User Tag List
Toplam 26 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 26 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
01/03/2018, 09:25 #21
Şaştım kaldım
Türkçeyi anlamaktan ziyade soğuk okuma denilen olaydan haberi yok.En zoru da okurken yapmak.Tamamen senin kafanı karıştırıp moralini bozması üzerine yazdığını anlamak bildiğin beginner okuma.Benim şaşırdığım bu ego.
@JoKeR Halk istiyor reyizArtık çağrıma kulak ver oyunun adına yakışır şekilde oyun olsun buralar plz
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
01/03/2018, 20:24 #22
Aman tanrım neyi bilip bilmediğimi benden iyi bilen adamlar küçük tanrılar
-
01/03/2018, 20:53 #23
Hba yapamıyorsan bilmiyorsun demişti bir yerde.Haklı adam.Yapamıyorsan anca bildiğini sanıyorsundur.
Ne demişler ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Ben sıkıldım adamlar sıkılmadı amk.Olum sikimde değilsiniz lan.Daha ne kadar açık söyleyeyim.Cevap vermem gearla yükselmeye çalışmanıza kızmamdan.Arkadaş olmaya değer bulduğum insanlara dostane yaklaşıyorum zaten.
Ben tanrıyım,birilerinin tanrısı değil kendimin tanrısıyım.Yetkililer cevap yazın nolur diyeceğine sen de dene bence.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
01/03/2018, 22:32 #24
Ben buraya para verdim ki sorularıma cevap versinler bunu talep etmemden daha dogal bir şey yok küçük tanrıcık. Sana evreninde başarılar.
-
01/03/2018, 22:42 #25
Öğretin lan öğretiiin
Süzgeci ne kadar genişse küçük görüyor arkadaşHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
02/03/2018, 02:33 #26
Hadi pipilerimizi açıp yarıştıralım.