Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye demwick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kızla nasıl sevgili olunmaz

6 ay önce bir fuarda çalışmıştım o zamanlar instagram dan bir kız eklemişti beni bende geri donmustum.İki hafta önce bu kiz bana instadan yazdı meğersem beni o fuarda görmüş beğenmiş yaka kartımdan adımı soyadımi ogrenip instadan takip etmiş.Neyse konuştuk öyle biraz önümüzdeki hafta yine bir fuar vardı ve ben yine calisicaktim kizda bende gelicem dedi ve geldi.Butun gün yanimdan ayrılmadı oda stantda durdu.Yavastan ilgi gostermeye basladim kolumu omuzuna attim sarildim filan geri cekilmedi.Neyse benim molalarim oluyordu 1-2 saate bir 15 dklik her molam geldiğinde kızla üst katta ki tenha koltuklara gidip muhabbet ediyorduk.Her molada dahada yakınlaşmaya başlamıştık ben saçını oksamaya filan basladim o da elimi tutup opmeye basladi.15dk bize yetmez oldu mola dakikasını geciyorduk artik o an bitsin istemiyor zar zor alt kata iniyorduk.En son aksam oldu fuar kapanmasina 30dk var biz stantdi kapadik diğer arkadaslar gitti bizde yine üst kata çıktık zaten tenha karanlık olan yerde bu sefer kimsecikler yoktu.Yan yana oturduk elimi omuzuna atıp yanağından öptüm dogruldum birden çenemi eliyle tutup kendisine çekti ve yapıştı dudaklarima.Araliksiz 25dk öpüştük ve abarttikda bayağı.Artik fuar kapanicak cikmamiz lazım çıkışa giderken bir köşe görüyoruz dayanamayip yine opusuyoruz asansöre biniyoruz yine opusuyoruz.Neyse zar zor attık kendimizi dışarı kızın ablası gelmiş onun yanına gitti bende eve doğru koyuldum yola.15dk geçti Demwick neden mesaj atmıyorsun?? diye bir mesaj aldım dedim dur daha 15dk oldu bi eve geciyim .Meğersem kız tribe girmis kacip gitcem sanmis(o kadar abarttirsak opusmeyi ilk günden olur böyle tâbi).Neyse çok uzattım hikayeyi kızla bir kaç gün daha yazistim bulustuk yine yiyistik baya(hatta boynumu morartti :@)Kiz eve geçince bana bu kadar sey yaşadık arkadaş olamayız neyiz filan diye sorular sorup darlamaya başladı beni.En sonunda ben böyle devam edemem sevgili değiliz yaptığımız şeylere bak dedi bende kızı kaybederim diye canım sevgiliyiz zaten dedim.Ertesi günler bana neden böyle davranıyorsun hiç yazmiyorsun biz nasıl sevgiliyiz filan demeye başladı.Ben de sen üzülme diye öyle dedim ben birisine bağlanmak istemiyorum bir ilişki yaşamaya hazır hissetmiyorum özgür olmak hayatımı yasamak istiyorum dedim ve ayrıldık.Arkadas olarak kalicaz dedik kızla yine konuşmaya filan devam ettik.Dun ben yapamıyorum bu kadar sevdiğim birisiyle arkadaş olarak kalmak beni üzüyor öyle böyle dedi benide tribe aldı bende üzüldüm aq.Dedim tamam canım haftasonu buluşur konuşuruz bunları dedim.Simdi kız beni seviyor bende seviyorum aslında tatlı hoş kız ama muhabbetti yok.Bu kızla sevgili olmadan özgür birisi olarak kızıda uzmeden nasıl takilabilirim buluştuğumuz zaman nasıl davranmaliyim ne demeliyim.

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızı sev öp kokla çok istiyosa sevgili ol yine kendi hayatını yaşa
    avlanmayı seven adam ..

3. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan oğlum kız sana kesilmiş. gözüne kestirmiş. eklemiş. takip etmiş.

yanına gelmiş. çekmiş seni dudakşarına yapışmış. kız daha ne yapsın la..

kız sırısılsıklammmmm, akıyorrrrr...

bu kızı kaybetmek için salak olmak lazım..

sen ne yaparsan yap. o aynı yola gelecektir. cinsel çekimi kaybetmeden devam et.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

5. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel güzel.. Sen geliştikçe ben de mutlu oluyorum ama şu yazılarını düz yazmayı bıraksan da rahat okusak biz de
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

7. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızla aynı sosyal ortamda değilsin birileri ispiyonlayamıcak. sevgili olsanda zaten özgürsün yakalanmadığın sürece bişey olmaz

9. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Üye demwick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında sorun sevgili muhabbeti değil tam olarak, sorun aramız da ki yaş farkı.Hatta 18 yaşından küçük olması sorun olan bu beni geriyor(17).O liseye gidiyor ben üniversiteye ortamlarimiz çevremiz farklı sağlıklı bir ilişki olmaz diye düşünüyorum.Kizla sadece takılmasına takilirim ama kendimi kötü hissediyorum kızın yaşından dolayı.O istemeden ben hiç bir şey yapmadım zorla asla bir şey yapmam da zaten, ilk adımı hep o attı.Böyle davranmasını da o yaşlarda hormonların tavan yapmasına veriyorum.
    Siz olsanız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz?

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili olup olmaman beni ilgilendirmez de bence o kız sorunludur, yaşının ufak olduğunu tahmin etmiştim zaten. kendini tehlikeye atma yeterki, hani sikicem hevesine polislik olma

çocuğa hallenen dedeyi salarlar da hınçlarını senden çıkarırlar, şu dönemde şu ülkede hukuksal olarak başınız derde girmesin de ne olursa olsun o kadar diyorum
    Konu verdict tarafından (17/02/2018 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.

12. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demwick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında sorun sevgili muhabbeti değil tam olarak, sorun aramız da ki yaş farkı.Hatta 18 yaşından küçük olması sorun olan bu beni geriyor(17).O liseye gidiyor ben üniversiteye ortamlarimiz çevremiz farklı sağlıklı bir ilişki olmaz diye düşünüyorum.Kizla sadece takılmasına takilirim ama kendimi kötü hissediyorum kızın yaşından dolayı.O istemeden ben hiç bir şey yapmadım zorla asla bir şey yapmam da zaten, ilk adımı hep o attı.Böyle davranmasını da o yaşlarda hormonların tavan yapmasına veriyorum.
    Siz olsanız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz?

üniversitedeyken eve senin yaşlarnda birkac liseli atmişlıgim var güzel takilmistik fakat tam anlamiyla cinsellik yasamamamistim yaştan dolayi

fakat birkac arkadas 18 altı affetmemisti başları sıkıntıya girer gibi olmustu baya korkmuslardi

dikkatli ol
    avlanmayı seven adam ..

14. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joker yasaları yazmıştı.Askinizdan oluyorsaniz bir sorun yok bence.Sahsen o yonde bir isteğim olmadi. etikten filan bahsedemem zira yaşamadan bilemem.Her insanın olgunlaşma zamanları farklı olmakla birlikte 15 ve altı kızla düşünmek sapikliktir.valla kardeşim 16 yasimla 24 yaşım arası cinsel istek olarak fark yok.Hormon demişsin.Daha bile fazla istekliyim.Onun bunun çocukları,subyanci picler olmasaydı memlekette bunları tartismiyorduk bile.Cogu ülkede 16 yaş ustu cinsel hayatın başlaması için normal goruluyor.He senin durumunda o kadar gereksiz ki bunu dusunmen.Bu riske değer mi? O kadar kız varken.Yapma etme gözünü seveyim
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer küçük yaştan itibaren cinsel eğitim verilecekse ve düzgün bir aile yapısı olsa ergenlikte, en kötüsü 15-16 yaşlarında sevişmeye başlamak normal olan

Ama günümüzde ne ne oluyor, nasıl, niye, o, bu, şu ahlak mı yoksa değer yargısı mı, doğru mu kime göre falan filan...

Yasalar 18 diyor, Türkiye için geçerli olan bu, başkada bir engel yok, din dışında ki o da istersen 30 ol, nikahsız yaklaşma diyor

Gerçi yinede cinsel eğitim mevzusu falan var, uzun iş
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar