User Tag List
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
19/02/2018, 09:28 #11
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ya kapat o hesabı. Ya canlandır. Canlandırmak para ve emek ister. Bence gerek yok. Ben yıllardır bunu anlatıyorum. Hiç bir sosyal medya hesabım yoktur. Ne kaybım var söylim. X adlı kaşarın kime verdiğinden haberim yok. Y adlı herifin beni ekleme talebini geri çevirmek zorunda kalmıyorum. Zamanımın çoğunu onu takip etmektense çevremdeki candan insanlara ayırıyorum. Hayatımda kaç kadın var, hayatımda kaç kadın olduğunu bilmiyor.
Başlığı doğru açmışşsın. Sosyal medya bir sorun. Ortadan kaldırın
-
Tebrik - 5 HELAL BRO
-
19/02/2018, 09:39 #12
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Facebook un meşhur olduğu zamanlar. Bir kız resim paylaşmış. Baktım altında 8 beğeni. 8 i de erkek. Hepsi aynı dertten beğenmişti o resmi. Bende beğenecektim. 9.talip. Veya 9.abaza
Bu bana uygun bir şey değil dedim. Sıraya girdiğin yerde değerli olan sen değilsindir. Risk almadan kızı arzulayan 9 abazadan biri olmaktansa, reddedilmeye gönüllü tek bir adam olurum dedim.
Az like takipçisi olan iyi adamlar tanıdım. Hepsi de kızları gerçek ortamlardan buluyorlardı. Yani gerek yok
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
19/02/2018, 10:00 #13
Dediklerine hak veriyorum HBA yalnız kafamda şöyle bir soru belirdi
Hesabımız uğraştığımız hobileri, ilgi alanlarını vs. yansıyorsa eğer
Bir enstrüman hakkkını vereyerek çalıyorsak veya dans etmeyi biliyorsak ve pistte çok iyiysek, fotoğraflarda arkadaş çevremiz geniş ve sosyal yönden gelişmiş biriysek vs.
Bunlar artı katabilir mi yeni tanıştığımız kızlar için?
-
19/02/2018, 10:09 #14
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
20/02/2018, 08:54 #15
dostum yaş grubu önemli 18 civarındna popülariterlik önemli.ama 25 ve üzerinde hemen hemen hiç etkisi yok bu yaşlarda mesleğin,karakterin oyun bilgin önemlidir..
gerçek ortamda tanışmıssan teferruatta kalır sosyal medya.çevremden biliyorum adamın 50 takipçisi var çok güzel kadınlarla birlikte.diğerinde 1000 takipçi adam 31 çekiyor abaza geziyor.
düşünüldüğünden çok az etkisi var sosyal medyanın yani eveti hayır yapmaz.hayırı da evet.
-
20/02/2018, 21:17 #16
Çok güzel tespitler hba ; gerçek hayatta kadın notunu veriyor zaten. oturman kalkman,duruşun ,kariyerin,giyimin ses tonun vb özelliklerinle kadın kalite ve çekicilik puanını çıkarıyor.
Instagram da çok güzel olan bir arkadaşım var kadının 100 civarı takipçisi var. o kadının çeyreği olanların binlerce takipçisi varken bu durum onun tercih sebebi istese oda bin tane takipçi bulur ama tercih etmiyor.
Geçenlerde kursta tanıştığım bir kadın bana sevgilin niye yok,evlenmeyi düşünüyor musun mealinde sorular soruyorlardı.gözlerinde çekiciydim ve bunun tercih meselesi olduğunu kriterler ve standartlarım var kolay değil demiştim.
onlarda bana haklısın demişti kadın seni kaliteli bulmuşsa sosyal medya ki aktiflik durumunun senin tercihin olduğunu bilir
istese bu adam bi ton takipçi bulur.beğeni de bulur diye düşünecek yani bir eksisi olmayacak.
Ama sosyal medyadan hatun düşürmek için canlılık lazım
-
20/02/2018, 21:25 #17
Sosyal medyadan tiksiniyorum, net
O beyinsizlik, aptal kadınların kendilerini tatmin etme biçimleri
Gitsin sokakta gördüğü ilk erkeğe versin fahiselik yapsın daha karakterli
-
Tebrik - 1 HELAL BROYxc HELAL BRO dedi
-
20/02/2018, 21:33 #18
-
22/02/2018, 01:02 #19
Sosyal medya muhabbetlerine gec katıldığım icin asırı takipcili bi profilim yoktu. Soranlara sosyal medyada sahte popülerliğin ihtiyacım olan son sey bile olmadığını söylüyordum. Ama profilim oldukca renkli ve kaliteliydi ve onların düsündükler seyde bu profiln nasıl bu kadar az takipcisi olur? düsüncesiydi " iste bu bana eksi değil artı getiriyor.
Takipci sayısı cidden online oyunda önemli bi gösterge bunun icin gercek takipciler satın alabilirsin, yada her gördüğün kıza istek atabilirsin ben ikincisini tercih edip arttırdım
Çevremdeki tüm boş beleş insanların en az 200 like ve + 1000 takipcileri var, instagramda gören playboy sanar ama gidip kıza merhaba demenin hayalini bile kuramaz instagram kapansa hayatları biter amk