User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
01/03/2018, 06:29 #1
Kızın Yakın Erkek Arkadaşı!!
Merhaba sevgili cemiyet dostları,
Yabancı olan (italyan) kız arkadaşımla ilgili bir problem hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Beş aydır çıkıyoruz. Birlikte pek çok güzel şey yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İyi bir iletişimimiz var ve birlikte gerçekten güzel zaman geçiriyoruz ( Defalarca kez bunu kendisi de bana söyledi ). Birkaç hafta önce en yakın kız kankası geldi. Birlikte seyahetlere çıktık, partilere gittik. Beni bütün arkadaşları ile tanıştırmak istediğini söylüyor.
Sorun şu ki; kızın lise döneminden bir tane arkadaşı var. Bu çocuğu Whatsapp da adının sonuna kalpler koyarak kaydetmişti. (İlişkinin ilk zamanlarında) Sonrasında ilişki ilerledikçe kalpleri sildiğini farkettim. Ben eski erkek arkadaşın mı? diye sorduğumda " Hayır, aynı şehirden bir arkadaşım, aramızda garip bir bağ(!) var" demişti. Çocuk şimdi İngiltere'de yaşıyormuş. Ama hergün hatunla mesajlaşıyor. Hatun onunla mesajlaşırken yanında olduğumu farkedince ya telefonu çeviriyor yada programı kapatıp başka birşeylerden bahsediyor. Bunu sadece bu elemanla yazışırken yapıyor.
Sizce aralarında ne gibi bir durum olabilir? Nasıl davranmalıyım?
Not: İkimiz de Polonyadayız. Ağustos itibari ile ülkelerimize geri döneceğiz. Fakat sonrası için de birlikte olmak istediğini söylüyor.
-
01/03/2018, 07:19 #2
Ya senin kızın aşık olduğu çocuktur. flörtleşiyor olabilirler veya senin kız, oğlana yazılıyor olabilir. Oğlan senin kıza yazılıyor senin kızın da ilgi hoşuna gidiyor olabilir.
veya oğlanla senin dedikodunu yapıyor olabilir.
Ama bu durumların hepsinde de yapman gereken tek şey neler olduğunu umursamamak. bunu yapamıyorsan da umursamıyormuş gibi yapmak.
-
Tebrik - 1 HELAL BRODynamix HELAL BRO dedi
-
03/03/2018, 10:54 #3
Başka fikri olan??
-
03/03/2018, 22:12 #4
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Kızlar zaten yedekte birkaç eleman tutar. Bu arkadaş öyle biri olabilir. He neden böyle düşünüyorum da sadece senin kıza yazan "erkek arkadaş" olarak düşünmüyorum. Çünkü kız saklama eylemi içine giriyor. Sadece kıza yazan ezik eleman olsa kız bunu saklamazdı. O benim arkadaşım der geçer.
Bu benim teorim tabi. Doğru olmayabilir ama bir önemi yok. Mesele napacaksın ?
Bak dostum bir kadın gidecekse gider. Ruminasyon yapmanın bir anlamı yok. Gece kızın memeleri kime değiyorsa kız onunladır. Bundan fazla düşüneceğin bir şey olmasın. Ayrıca tecrübelerim gösteriyor ki siz birgün ayrılsanız bile o kızla o adam birlikte olmazlar. Adım kadar eminim.
Şuan iyi gitsede kendini ağlama duvarına çevirir. Sen sakın bozulup, kıskandığını belli etme. Seni bitirecek şey sadece bu. Nötr ol işine bak
-
Tebrik - 4 HELAL BRO
-
04/03/2018, 09:27 #5
-
04/03/2018, 09:48 #6
-
Tebrik - 2 HELAL BROKeçeli, BuminKaganTR HELAL BRO dedi
-
04/03/2018, 20:10 #7
-
04/03/2018, 22:45 #8
- Nereden
- Eskişehir
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sen sakın bozulup, kıskandığını belli etme. Seni bitirecek şey sadece bu. Nötr ol işine bak
Kıskanmamak ama hiçbir şey yapmamak mı doğru olan, ceza kesmek ya da başka bir tutum?
Bilemedim tamİnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar
-
04/03/2018, 23:27 #9
Umrunda olmayan bir adam ne yapar diye düşündüğümde ya bıkana kadar sikise devam eder lafını bile etmez yada bu karının kalitesizligi ona bayagi gelir usulca sinirlenmeden kapının önüne koyar gibi geliyor. Ceza kesmek tavır yapmak uyarmak bunların ise yaradığını hiç görmedim. Iyi niyet her zmn suistimal ediliyor ne yazikki.
Ha bu arkadaş kendini harap eder aşık olur bilemem. Erasmus aşkı ülkeler arası uzak ilişkiden ne beklenir yaşayıp görecek.
Tabi bu rahatlığı ulaşmak çok zor. Çok fazla kötü tecrübe lazım. Ben de kötü şeyler yaşadım ama yeterli mi hiç sanmıyorumKonu verdict tarafından (04/03/2018 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi