User Tag List
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Sevgiliye siyasi konular
-
29/01/2018, 02:09 #1
Sevgiliye siyasi konular
Merhaba arkadaşlar,
Sorum başlıkta ki gibi sevgiliye siyaset konuşmak iki aydır bir kızla sevgiliyiz her şey gayet iyi gidiyor yalnız kızla siyasi düşüncelerimiz farklı kız ara sıra siyasetten konuşurken ben çok ortadan konuşuyorum ya da bazen kıza katilmadigimi belirtiyorum bazen de ayni fikirde gizukuyorum
Genelde siyaset açınca konuyu değiştiriyorum ama taktir edersiniz ki sürekli konuyu değiştiremezsiniz bu sizin sakladığınız bir şey olduğu izlenimi verir
Bana nasıl bir tavsiye verirsiniz?
-
29/01/2018, 02:26 #2
- Nereden
- Eskişehir
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Taşak geçmek için belki ama ciddi konuşma, siyaseti doktorda konuşuyor, mandalina satan adamda.
Halt değil siyaset konuşmak.İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar
-
29/01/2018, 03:55 #3
Bu konuları konuşmak istemiyorum diyebilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
29/01/2018, 04:22 #4
Ben genelde hiçbir ortamda siyaset konuşmayı sevmem bunu da söylerim. Siyaset konuşulmasını gerçekten sevdiğim tek durum benden çok daha fazla şey bildigine inandığım insanlar konuşuyorsa oluyor
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Giacomo HELAL BRO dedi
-
29/01/2018, 04:56 #5
-
29/01/2018, 04:57 #6
-
29/01/2018, 04:58 #7
-
29/01/2018, 06:05 #8
Eğer böyle bir cevap verdiginde şöyle bir şeyi açabilirsin:
Canım biliyorsunki siyasi ve dini konular insanların fikirlerinin neredeyse en sabit ve değiştirilemez olduğu konulardır. Biz seninle bu konularda zıtlaşarak aramızda sürtüşme olabilir. Ben tartışmaktan kaçınma sadece aramızdaki ilişkiye bu tip konuların zarar vermesini istemiyorum. Bana hiç öyle†yok canım biz seninle iki medeni insan gibi bu konuları konuşabiliriz†tarzı cümleler kurma, koskoca profesörlerin siyaset meydanlarında nasıl canavara dönüş tiplerini hepimiz görüyoruz. O yüzden ikimizin de hoşuna giden daha güzel konuları konuşabiliriz
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
29/01/2018, 09:00 #9
- Nereden
- Eskişehir
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu yüzden bundan sonra tavrını en baştan belli et,
göt kılıyım de,
liboşum de,
tengri menen
bahçeliiii
reisss
belli etme yani görüşünü
benim komünist arkadaşımda var, Türkçüde, milliyetçide, akplide,
hiçbiri görüşümü bilmez
Şunuda yaparım, parti ve görüş farketmeksizin doğru bulduğum kısımlar varsa bunu söylerim ama bunu hepsine yaparım çünkü genelde bazı ideoljileri birkaç sebepten kabul etmezsin, kendi içlerinde mantıklı yanlarıda var hepsinin
Komünizminde öyledir, faşizminde, liberalliğinde, sağcılığında, solculuğunda, keza hümanistlik, ulusçuluk, marx komünizmi ve nazi nasyonel sosyalistliği,
baktığın zaman yüzde yüz yanlış diyemezsin aslında,
ama biri sana mantıklı gelir
not: hayır 'ortayolcu' değilim, hümanist hiç değilim ahahahah
not2: yeni tanıştığın kişilerle ve uzun ilişkide olmadığın yeni sevgiliye uygulaman lazım, öbür türlü sevgilin veya dostlarınla yapabiliyorsanız tartışırsın.Konu Javert tarafından (29/01/2018 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.
İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar
-
29/01/2018, 10:08 #10
Sosyolojik olarak siyaset konuşmakta beis görmüyorum.Fakat
Ülke malesef karpuz gibi ortadan ikiye yarıldı.80 milyona da bölünse bu ülke,sonuna kadar güveneceği TSK darbe aldı.
Bir tarafta yaşamayı seven,görece kalite arayan insanlar.Diğer tarafta sakalına bakan ve hayatında hiçbir şeye hükmedememiş,hikmetli sandığı tipe tapanlar.
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.Artık sorun siyası değil.
Kimse kusura bakmasın kalitesiz erkek de olsam,1 tane bile am bulamasam Mustafa Kemal'i silmeye çalışan heriflere destek olan birini hayatıma sokmam.
Ha senin ideolojin ne? Ben adalet seviyorum kardeşim.Gerisi sikimde değil.
Benim samimi bir arkadaşım,kız arkadaşıyla aynı senin durumundayken açık açık konuştu.Üstüne gitti ama doğruları anlatarak.Kız fikirlerini değiştirdi.Öneri değil bu.
Artık siyası düşünceler 2 kutba ayrıldı ve o kutuplarda çok ciddi çatışmalar var.Farklı kutuplardaysanız elbet sorun çıkar.Siyasi olarak değil,hayat görüşünüz farklıdır.Bunu çözmelisin bence.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 2 HELAL BRO