Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye LuciferMorningstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İşin İçinden Çıkamıyorum!

Merhaba cemiyet ve cemiyet sakinleri. Nasılsınız? İyisiniz umarım.
    Kendimi bir sonraki başlığımda tanıtacağım. Şuan için kafamı kurcalayan bir soru var. Yaşım bugün itibari ile 21. Oyun ile 15 yaşından beridir iç içeyim. Kadınlarla bir sorunum 6 senedir yok. Ancak tek geçilenim vardı. 4 senedir hayatımdaydı bu kız (kızın her anlamda ilkiyim). Daha önce sevgilisi olmamıştı. 4 sene önce stajda neg atarak elde etmiştim. Gerçi bunların önemi yok soracağım soru şu: kız beni aldattı benden çok daha aşağıda köle ruhlu beta birisiyle ayrıldık. Çocuk beni tehdit etti dalgaya aldım ıvır zıvır neymiş evlenecekmiş öyle dedi. Bu da sorun değil. Benim dijital ile aram çok iyidir şuan paramı SEO hizmet vererek kazanıyorum yakında da BMW alacağım inşallah. Gelelim konumuza kız beni aldattı ben öğrendim. Sonra ayrıldı benden. Kızı geri kazanmaya çalışmıyorum ancak her Allah'ın günü Facebook'ta adımı soyadımı aratıp profilime bakıyor. Yeni sevgilisini aratmıyor bile. Neden? 2 ay oldu ayrılalı o aldattı ve ayrıldı neden beni takip ediyor. Bu bir anlama gelmeli mi? Kadınların rasyonel düşünmediklerinin bilincindeyim. Şuan benim de yeni bir ilişkim var ama merak ediyorum dostlar. Fikirleriniz nedir?

Edit: Facebook'una erişim sağlayabildiğim için arattığını görebiliyorum. Ve şuan o çocukla hala devam ediyorlar. Ama fiziksel ya da mental çekiciliği yok. Tam bir beta olduğunu kendimi kıyaslama psikolojisine girmeden garanti ederim.

Gece hayalperest, gündüz realist ama her hâlükârda hümanist...

Üye sigma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında da BMW alacaksan kız dogru karar vermiş. BMW önemli çünkü bir ilişkide

3. HELAL BRO LuciferMorningstar HELAL BRO dedi
    Üye LuciferMorningstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba Sigma, bunu belirtme sebebim kesinlikle burada kendimle övünmek değil. Bunu yapmış olsam elime bir şey geçmez zaten burada. Aksine yanlış anlaşıldığımla kalır alacağım cevaplar konu dışına çıkar. O kız ile tanıştığımda değil BMW doğan alacak param yoktu. Haliyle o zaman yaş 16 idi. BMW konusunu birkaç şeye istinaden dedim. İlişki sürecinde maddi olarak geliştim, fiziksel olarak geliştim, oyun konusunda köreldim. Diğeri de kendimi biraz tanıtmak ve şuan ilişkide olduğu çocuğun maddi ve sosyal statü olarak aşağıda olduğunu belirtmek amaçlı. Hatta tekrar belirteyim şuan birlikte olduğu çocuk fiziksel olarak çöp mental olarak köle. Konumuza dönersek neden aratıyor beni anlamakta zorlanıyorum.
    Gece hayalperest, gündüz realist ama her hâlükârda hümanist...

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğin gibi sinek biriyle beraberse bunun sebebini anlamak için anlattıklarından daha fazlası gerekiyor en kötü sıkılmış bile olabilir

Bmw iyidir hele ki Türkiye gibi aşağı bir kadın topluluğunun oldugu yerde sadece anahtarı ile bile iş yapılabilir eski sevgili o koltuğa oturmak için geri dönmek te isteyebilir

seni aratma sebebine gelince bunun bir çok ihtimali var özlemiş olabilir , pişman olabilir , merak ediyor olabilir , şimdiki adamla kıyaslarken görselleştirme yapıyor olabilir önemli olan ; şimdi

'' senin ne yapacağın ''
    avlanmayı seven adam ..

Üye sigma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin bu kıza karşı hislerin ne? Seni feysbuktan aratması neden önemli senin için?

Seni aldatmış sonra da ayrılmış bir kız neden senin için hala bir öneme sahip?