User Tag List
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Avm setleri
-
05/03/2018, 06:14 #1
Avm setleri
Selam.
Bugün arkadaşlarla cevahirde bütün gün set açtık. Keza bundan iki hafta önce Marmara park'da da açmıştık. Fakat yaşadığımız bazı sorunlar var ve bu konudaki görüşlerinizi almak ve doğru kafa yapısına sahip olmam için beni yönlendirmenizi istiyorum.
Sorun şu ki sokakta kızları durdurmaya kalkınca birçoğu korkuyor. 2 kem küm edip kaçıyor. Durmayanlar da oluyor.
Bugün aynı şeyleri cevahirde defalarca yaşadık. Arkadaşımı çok iyi izledim defalarca kadınların arkasından gidip birden önüne geçip ( bazan kadınların kafasını hiç çevirmeden devam ettiği oldu.) " selam tarzın çok hoş, ben xxx" dediğini gördüm. Keza aynı şekilde bende açılış yapıyorum adama bakıyorum beden dili gayet iyi jest, mimikler fena değil. Ses tonu tamam giyim kuşam tamam yani herşey gayet iyi. Fakat bir tane hatun ile number close'u geçtim bir dakika boyunca sohbet edemedi.
Bazıları " teşekkür ederim, gerek yok, neden" v.b cümleler kurup gidiyor.. Hiç uğraşayım gelmiyor o an. Zaten cümlenin içinde seni beğendiğim için geldiğimi söylüyorum kızım daha neden diye neden soruyorsun ki Allah allah..
Herneyse. Bunu 2 hafta önce Marmara park da da yaşadık. Giyim kuşamı kötü olan, kötü kokan tiksindirici tiplerden de değiliz. Nesi var bu kızların?
E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
05/03/2018, 07:13 #2
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
haftada minumum 3 gün 2 hafta boyunca düzenli set açın sonra konuşalım ..
avlanmayı seven adam ..
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
05/03/2018, 07:44 #3
insanlar AVM'ye genelde bir işleri olduğu için gelirler. Neden seninle vakit kaybetsin ki?
-
Tebrik - 1 HELAL BRONightless HELAL BRO dedi
-
05/03/2018, 07:47 #4
-
-
05/03/2018, 09:54 #5
Set açmanın yeri olmaz. Heryerde açabilirsin ama sebebinin kuvvetli olması gerekir.
AVM koridorunda birini durdurup ilgi çekebilmen için gerçekten mükemmel bir hikaye anlatman ilgisini ilk saniyeden kazanman gerek. Bu pek mümkün değil.
Ama magazalarda fikir almak vs daha kolay bir şekilde hareket alanı sunar sana.
o yüzden yürüyen hedefleri değil duran hedefleri seçmelisin set açacaksan.
tabi yürüyenlere açma demiyorum ama direkt gidip yürüyenlere set açarsan neden durmadılar diye sormak da abesle iştigal kaçıyor.
-
06/03/2018, 09:55 #6
AVM'de direktten ziyade durumsal daha mantıklı duruyor şahsen kendim de öyle deniyorum. Ayrıca dostum ben direkt setlerde en başta
- Merhaba, 1 dakikanı alacaktım. Korkmana gerek yok anketör değilim seni soru bombardımanına tutmayacağım. dedikten sonra sete giriyordum. Belki işine yarar.Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
-
06/03/2018, 22:14 #7
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Nedenini söylim. Siz korkuyorsunuz o yüzden kızlar da korkuyor. @valera777 in dediğini yapın. Sizde kaygı azaldıkça kızlar daha farklı tepki verecekler
Birde yeni başlayan hatasıdır ve sizde yapıyorsunuz muhtemelen. Kaygıdan dolayı hareketleriniz sesiniz vs hızlanıyordur. Ve ya girişleri çok hızlı yapıyorsunuzdur. Sakin olun. Siklemeden bir şey söyleyecekmiş gibi girin.
Bu hep enerjik açılış diye tutturan manyaklar yüzünden oldu. Enerjik açılış olmaz. Sohbet ilerledikçe enerjini arttırırsın. Sosyal normlar neyse o, onun dışına çıkarsan kızlar kaçar. Rahat sakin ve yavaş açın setleri.
-
Tebrik - 6 HELAL BRO
-
07/03/2018, 01:43 #8
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
07/03/2018, 02:16 #9
-
07/03/2018, 02:31 #10
az kaldı az.cemiyet uçuşa geçecek.cakallarin hükmü kurt ayağa kalkan kadardır ahshhahb
Alakasız ama aklıma geldi @herşeyibilenadam sen seversin https://youtu.be/vXEVhhp0GV4Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BROherşeyibilenadam HELAL BRO dedi