Dün akşam haftalık rituele doğru dönmeye başlayan büyükçene bir grup ile hep beraber vakit geçirmeye karar verdik. Sabaha kadar gerekli sohbetleri edip gerekli uygulamaları yaptık ve alfaladığım bir ortamda rahat şekilde istediğim gibi at koşturdum. Lakin gece sırasında saçmalamalar sebebiyle benim de başımdan aşağı bir kere su dökülmek zorunda kaldı. Bu sırada tshirtü değiştirirken de bazı kullandığım ve etkili cümleler rutin adları ve davranış biçimleri içeren defterim kızların evinde düşmüş
Ve bugün gelen mesaj . Defterin baş sayfasının fotoğrafı ' defterini unutmuşsun '. cevabım : aa En sevdiğim ne zaman alabilirim senden bloga yollamam lazım bunları yarına kadar.

Büyük bir acemilik ama psikolojiyle yoğun ilgilendiğimi bildikleri için benim çıkarımlarım ve hayat tecrübelerim olduğunu düşünebilirler. Lakin belirli bir oranda yapmacıklık ve soğukluk yaratacağı kesin. Bunlar 6 kızlık bir grup ve eminim ki birbirlerini gaza getirme durumu var. Şimdi nasıl bir yol izlenmeli? Setleri terk etmeyi düşünmüyorum