Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sigma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke tak diye her gördüğüme gidebilsem, tam açılış yapıcam bi hayatı sorgulama, bi felsefe yapma istegi geliyor : D bahaneler bahaneler

Bir çok secenek karşıma ard arda cikacakki onlardan birine gidebilecem anca..

Sikeyim seni beyin
    gitmekte ne var ki. medeni ol yeter.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek medeni ol! Verilecek key point bu mudur açılış için. Harbiden iletişim konusunda sorunların var ha sen bunları hissetmiyor olabilirsin ve muhtemelen kafan farklı çalışıyor ama empati yeteneğin de mi yok. Olm bir insana tavsiye verilirken 'medeni ol yeter' denir mi ? küfür gibi.

başkasına söylesen kavga çıkar. Hani açılış yapmanın analizini felsefesini falan geçtim sırf kelime seçimin bile o kadar yanlış ki hakliyken haksız konuma düşersin.

Not;Bu yazdıklarıma da alınırsan sana bir daha yazmam ,)

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de diyordum niye her akşam aşamanın sonu karakolda bitiyor diye. Merve taciz ediyor Muşum herkesi medeni ol nedir ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. HELAL BRO candela HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    offf be şu güzelliğe bak.Bitti dert mert kalmadı.Medeni oluyorsun kızlar kapında köle.Hay amk ne bok yiyecez şimdi,yapacak iş kalmadı.Kapatın cemiyeti amk.Açarken medeni oluyoruz,ordan olaylar olaylar
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ezik toplanmış benimle dalga geçmeye çalışıyorlar.

Medeni olursan başına hiç bir sorun gelmez bu da açılış yapış şeklini bile değiştirir. Bu kadar.

açın kıçınıza gülün olm.. böyle bir sitede üye olan iki insanın birbirine laf atması bile saçma.

hayır laflarınızın içi de boş. Neden yanlış olduğunu ve düzeltiş şeklini söylemiyorsunuz. Direkt sen yanlışsın git tarzı bir yaklaşım.

ben burada kimseye ders vermek makale yazmak zorunda değilim. istediğim gibi yazarım. kısa öz yazarım. bildiğim konuda konuşurum bilmediğim konuda ahkam kesmem.

siz harika bilgilerinizle aydınlatın herkesi o zaman

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sitede oyun için verilen tavsiyelerin bu adam için çok bir işe yarayacağını veya şu içinde bulunduğumuz tartışmada bu adama derdimizi anlatabileceğimizi sanmıyorum. Joker gelse anlatamaz. Adamın kafası farklı işliyor herhalde, farkında değil söylemeye çalıştıklarımizin. Ezik falan demesine de kizmiyorum. O yüzden sigma ile tartışmamayi öneriyorum ki adam da küsüp gitmesin en azından siteden faydalanabilecegi kadar faydalansin belki farkına varır bir şeyler sebep olur.

8. HELAL BRO sigma HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ezik,banaa

istediğim gibi yazarım.)
    Yok canım öyle miymiş

Uğraşırsam sigma beni diye ağlarsın Neyse eğleneyim biraz.

Medeni olursan başına hiç bir sorun gelmez bu da açılış yapış şeklini bile değiştirir. Bu kadar.
    Önce yeterlilik gereklilik makalesini oku.Okumana da gerek yok aslında aklın varsa bunu hayattan süzebilirsin.Medeni olmak gereklidir fakat yeterli değildir.Standartı özelmiş gibi gösteriyorsan ya kuyruk acın vardır ya kendini bir bok sanacak kadar zayıf ve güvensizsindir.Medeni olmadan yaklaştın ve siktiri yediysen medeni olmanın çok önemli olduğunu düşünebilirsin.Kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar sanırmış misali.Farkındaysan medeni olmayı cümle içinde bile kullanmayız.Çünkü olağınımız budur.Yolda gördüğümüz kıza seni sikmek istiyorum demeyiz.Oo abla göte bak demeyiz.

Dünyada 3 çeşit insan vardır.Yapıcı,yıkıcı,yaparken yıkılacakları görüp denge gözetenler.Bilim adamlar yapıcıdır.Einsteinın ben parçaladım onlar bomba yaptılar düşüncesi aptallıktır.Her gelişmenin insanlıktan uzaklaştırdığını görmemek aptallıktır.Yaparken denge kuranlar Mustafa Kemal gibiler.Saygının yanında sevgi de duyulası insanlar.Yıkarak söz sahibi olmak isteyenler malum gibidirler.Yalakçısı çok,öldükten sonra yarakçısı çok.Bak burda en azından ben varken yıkarak söz sahibi olamazsın.

hayır laflarınızın içi de boş. Neden yanlış olduğunu ve düzeltiş şeklini söylemiyorsunuz. Direkt sen yanlışsın git tarzı bir yaklaşım.
    )
    Yanlışsın diye gitme ama bu şekilde söz sahibi olmaya çalışacaksan siktirip git Her istediğini yazamazsın ama kime yardım edip etmeyeceğini seçebilirsin.Hbaya cevabından yardım etmeye değer insan olmadığın anlaşılıyor.Kendi kafasında yaşayan insana derdini anlatamazsın.anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede oyun için verilen tavsiyelerin bu adam için çok bir işe yarayacağını veya şu içinde bulunduğumuz tartışmada bu adama derdimizi anlatabileceğimizi sanmıyorum. Joker gelse anlatamaz. Adamın kafası farklı işliyor herhalde, farkında değil söylemeye çalıştıklarımizin. Ezik falan demesine de kizmiyorum. O yüzden sigma ile tartışmamayi öneriyorum ki adam da küsüp gitmesin en azından siteden faydalanabilecegi kadar faydalansin belki farkına varır bir şeyler sebep olur.
    İnsanlığa umudu arttıran birisin kardeşim ama birşey söyleyecem.İnsanlar merhametin öneminden bahseder ama bence merhamet zayıflıktır.Adalet işlemeli.Sen birine merhametli olursan başkası olayı görüp aynısını yapar.Kadınlara karşı da merhametli olmamalısın.Sezarın hakkı sezara,tanrının hakkı tanrıya.Ne eksik ne fazla hakettiği kadar

Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    candela karşıma geçsen 2 kelime edemezsin burda ne güzel sallamışsın. klavye delikanlısı..

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    candela karşıma geçsen 2 kelime edemezsin burda ne güzel sallamışsın. klavye delikanlısı..
    ahhahashsh bunu yazan da bu

sorunum konuşmak. ben konuşamıyorum. insanlara fikirlerimi düşüncelerimi aktaramıyorum. anlatırken kesiliyorum. ama yazarken sıkıntı olmuyor. konuşurken sıkıntı.
    Sabah sabah iyi güldüm ahhahsahah

He eğer ki kaba kuvvetse olay ben kavga etmem.Gerek yok,tek telefona bakar.Onlar da dövmez Edersem de stres atmak için.Abarttım biraz jokere sözüm var sakinim