User Tag List
Toplam 26 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
27/02/2018, 08:43 #11
-
27/02/2018, 09:07 #12
-
27/02/2018, 09:12 #13
-
27/02/2018, 09:22 #14
Türkçeyi anlamak üzerine bir şeyler diyorsun ama cümlelerinde bir sürü hata var. Ne anlatmaya çalıştığın pek anlaşılmıyor. Kadınlara karşı kim deliriyor ne oluyor anlamadım.(3-4üncü okuyuşumda anladım yazdığın şeyi)
Boşver mentosu moralin bozulur gece gece demişsin. Bu mesaja göre çok üst düzel bir cevap verdim.
her neyse. iyi geceler.
-
27/02/2018, 09:46 #15
Turkceyi anlamamak degil konu haklisin, konu kahinlik yapmak. Niyet okuyuculugu işini bırakmanı tavsiye ederim. Ney Gear ney gear değil tam anlamadan savunmaya geçmek daha çok savunmasız alan açmana sebep oluyor.
"Gece gece moralin bozulur"u; sen bunu kaldırmazsın tecrubezsin, olarak çevirirsen mentos gibi dağılırsin
Iyi geceler dostum
-
27/02/2018, 10:09 #16
Gece gece moralin bozulur'a cevabım sanane filan da olabilirdi. Sen de yanlış çeviri yapıyorsun. Tamam ben belki yanlış çeviri yaptım da. Sen bana kim olarak öyle bir yorum yaptın bunları da değerlendirmen gerek.
sokakta hiç tanımadığın birilerine kendi aralarında konuşurken gece gece moralin bozulur filan desen neler olabilir bir düşün.
Yazdığın mesaj hiç bir şey ifade etmeyen bir mesaj o zaman. Bi anlam çıkarmaya çalışınca da öyle bir anlam çıktı. Ona göre yorum yaptım.
-
28/02/2018, 00:34 #17
@sigma @verdict
Birader ben size bi şey söyliyim mi ?
Gereksiz tartışmalar yapmayı kesin.
Biriniz alınganlık yapıyor. Ama olabilir o duyguda ki bir anına denk gelmiştir.
Biriniz karmaşık karmaşık mistik ayarında ayar veriyor. Ama olabilir o da onun kendi doğrusudur.
Ama bi şey var..
Ne işe yarıyor yaptığınız ?
Sidik yarışı yaptığınızı bize gösteriyosunuz sadece.
Birbirinizi anlamak yerine abuk subuk şeylere takılıyosunuz.
Anlattın anlamadı.. tamam de geç. Neyin peşindesin aq..
Öff.. ne dertli insanlarsınız anasını satayım. Derdiniz büyük.
Sert girdiğime de alınganlık göstermeyin.
-"Sen kimsin bize /kesin/ diyosun." Falan.. ya da gösterin aq
Sidik yarışı yaptığınızı bize gösteriyosunuz sadece
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
28/02/2018, 00:40 #18
-
Tebrik - 1 HELAL BROİ.N.S.A.N HELAL BRO dedi
-
28/02/2018, 01:01 #19
Kimin başlattığı önemli değil bazen kendini içinde bulursun ve kaptırir gidersin. Sidik yaristirma olarak nitelemek için ne gerekir bu ayrı bir konu, olmuş bitmiş bir olayi tekrar isitip ahkam kesmek daha yakisiksiz birsey bence. Biri birsey söyleyince cvp hakkı doğuyor malum, konu uzuyor. Sosyal dinamikler de önemli bunu Joker söylese Joker ahkam kesme demez kimse mesela, korktugundan değil başka birşey bu.
-
28/02/2018, 03:37 #20
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi