Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye RunBabyRun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Sosyal medya oyunu ve sorunsalı

Merhaba beyler
    Bugün burdan bir arkadaşla konuşurken tekrar düşündüğüm ve uzun süredir farkettiğim bir durum hakkında konuşmak ve sizlerden bu konuda nasıl gelişmeleri sağlayabileceğimizi tartışmak ve öğrenmek istiyorum. Öncelikle kendimi yıllardır kadınlarla belirli bir seviyede geliştirmiş ve sahada (bunlardan habersizken bile ) bazı şeyleri denemiş başarı oranı yüksek olarak gören biriyim. Fakat son yıllarda sosyal medyadaki bu yükselişle artık çoğu oyunun sahada oynanmadığını, tanışmaların ortamda olsa bile arkadaşlıkların önce sosyal medyadan kurulduğunu farkettim ( özellikle instagrama geç katılan biri olarak bunun acısını çektim, çekiyorum ) .

Örneğin ; Ortamda 4 erkek 4 kızla çıkışta bişey içmek için anlaşıyoruz. Bu kadınlarla yeterli sohbeti ediyoruz ortamı alfalıyoruz ve numaralarını alıyoruz. Tam olarak istediğimiz kızı seçme konusunda serbestiz çünkü hepsi hayran. Eğer instagramınız yoksa yada düşük takipçili bir hesabınız varsa , kadının gözünde o ana kadar 9 olsak bile bu 7 - 7,5 a çekiyor kendini. Ve ivmemiz aşağıya döndüğü için toplamamız daha da zorlaşıyor. ( İlişkiler her zaman ivmelidir aşağı yada yukarı ) Hem bu kötü ivmeyi toplamak hem yükselmek en baştaki alfalıktan çok daha zorlaşıyor. Çünkü artık sizin hakkınızda belirli kalibre ve bilgilere sahip. (0 dan oynanan oyun, devamı getirilen oyundan daha kolaydır) . Geri kazanımı olduğunu biliyorum ama neden kazandığım seti tekrardan oynayayım?

Bu konuda neler yapılabilir?
    Kendini geliştirenler nasıl yaptığını anlatabilir mi?
    Verilen tepkilere nasıl tepkiler geri verilebilir ? ( hesapı yeni mi açtın ? çok takipçin varmış tarzı)

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az takipçin olunca kızla olan çekicilik azalıyor mu

Böyle bir saçmalık var mı ya, bu gerçek mi

Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az takipçin olunca kızla olan çekicilik azalıyor mu

Böyle bir saçmalık var mı ya, bu gerçek mi
    sana talebin az olduğunu gösterir . Çok popüler olmadığını yada çok sosyal olmadığını gösterir. Mağarada değiliz 2018 yılındayız malum.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zerre muhabbetin olmayan sadece merhabalastigin her insanı eklemeyip amaçsız fotoğraflar paylaşmayip profile de ingilizce özlü söz yazmadigimiz için çekicilik ölür mü mk ya, ya o kadında sorun vardır ya çekicilik olusmamasinin başka bir sebebi vardır bence.

Yine de tecrübeli adamlar gelsin yazsın böyle değil desin bi düşünürüm.

Hba bir yazısında arabasının olmamasından ama bunu anlatis tarzıyla kendini haklı konuma gecirmesinden bahsetmişti. Büyük şehirde trafikte araba kullanmak işkence vs gibisinden. Bence bu da aynı hesap. Aaa işin gücün var Araban yok mu hangi yildayiz diyen hatuna ehe işte canım alicaz da bi denk getiremedik diye cvp verirsen çekicilik ölür tabi
    Konu verdict tarafından (19/02/2018 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.

5. HELAL BRO BuminKaganTR, Yxc HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet başka bir sebebi var. kafamda pokemon şapkasıyla denemiştim

Bir kadının mekanda çevresinde 4 kızı eğlendiren bir adamla mı konuşmaya yada yalnız olan adamla mı konuşmaya daha sıcak bakacağını konuşuyoruz komik şekilde. İki adam da konuşabilir belki bu kadınla ama hangisinin işi daha kolayı ikimiz de biliyoruz.

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal mecra bir bakıma gerçek hayatı yansıtabilir ama çok değişken bu

Ben ne adamlar tanıyorum fotoğraf beğenileri 80-90 ama gerçekte sağlam adamlar,

ne adamlar var ki 200 küsür beğenilerde ama gerçek hayatta sadece hafif yırtık, herkesin kullandığı kimseler

Erkeğin fotoğrafını beğenen kızların çokluğu, onun kızlarla başarılı olduğunu göstermez, sadece beğeni almayı öğrendiğini gösterir en azından çoğunlukla böyledir

Eskiden sizinde vardır, fotoları beğen diyen arkadaşınız o mantık işte

ama yaptığın aktivitelerin olduğu, kız erkek eğlenirken, bir şeyler yaparken doğal fotoğraflar kısaca gerçek hayattada çekici olduğunu gösteren fotoğraflar beğeni almasada önemi yok

takipçin az olsa da

öbür yolsa hiç sosyal mecra işine bulaşmamak, yapan var

Fotoğraflarına çok beğeni gelen kişilerin %83'ü geri beğeni yaptığı için beğenir

Tanışma konusunda güzelliği ayrı olsada böyle bir şey sanal
    Konu Javert tarafından (19/02/2018 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar

8. HELAL BRO Yxc, İ.N.S.A.N, RunBabyRun HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğuna katılıyorum. Farklı olarak bunun yeni tanıştığın birinde artık etkisinin yoğun olduğuna zamanla daha da önemli olacağına inanıyorum. ( bu şekilde zengin olan insanlar var . Hepimiz istemeden de olsa onları tanıyoruz çünkü heryerden uyarıcı alıyoruz.) Kendimiz hakkında da bu şekilde uyarıcılar yollamaya başlamamız gerek diye düşünüyorum. Bunu da yadsımak, yoksaymak yada bu konuda hakaret etmek yanlıştır. Sorularım zaten bunun üzerine.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O is basit birader, okulda sınıfındaki 150 kişiyi ekle iki klübe katil herkesi ekle tüm akrabalarını kuzenlerini ekle katıldığın bütün etkinlik seminer vsden muhabbet ettiklerini sosyal medyadan belli konularla ilgili üye olduğun gruptaki insanları ekle

Bir insanin 500tane arkadaşı olamaz bunları ekleyeceksin mecburen. Kızla yüz yüze geldiğinde zaten vücut dilinden göz temasindan konuşmandan diğer insanlarla olan iletisiminden kız anlayacaktir nasıl bir adam olduğunu sosyal mi kadınlarla iyi mi değil mi, malum kadınların sezgileri çok kuvvetli. Bu konularda iyi olan bir adama da sosyal medyada popüler değilsin diye hiç kimse sırt çevirmez anlar adamın tercihen bunu yaptığını.

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim çevremin %90'ının altında arabası instagramdan 500+ takipçisi ve fotolarında minimum 200 like var.

Gel gelelim bu insanların %2'si 3'ünün kadınlarla arası iyi.

Az like az takipçi olumsuz durum yaratır mı bilmem ama tersinin işi yaramadığını iyi bilirim.

Üye ozita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim çevremin %90'ının altında arabası instagramdan 500+ takipçisi ve fotolarında minimum 200 like var.

Gel gelelim bu insanların %2'si 3'ünün kadınlarla arası iyi.

Az like az takipçi olumsuz durum yaratır mı bilmem ama tersinin işi yaramadığını iyi bilirim.
    Kesinlikle, anlattığın türden adamların bir kısmı benim çevremde de var.

Tabi bir kısmının hem sosyal medya profili hem hem kızlarla olan ilişkileri canlı. Benim düşüncem sosyal medyada az takipçili olmak tek başına bir Dealbreaker değildir. Zaten bir kız için tek başına dealbreaker oluyorsa bu konu, pek hayır gelmez gibi ondan.

Gerçek hayattan tanıştığın bir hatun için geçerli tabi yukarıda yazdıklarım, yoksa salt internet üzerinden tanışıyorsan önemli bir done bence kız için.