynı zamanda başka insanlarla da tanışmaya başladım. Ama tamamen ayrılırsam harap etmeden bırakmayacağım. Benimle olmayacaksa onunla da olmayacak. İlerleyen zamanlarda bildireceğim olan biteni her tecrübenin bir maaliyeti var.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir süre sonra ona ve o anki kendine iğrenerek bakacaksın. ona iğrenerek bakacaksın orası değişmeyecek ama en azından eski kendine iğrenerek bakmaman için sal bu kızı ya,

kız seninleyken ve hüngür hüngür ağlarken ciddi olabilir ama o adamın elini tutarken de ciddiydi. kız seni üzdüğü için üzülüyor olabilir ama seni üzmekten vazgeçeceği anlamına gelmiyor bu. tamamen insanların duygularını sömüren kendi ihtiyaçlarını gidermek için o an kimden faydalanabiliyorsa bunu yapan bir kız. ha kız sorunludur gelişmemiştir bilmemne, bütün bunlar onun suçu olmayabilir ama senin hiç değil.

kendi gerçeklerinle yüzleş internetten ve taa almanyadan ilişki mi olur, başka kız bulabilseydin bununla hiç başlamazdın başka kız bulabilsen bunu anında terk ederdin bunu kabul et ve buna odaklan bence.

ha üzülme harap olma kısmına birşey demiyorum artık içindesin ve bir iki ay devam eder bu. sana da güzel bir tecrübe olur. senin durumunda kim olsa üzülür. ben de yaşadım benzer şeyler hissettim benzer tepkiler verdim.

8. HELAL BRO Fanki, BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir süre sonra ona ve o anki kendine iğrenerek bakacaksın. ona iğrenerek bakacaksın orası değişmeyecek ama en azından eski kendine iğrenerek bakmaman için sal bu kızı ya,

kız seninleyken ve hüngür hüngür ağlarken ciddi olabilir ama o adamın elini tutarken de ciddiydi. kız seni üzdüğü için üzülüyor olabilir ama seni üzmekten vazgeçeceği anlamına gelmiyor bu. tamamen insanların duygularını sömüren kendi ihtiyaçlarını gidermek için o an kimden faydalanabiliyorsa bunu yapan bir kız. ha kız sorunludur gelişmemiştir bilmemne, bütün bunlar onun suçu olmayabilir ama senin hiç değil.

kendi gerçeklerinle yüzleş internetten ve taa almanyadan ilişki mi olur, başka kız bulabilseydin bununla hiç başlamazdın başka kız bulabilsen bunu anında terk ederdin bunu kabul et ve buna odaklan bence.

ha üzülme harap olma kısmına birşey demiyorum artık içindesin ve bir iki ay devam eder bu. sana da güzel bir tecrübe olur. senin durumunda kim olsa üzülür. ben de yaşadım benzer şeyler hissettim benzer tepkiler verdim.
    Ben de onu anlamıyorum be dostum. Bundan önce çok kız oldu, hatta sosyal hayatım şu an ki durumumdan çok daha iyiydi hala o kızlardan bir kaçı mesaj atar ara ara ama hiç birisini istemedim hayatım da. Ben de dedim kendine taa almanya dan ilişki mi olur lan diye. Sanırım doğru teşhis bu ilgi ve sevilme ihtiyacı hastalık derecesinde olan bir insan. Hem senin söyleminden hem de bu sözünden anladım. "Sen varken aklımın ucundan geçmedi o." Sizi dinleyip biraz daha acı çekip kurtulmam lazım galiba. Teşekkür ederim dostum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye BuminKaganTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dost acı söyler dostum ama ''Çivi çiviyi söker'' yeni birini bul unutursun. Kimse vazgeçilmez değildir, kendini üzmenin anlamı yok.
    Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?

Üye Şafak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlad çorludan olan varsa zevkle açmaya çıkabiliriz