User Tag List
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Kafam Karışık
-
17/02/2018, 03:33 #1
Kafam Karışık
Daha önce bahsettiğim, ayaklarımı yerden kesen ve kendisinin söylemine göre kendisine de o ana dek yaşamadıklarını yaşattığım ve mutlu ettiğim fakat beni arkadaş olarak gören kadınla görüşmemeye karar vermiştim. Fakat bir hafta sonrasında biraz benim eşekliğimle görüşmeye başladık. Bu kararı aldıktan sonra ilk buluşmada kendisine sarılmadığım için ufak bir tavır bile yaptı ve kalkıp sarıldım. Fakat bundan birkaç gün sonra, ani bir şekilde söylediklerimin aklından çıkmadığını, bu nedenle beni arkadaşı olarak göremediğini ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Konuşmayalım, dedi. Bunları söylerken biraz zorlandı gibi de fakat söyledi en nihayetinde. Ben de "bana uyar, sıkıntı olmaz benim de seninle konuşacaklarım vardı" dedim. "Bu konuyla mı ilgili, merak ederim" dedi. "Artık bir önemi yok" dedim ve orada ayrıldık. Sonrasında bi ara whatsapp'dan anladığım kadarıyla beni silmiş sonrasında tekrar eklemişti. Birkaç gün boyunca ne hikayelere falan bakmadı hiç ama sonrasında takip etmeye başladı yine. Bu arada instagramda her hikayeye bakıyordu tabi. Taki sevgililer günü akşamı, ben sevmekle ilgili hikayeler paylaşana kadar Ağzım güzel laf yapar ve o an hissettiklerimi çektim, paylaştım. Onlarca güzel dönüt aldım, gece de barda bir güzel dağıttım oradan da birkaç hikaye attım. Sabah bir baktım ki benimki silmiş beni instagramdan Tüm hikayelere bakmıştı gerek whatsapp gerek instagramdan ve bunlardan sonra silmiş.
Acep nedendir? Bu ilk sorum
İkinci sorum ise, bu kadına "Oldu olacak, beni düşman ilan et, fetöcü diye şikayet et, katli vaciptir diye ferman çıkar" gibisinden bir mesaj atsam ne olur?
Üçüncü sualim de bir süre görüşmeden geçen zaman sonrasında tekrar iletişim kurma ortamımız olduğunda durumu toparlayabilir miyim? İlla sevgili olarak değil, arkadaş olarak yanımda olması yeterli şu aşamada benim için.
En sert yorumlarınızı bekliyor ve sizi seviyorum cemiyet!
-
17/02/2018, 07:46 #2
14 şubat günü yaptıklarını ezikçe bulmuş ve ona gönderme yaptığını anlamış olabilir. bence hiçbir zaman instada facede falan böyle aşk acılı veya onunla ilgili şeyler paylaşılmamalı. neden demeyin birsürü sebebi olur, flörtün görür sıkıntı, bu arkadaşın durumundaki gibi olursun kız görür sıkıntı vsvs
-
Tebrik - 1 HELAL BROİ.N.S.A.N HELAL BRO dedi
-
17/02/2018, 08:09 #3
Acılı bir durum değildi hatta biraz taşak geçiyordum yani
-
18/02/2018, 02:55 #4
Cemiyet, ses yok, destek yok nerelerdesiniz yahu?
-
18/02/2018, 05:43 #5
Birader azıcık net olsana ya..
Olayı niye bu kadar kompleks hale getiriyosun anlamıyorum.
Bak ta en başından inceleyelim..
Sen kızdan hoşlanıyosun kız seni arkadaş olarak görüyor ve bunu söylüyor doğru mu ? Doğru
E aq desene "bu iş böyle olmaz bak ben senden hoşlandığımı söyledim sen de hoşlanmıyorsan tutma beni, benim arkadaşa ihtiyacım yok."
Kendi kendine karar almak nedir ?
Yine istemedi diyelim dön git. Bitti.
Sonra bir sürü ot bok püsür.. hikayeme baktı whatsapptan sildi şöyle yaptı böyle dedi.
Nedir bu entrika hevesi anlayamıyorum.
Şahsen ben bu olayı çözemem. Çözecek var mıdır bilemem.
Bi de en son hâlâ..
"İlla sevgili olarak değil, arkadaş olarak yanımda olması yeterli şu aşamada benim için" demişsin.
La sen ne istiyosun önce bi ona karar ver. Bu kızdan hoşlanıyo musun ? Hoşlanmıyo musun ?
Her neyse..
Son olarak.. "Taki sevgililer günü akşamı, ben sevmekle ilgili hikayeler paylaşana kadar Ağzım güzel laf yapar ve o an hissettiklerimi çektim, paylaştım. Onlarca güzel dönüt aldım, gece de barda bir güzel dağıttım oradan da birkaç hikaye attım. Sabah bir baktım ki benimki silmiş beni instagramdan" şu kısmı daha detaylı anlatmanın sana yararı olacağını düşünüyorum.
Konunla ne kadar alâkalı bilmiyorum ama Expelliarmus'a da katılıyorum.
Saygılarımla..
(Valla sen sert istedin)
-
Tebrik - 1 HELAL BROExpelliarmus HELAL BRO dedi
-
18/02/2018, 06:05 #6
Ben sert severim kardeşim hiç sıkıntı yok Açıkçası denize düşen, yılana sarılır hikayesi gibi olmuş benimki. Boşlukta ve zorda olduğum bir dönemdi, iyi geldi ve unutturdu bazı şeyleri ki bu da beni etkiledi. Aşk zannettim fakat kendime geldiğimde böyle olmadığını gördüm. Şimdi istiyorum ki eskisi gibi gülelim, eğlenelim, taşak geçelim, vurup kıralım. Ha ne yapacaksam da ondan sonra yaparım istediğim gibi istediğim kıvama getiririm. Çünkü artık kendimdeyim, bilincim yerimde, her şeyi yoluna soktum bir şekilde. Şöyle dedim hikayelerde tamamen,
Çok şükür normal değilim fakat bunun sebebi biraz da sizsiniz. O çok övündüğünüz, böbürlendiğiniz sevgileriniz hatta evlilikleriniz bile birbirinin aynı, saçma sapan, sıradanca. Evlenecek olsaydım eğer nikah şekeri yerine pamuk şekeri dağıtırdım ben mesela. Kimseye benzesin istemezdim gelişine sevdiğim kadınla yaptığım şeyler. Sen de seversen eğer saçma sapan bir şekilde, sıradanca sevme. Mesela gökyüzünün ona çok yakıştığını söyle. Bir ömür düşünsün ne demek istedin diye. Sevdiğini söyle ona ama kurulan sıradan cümlelerle değil, bambaşka bir alfabeyle.
Sonrasında gelen mesajlara cevap olarak da
O çok değer verdiğimiz, sevdiğimiz insanlar daha önce saçma sapan seviliyorlar. Sonra bizim verdiğimiz değeri anlamıyorlar. Akılları alsa, yürekleri almıyor asla. Bu yüzden değinmek istedim bu konuya, o saçma sapan sevenlerden olmayın sakın ha. Tüyo için de iyi dileklerde bulunanlara teşekkür ederim. Bi pamuk şekerinizi yerim ama o iyi dileklerin bazılarını ben almıyim çünkü ben ne zaman sevdiysem denizleri, hep götü başı ayrı oynadı martıların. O yüzden bırakın böyle dağınık kalsın
dedim ve hepsini izledi, baktı. Bu son izlediklerinden sonra çıkarttı muhtemelen.
-
18/02/2018, 07:11 #7
Hacı taşak geçiyordum demişsin de..
Baya ciddi ciddi yazmışsın işte. Halbuki bu tarz şeylerle uğraşmayıp eğlencene bakman gerekir. Sıçmışsın!
Hem de birkaç kere. Üst üste birikmiş boklar. Öyle yükselmiş ki kıymetline değiyor artık.
Velhasıl sonsöz:
O kızı unut.
Ha illa bi şey duymak istiyosan..
Bokların çürümesini bekle ve gün olur da geri gelirse, hayatından zevk alan eğlenceli 1001P olarak karşıla onu. Eğer gelmezse, hayatından zevk alan eğlenceli 1001P olarak, sen geri dön.
Olayın özü senin eski sen olmaman.
İyi eğlenceler
-
18/02/2018, 11:02 #8
Şu aşamada, bokların o kokusunun, dumanının geçmesini beklemek çürütmek en mantıklısı geliyor bana da. Sonrasına da aynen dediğin gibi sonra bakarız artık Ortak arkadaşlarımız var, onlarla iletişimi de kesmeli miyim peki sizce? Özellikle bizi aynı ortama getiren arkadaşla.
-
18/02/2018, 11:11 #9
dediğim şey olmuş ucu ona dokunmuş. kritik zamanda tam sana o yaklaşırken tekrar aynı duygulara sahip olduğunu anlamış en salak olan kız bile anlar bu laflardan bunu yapmasının sebebide bu yani.
ha bu arada o sözlere inanıyorsan eğer, kız seni sevmiyorsa hissetmiyorsa dünyanın en güzel sevişini yaşa yinede farketmez
-
18/02/2018, 22:32 #10