Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Marjinal Devrim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tavsiye ricası

Sevgili Dostlar,

Yaklaşık bir aydır aranızdayım. Fırsat buldukça forumu ve makaleleri inceliyor ve kendim için dersler çıkartıyorum. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

takıldığım bir hanım kızımız vardı. Aptal gibi kendisine aşık oldum, bir beta gibi davrandım (testosteron beyni marine eder:P).

Aradan zaman geçti, ben spora falan daha fazla önem vermeye başladım, vücudu topladım. Cemiyete üye olduktan sonra spor salonu dahil giyim kuşama daha fazla dikkat ediyorum. Tesadüf karşılaştık.

Mevcut durumda kızla ilk konuştuğumuz günden bu yana samimiyetimiz artmaya başladı. Öpmek hariç dokunma meselesi de halloldu. Dokunmamdan rahatsız olmuyorr. Eliini tutmak ve öpmeyi denemedim.

Baştan açıkçası hiçbir şekilde birlikte olmak gibi bir niyetim yoktu. Daha ziyade cemiyette öğrendiklerimi test etmeye niyetliydim ancak birlikte gitgide daha fazla zaman geçirdikçe ben bu hanım kızımızdan tekrar hoşlanmaya başladım.

Bir miktar friendzone a girmiş olabilirim. orada farklı birşey demem uygun olmazdı. üstünden çok vakit geçti, yeniden hoşlanmaya başladığımı anlamış olmalı.

Geçenlerde teste tabi tutuldum.

Şu durumda bir beta gibi davranıp başarısız olmak istemiyorum. Forumu incelediğimde üç farklı yaklaşım gördüm:

1- İlgiyi arttırmak. Öpmek ya da bir anda elini tutmak. (bu şu an bana daha makul gelen seçenek)
    2- Geri çekilmek. Bir anda iletişimi minimuma indirip bir iki hafta olabildiğince az iletişim kurmak.
    3- Açık açık konuşup ondan sonra geri çekilmek.

Sıçmamak için nasıl davranmalıyım?

Teşekkürler
    Konu Marjinal Devrim tarafından (28/04/2018 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Hedef keşfetmiş olabilir

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızla en kısa zamanda öpüşmen lazım simdi sen bunu yapmayip başka sorular soracagın icin bu yeterli ..
    avlanmayı seven adam ..

3. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızla en kısa zamanda öpüşmen lazım simdi sen bunu yapmayip başka sorular soracagın icin bu yeterli ..
    neden uygulamayayım. yalnız doğru anlamam lazım, herhalde burada çok ateşli birşeyden bahsetmiyoruz değil mi

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Marjinal Devrim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden uygulamayayım. yalnız doğru anlamam lazım, herhalde burada çok ateşli birşeyden bahsetmiyoruz değil mi
    orta ateş olsun

kız arkadaşının dudaklarını ortalama 3-5 saniye arası olacak şekilde öp
    avlanmayı seven adam ..

6. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Üye RunBabyRun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahatlama evresini iyi geçirdiğini anlatıyorsun ve belirli bir ilgisi var . Bu ilgiyi koruman veya yükseltmek için ya ilişkiyi azaltırsın ve sonra bir anda şok etkisiyle istediğini alırsın. Diğer türlü onu çapalandığı ortamlara götürüp ( örneğin: sinema ( sinemaya giden bir çift diyince aklımıza hangimizin öpüşmek gelmez ki ) öpücüğü alırsın. Acil reaksiyon gerek ama

Bunlar korkutuyorsa Styleın öpücük taktiğini de kullanabilirsin bulamazsan haberdar et

Üye kosovalii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahhh kendimi gördüm, valerayı dinle ben dinlemedim daha doğrusu cesaret edemedim ve kaybettim

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün başka bir konu geçerken posta koydu hatun. Zinhar benden hoşlanma diye açık açık söyledi. Ben dalga geçtim ama halbuki öpme planımı haftaya gideceğimiz konser üstüne kurmuştum. Bu saatten sonra uğraşmak jokerin sitede geçen eşek fıkrasına dönmez mi? Birgün evsahibini sikeceğim muhabbeti. Omzumda uyuması gibi işaretleri yanlış mı anladım sizce

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orta ateş olsun

kız arkadaşının dudaklarını ortalama 3-5 saniye arası olacak şekilde öp
    hocam bilgin olsun, gayet yaptım hatta fazlasını da yaptım, ama hatun kaşar çıktı iki gün sonra bara gittik barda başkasına yazmaya başladı. ama tabi ki bundan da gerekli dersleri çıkarttım, bir dahaki sefere daha iyisini yapacağım.

11. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye BuminKaganTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önemli olarak gördüğüm yerlerin notları bankamda tutuyorum al bu işini görebilir.
    - Sweater, ''Onu nasıl öpüyorsun peki?
    - Mystery: Sadece ''Beni öpmek istermisin?'' derim.
    - Sweater, ''Sonra ne oluyor?''
    - Mystery: ''Üç şeyden biri,'' dedi Mystery, ''Evet derse, ki bu çok nadir olur, onu öpersin. ''Belki'' derse veya tereddüt ederse , sen de ''Bakalım ne olacak_''
    dersin ve on öpersin. Eğer kız ''Hayır'' derse, 'Bende zaten istiyorsun demedim. Sanki aklından bir şeyler geçiyormuşsun gibi geldi.' dersin.
    Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Marjinal Devrim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bilgin olsun, gayet yaptım hatta fazlasını da yaptım, ama hatun kaşar çıktı iki gün sonra bara gittik barda başkasına yazmaya başladı. ama tabi ki bundan da gerekli dersleri çıkarttım, bir dahaki sefere daha iyisini yapacağım.
    neden başkasına yazmaya başladı bunun üzerine düşün
    avlanmayı seven adam ..