Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RunBabyRun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba beyler
    Bugün burdan bir arkadaşla konuşurken tekrar düşündüğüm ve uzun süredir farkettiğim bir durum hakkında konuşmak ve sizlerden bu konuda nasıl gelişmeleri sağlayabileceğimizi tartışmak ve öğrenmek istiyorum. Öncelikle kendimi yıllardır kadınlarla belirli bir seviyede geliştirmiş ve sahada (bunlardan habersizken bile ) bazı şeyleri denemiş başarı oranı yüksek olarak gören biriyim. Fakat son yıllarda sosyal medyadaki bu yükselişle artık çoğu oyunun sahada oynanmadığını, tanışmaların ortamda olsa bile arkadaşlıkların önce sosyal medyadan kurulduğunu farkettim ( özellikle instagrama geç katılan biri olarak bunun acısını çektim, çekiyorum ) .

Örneğin ; Ortamda 4 erkek 4 kızla çıkışta bişey içmek için anlaşıyoruz. Bu kadınlarla yeterli sohbeti ediyoruz ortamı alfalıyoruz ve numaralarını alıyoruz. Tam olarak istediğimiz kızı seçme konusunda serbestiz çünkü hepsi hayran. Eğer instagramınız yoksa yada düşük takipçili bir hesabınız varsa , kadının gözünde o ana kadar 9 olsak bile bu 7 - 7,5 a çekiyor kendini. Ve ivmemiz aşağıya döndüğü için toplamamız daha da zorlaşıyor. ( İlişkiler her zaman ivmelidir aşağı yada yukarı ) Hem bu kötü ivmeyi toplamak hem yükselmek en baştaki alfalıktan çok daha zorlaşıyor. Çünkü artık sizin hakkınızda belirli kalibre ve bilgilere sahip. (0 dan oynanan oyun, devamı getirilen oyundan daha kolaydır) . Geri kazanımı olduğunu biliyorum ama neden kazandığım seti tekrardan oynayayım?

Bu konuda neler yapılabilir?
    Kendini geliştirenler nasıl yaptığını anlatabilir mi?
    Verilen tepkilere nasıl tepkiler geri verilebilir ? ( hesapı yeni mi açtın ? çok takipçin varmış tarzı)
    Ya kapat o hesabı. Ya canlandır. Canlandırmak para ve emek ister. Bence gerek yok. Ben yıllardır bunu anlatıyorum. Hiç bir sosyal medya hesabım yoktur. Ne kaybım var söylim. X adlı kaşarın kime verdiğinden haberim yok. Y adlı herifin beni ekleme talebini geri çevirmek zorunda kalmıyorum. Zamanımın çoğunu onu takip etmektense çevremdeki candan insanlara ayırıyorum. Hayatımda kaç kadın var, hayatımda kaç kadın olduğunu bilmiyor.

Başlığı doğru açmışşsın. Sosyal medya bir sorun. Ortadan kaldırın

Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim çevremin %90'ının altında arabası instagramdan 500+ takipçisi ve fotolarında minimum 200 like var.

Gel gelelim bu insanların %2'si 3'ünün kadınlarla arası iyi.

Az like az takipçi olumsuz durum yaratır mı bilmem ama tersinin işi yaramadığını iyi bilirim.
    Facebook un meşhur olduğu zamanlar. Bir kız resim paylaşmış. Baktım altında 8 beğeni. 8 i de erkek. Hepsi aynı dertten beğenmişti o resmi. Bende beğenecektim. 9.talip. Veya 9.abaza

Bu bana uygun bir şey değil dedim. Sıraya girdiğin yerde değerli olan sen değilsindir. Risk almadan kızı arzulayan 9 abazadan biri olmaktansa, reddedilmeye gönüllü tek bir adam olurum dedim.

Az like takipçisi olan iyi adamlar tanıdım. Hepsi de kızları gerçek ortamlardan buluyorlardı. Yani gerek yok

3. HELAL BRO Yxc, BuminKaganTR, İ.N.S.A.N HELAL BRO dedi
    Üye Dywor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediklerine hak veriyorum HBA yalnız kafamda şöyle bir soru belirdi
    Hesabımız uğraştığımız hobileri, ilgi alanlarını vs. yansıyorsa eğer
    Bir enstrüman hakkkını vereyerek çalıyorsak veya dans etmeyi biliyorsak ve pistte çok iyiysek, fotoğraflarda arkadaş çevremiz geniş ve sosyal yönden gelişmiş biriysek vs.
    Bunlar artı katabilir mi yeni tanıştığımız kızlar için?

Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dywor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerine hak veriyorum HBA yalnız kafamda şöyle bir soru belirdi
    Hesabımız uğraştığımız hobileri, ilgi alanlarını vs. yansıyorsa eğer
    Bir enstrüman hakkkını vereyerek çalıyorsak veya dans etmeyi biliyorsak ve pistte çok iyiysek, fotoğraflarda arkadaş çevremiz geniş ve sosyal yönden gelişmiş biriysek vs.
    Bunlar artı katabilir mi yeni tanıştığımız kızlar için?
    Böyle bir hesabın varsa ve artı kattığını düşünüyorsan devam et. Çok güzel

Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RunBabyRun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba beyler
    Bugün burdan bir arkadaşla konuşurken tekrar düşündüğüm ve uzun süredir farkettiğim bir durum hakkında konuşmak ve sizlerden bu konuda nasıl gelişmeleri sağlayabileceğimizi tartışmak ve öğrenmek istiyorum. Öncelikle kendimi yıllardır kadınlarla belirli bir seviyede geliştirmiş ve sahada (bunlardan habersizken bile ) bazı şeyleri denemiş başarı oranı yüksek olarak gören biriyim. Fakat son yıllarda sosyal medyadaki bu yükselişle artık çoğu oyunun sahada oynanmadığını, tanışmaların ortamda olsa bile arkadaşlıkların önce sosyal medyadan kurulduğunu farkettim ( özellikle instagrama geç katılan biri olarak bunun acısını çektim, çekiyorum ) .

Örneğin ; Ortamda 4 erkek 4 kızla çıkışta bişey içmek için anlaşıyoruz. Bu kadınlarla yeterli sohbeti ediyoruz ortamı alfalıyoruz ve numaralarını alıyoruz. Tam olarak istediğimiz kızı seçme konusunda serbestiz çünkü hepsi hayran. Eğer instagramınız yoksa yada düşük takipçili bir hesabınız varsa , kadının gözünde o ana kadar 9 olsak bile bu 7 - 7,5 a çekiyor kendini. Ve ivmemiz aşağıya döndüğü için toplamamız daha da zorlaşıyor. ( İlişkiler her zaman ivmelidir aşağı yada yukarı ) Hem bu kötü ivmeyi toplamak hem yükselmek en baştaki alfalıktan çok daha zorlaşıyor. Çünkü artık sizin hakkınızda belirli kalibre ve bilgilere sahip. (0 dan oynanan oyun, devamı getirilen oyundan daha kolaydır) . Geri kazanımı olduğunu biliyorum ama neden kazandığım seti tekrardan oynayayım?

Bu konuda neler yapılabilir?
    Kendini geliştirenler nasıl yaptığını anlatabilir mi?
    Verilen tepkilere nasıl tepkiler geri verilebilir ? ( hesapı yeni mi açtın ? çok takipçin varmış tarzı)
    dostum yaş grubu önemli 18 civarındna popülariterlik önemli.ama 25 ve üzerinde hemen hemen hiç etkisi yok bu yaşlarda mesleğin,karakterin oyun bilgin önemlidir..

gerçek ortamda tanışmıssan teferruatta kalır sosyal medya.çevremden biliyorum adamın 50 takipçisi var çok güzel kadınlarla birlikte.diğerinde 1000 takipçi adam 31 çekiyor abaza geziyor.

düşünüldüğünden çok az etkisi var sosyal medyanın yani eveti hayır yapmaz.hayırı da evet.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Facebook un meşhur olduğu zamanlar. Bir kız resim paylaşmış. Baktım altında 8 beğeni. 8 i de erkek. Hepsi aynı dertten beğenmişti o resmi. Bende beğenecektim. 9.talip. Veya 9.abaza

Bu bana uygun bir şey değil dedim. Sıraya girdiğin yerde değerli olan sen değilsindir. Risk almadan kızı arzulayan 9 abazadan biri olmaktansa, reddedilmeye gönüllü tek bir adam olurum dedim.

Az like takipçisi olan iyi adamlar tanıdım. Hepsi de kızları gerçek ortamlardan buluyorlardı. Yani gerek yok
    Çok güzel tespitler hba ; gerçek hayatta kadın notunu veriyor zaten. oturman kalkman,duruşun ,kariyerin,giyimin ses tonun vb özelliklerinle kadın kalite ve çekicilik puanını çıkarıyor.

Instagram da çok güzel olan bir arkadaşım var kadının 100 civarı takipçisi var. o kadının çeyreği olanların binlerce takipçisi varken bu durum onun tercih sebebi istese oda bin tane takipçi bulur ama tercih etmiyor.

Geçenlerde kursta tanıştığım bir kadın bana sevgilin niye yok,evlenmeyi düşünüyor musun mealinde sorular soruyorlardı.gözlerinde çekiciydim ve bunun tercih meselesi olduğunu kriterler ve standartlarım var kolay değil demiştim.

onlarda bana haklısın demişti kadın seni kaliteli bulmuşsa sosyal medya ki aktiflik durumunun senin tercihin olduğunu bilir

istese bu adam bi ton takipçi bulur.beğeni de bulur diye düşünecek yani bir eksisi olmayacak.

Ama sosyal medyadan hatun düşürmek için canlılık lazım

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal medyadan tiksiniyorum, net

O beyinsizlik, aptal kadınların kendilerini tatmin etme biçimleri

Gitsin sokakta gördüğü ilk erkeğe versin fahiselik yapsın daha karakterli

9. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sosyal medyadan tiksiniyorum, net

O beyinsizlik, aptal kadınların kendilerini tatmin etme biçimleri

Gitsin sokakta gördüğü ilk erkeğe versin fahiselik yapsın daha karakterli
    Umut fakirin ekmeği misali deneme yapan adam çok.Bir çoğunun güzelliği dışında bir özelliği yok dakika başı selfilerini görüyoruz

Gerçekten kaliteli kadında buluşmaya yanaşmıyor.Gelenlere de bu ne amk diyor insan.

Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa

Üye kosovalii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal medya muhabbetlerine gec katıldığım icin asırı takipcili bi profilim yoktu. Soranlara sosyal medyada sahte popülerliğin ihtiyacım olan son sey bile olmadığını söylüyordum. Ama profilim oldukca renkli ve kaliteliydi ve onların düsündükler seyde bu profiln nasıl bu kadar az takipcisi olur? düsüncesiydi " iste bu bana eksi değil artı getiriyor.

Takipci sayısı cidden online oyunda önemli bi gösterge bunun icin gercek takipciler satın alabilirsin, yada her gördüğün kıza istek atabilirsin ben ikincisini tercih edip arttırdım

Çevremdeki tüm boş beleş insanların en az 200 like ve + 1000 takipcileri var, instagramda gören playboy sanar ama gidip kıza merhaba demenin hayalini bile kuramaz instagram kapansa hayatları biter amk