Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 16 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin efendi nasıldı görüşme işe yaramıştır hba umarım
    yokya abi bir bok olmadı.dün eve gec kalmamalıyım deyip gelmedi görüşmeye.otobüsle eve dönerken benim çalışdığım mağazanın resmin çekip atdı akşamam ararım konuşuruz dedim(numarası bende yok daha) .tamam bakarız dedi akşam baya bir sohbet etdi.napıyorsun dedi hiç uzanıb şarkı dinliyorum dedim istersen gel başını omuzuma koy birlikde dinleyelim dedim.hayır ben qürurlu olduğum kadar cesaretli deyilim dedi.bende istiyorsun ams qururun izn vermiyor dedim .o evet dedi..deyeceğim kız 19 yaşında ben 23 .ailesi başqa bir ilde yaşıyor bu burda yalnız kirada kalıyor.beni istediğini biliyorum.ama çok sinirlerime dokundu dün akşam numaranı yazıyor son 3 rakamın kendin bul diyor.benim arkadaşımın eski sevgilisinin arkadaşı benim bahsetdiğim kız.bunların sınıfında bir orospu cocuğu var arkadaşımın ilişkisinide o bozdu yavşak paralı bir züppe bildiğiniz.onunla resmini paylaşmış hikayede bende onu kaldırmasını istedim.yok kaldırmam fln dedi bende sikerim öfke kontrolun dedim kendi kendime.hata yapdığımı bile bile ben hikayede polonyalı eski sevgilimle konuşmadan bir screen paylaşdım hikayede ilk bu bakdı sonrada bunun arkadaşı.devamındada engelle kaldır yapdım bir birimizin takibinden çıktık.arkadaşı yazdı neden böyle yapdın ümit verip biraz tartışınca böyle haraket yapıyorsun hepiniz aynısınız muhabetti yapdı biraz.neyse böyle sıçtık olaya.düşüncem kızı kıskandırmak değildi siktir etmekdi tüm sinirlerimi alt üst etdi.kaybetik napalım bu seferlikde böyle olsun.oyuna devam))

Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emin Arnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yokya abi bir bok olmadı.dün eve gec kalmamalıyım deyip gelmedi görüşmeye.otobüsle eve dönerken benim çalışdığım mağazanın resmin çekip atdı akşamam ararım konuşuruz dedim(numarası bende yok daha) .tamam bakarız dedi akşam baya bir sohbet etdi.napıyorsun dedi hiç uzanıb şarkı dinliyorum dedim istersen gel başını omuzuma koy birlikde dinleyelim dedim.hayır ben qürurlu olduğum kadar cesaretli deyilim dedi.bende istiyorsun ams qururun izn vermiyor dedim .o evet dedi..deyeceğim kız 19 yaşında ben 23 .ailesi başqa bir ilde yaşıyor bu burda yalnız kirada kalıyor.beni istediğini biliyorum.ama çok sinirlerime dokundu dün akşam numaranı yazıyor son 3 rakamın kendin bul diyor.benim arkadaşımın eski sevgilisinin arkadaşı benim bahsetdiğim kız.bunların sınıfında bir orospu cocuğu var arkadaşımın ilişkisinide o bozdu yavşak paralı bir züppe bildiğiniz.onunla resmini paylaşmış hikayede bende onu kaldırmasını istedim.yok kaldırmam fln dedi bende sikerim öfke kontrolun dedim kendi kendime.hata yapdığımı bile bile ben hikayede polonyalı eski sevgilimle konuşmadan bir screen paylaşdım hikayede ilk bu bakdı sonrada bunun arkadaşı.devamındada engelle kaldır yapdım bir birimizin takibinden çıktık.arkadaşı yazdı neden böyle yapdın ümit verip biraz tartışınca böyle haraket yapıyorsun hepiniz aynısınız muhabetti yapdı biraz.neyse böyle sıçtık olaya.düşüncem kızı kıskandırmak değildi siktir etmekdi tüm sinirlerimi alt üst etdi.kaybetik napalım bu seferlikde böyle olsun.oyuna devam))
    mevcut şansın vardı öfke kontrolünden dolayı oda gitmiş gibi,kafanda sildiysen zaten senin tercihin ama açık kapı için öfke kontrolü de önemli emin,

canımı sıkan bir kadın vardı kendimi zor tuttum senin hesap patlamamak için sakin kaldım jokerin öfke kontrolü yöntemi sayesinde 6 ay sonra sevgili olmuştuk.

birde numara almadan görüşme ayarlamaya çalışmam ben haa görüşmeyi ayarlamışın nasıl haberleşeceğiz gerektiğinde deyip numarayı istemeliydin.
    kadının paylaştığı hikaye kaybolan bir durum 1 gün sonra gidiyordu,belki test etmişti seni.

istersen gel başını omzuma koy birlikte dinleyelim demişin ,önceden de seninle bir ömür konuşa bilirim gibi cümlelerle elde ki kuş olarak görmüş olabilir.Forumda okumuştum önceden ,sen bir adım geliyorsan oda gelmeli mealinde yani ilgiyi sen fazla vermişin.ama bizden bir şey olmaz biz arkadaşız demesini çok güzel atlatmışın.

ama bu çabaların sonuç verecek moral bozmak yok,güzel sonuçlar yakın.

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    " istersen gel başını omuzuma koy birlikde dinleyelim dedim." dostum yapmayın sunları. Sevişmediğin hiç bir kıza böyle birşey söylenmez ki senin durumda zaten ilgiden arkadaşa yatmış kız. Hiç olmaz

geri kalanı zaten okuyamadım kornealarım yandı. Şu senin yaptığını yenilerden biri yapsa birşey demem ama senin yapmaman lazım böyler şeyler

4. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    " istersen gel başını omuzuma koy birlikde dinleyelim dedim." dostum yapmayın sunları. Sevişmediğin hiç bir kıza böyle birşey söylenmez ki senin durumda zaten ilgiden arkadaşa yatmış kız. Hiç olmaz

geri kalanı zaten okuyamadım kornealarım yandı. Şu senin yaptığını yenilerden biri yapsa birşey demem ama senin yapmaman lazım böyler şeyler
    abi şimdiye kadar hiç boş okumadım ne okuduysam hep hayata döktüm hata yapdım ama hep arıyorum nerde hata yapdım diye.ama bu kız başqaydı kaybetmek korkusu varmıydı ne bilemiyorum artık biraz farklı hiss ediyordum şu kıza karşı.4 yıl önce böyle hiss etmişdim bundan önce..ama bu hisslerin oyunun önüne keçmesine izin veremem .bu hatanı bile bile yapdım gel başını omuza koy dediğim zamanda yalnış olduğunu biliyordum ama o an onu demek istedim öyle gelişti sadece.bu hatayı yapmamaya çalışıcam bir daha bu bana ders oldu)))

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dert oldu bana bu kizla olmani istedim kino yap baslarda, sonra bir arkadasina soylemis ol belli bir saatte seni arasin. Bir kizla konusuyormus ve seni darliyormus gibi davran. Sonra bulustugun kizdan kinolari cek. Soguk adama gir. Bak bakalim uzerine geliyor mu. Biraz direniyormus gibi yap sonra kinoya devam. Bir seri ac kiza yakinlas. Gun bitmeden kizi op ama sakin dil dile degmesin. Dudaktan birkac saniye. Sonra geri cek kendini. Gozlerine bak gulumse. Gidin oradan. Gerisi sende
    abi 3 gün önce kızın arkadaşı bana kızı neden üzdün fln yazdı benim yazmamı beklediğini ima etdi.bende merhaba yazdım kıza , bana neden beni takibden çıkardın neden böyle yaptın dedi konuştuk biraz görüş ayarladık benim öğlen 2 saatlik boş vaktim vardı oda universteye gidecekti neyse görüştük universteye bırakıcaktım onu

vakit kısıtlıydı ama dediyin her bişeyi yapdım başlarda az bişey kino yapdım daha sonra arkadaşımı ayarlamışdım o aradı ve kız beni darlıyormuş (bu lafı tam anlamadım) gibi oldumu bilmemde bir kızla konuşduğu ve muamalı bir sohbet gitdiyini hiss etdirdim daha sonra kinonu kestim..

kız benden hoşlandığını söyledi ama korkak biri olduğunu ve ayrılmamızın daha faydalı olacağını düşündüğünü söyledi.onu üzeceğimden korkuyormuş

bende seni gerçekte istediğin ama istemediğini söylediğin birşeye mecbur edemiyeceğimi söyledim. Benimde senden hoşlandığımı bil ve seni üzmek isteyecek son kişilerden biri olduğumu söyledim.

Ne yapacağını bilmediğini dedi.universteye vardık karşı karşıya durduk .bende sana ait birşey var dediğimi hatırlıyormusun dedim evet dedi gözlerini kapa o zaman dedim..gözlerini kapadı ve elimi yüzüne yaklaşdırdım yanağındam öpdüm.gözlerini açdı güldü ama ya böyle anlaşmamıştık ama fln dedi bunları gülerek söylüyor.neyse vedalaşdıq o universteye bende işe geldim.

Üzerinden 2 saat sonra bu kızın kankisi (kendisi benim en yakın arkadaşımın eski sevgilisi) bana yazdı kızı neden öpmüşsün bana söz vermişdin kızı üzmeyeceksin noldu bumu senin sözün yazdı.dedim aq noluyor alt tarafı yanakdan bir öpücük kendisi memnun olmasaydı bana söylerdi büyütülecek bişey yok yani.oda ondanmı kız deminden beri çıldırmış durumda fln devam etdi.

Bende benim kıza noluyor bir sorunmu var kankin deminden beri beni azarloyor yazdım gördü cevap yazmadı bende yazmadım.

Bugün yazdım öpme olayına takmış bana sen benim için sıradan bir insansın beni ilk görüşde öpüyorsun ne zannediyorsun fln yazdı.bende özür dilerim 3cü görüşde elini tutmam 8 ci görüşmedede öpmem lazımdı unutdum.neyse uzatmayalım dedi bende tamam dedim.

Abi jokerin kanki makalesini biliyorum.ama benim aram iyiydi kızla hep kankis benim kankamın eski sevgilisi sıçtı içine en başından kıskanclık hiss ediyordum hep negativ yaklaşıyordu olaya .böyle işte olmayınca olmuyor
    Konu Emin Arnes tarafından (26/01/2018 Saat 06:09 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mevcut şansın vardı öfke kontrolünden dolayı oda gitmiş gibi,kafanda sildiysen zaten senin tercihin ama açık kapı için öfke kontrolü de önemli emin,

canımı sıkan bir kadın vardı kendimi zor tuttum senin hesap patlamamak için sakin kaldım jokerin öfke kontrolü yöntemi sayesinde 6 ay sonra sevgili olmuştuk.

birde numara almadan görüşme ayarlamaya çalışmam ben haa görüşmeyi ayarlamışın nasıl haberleşeceğiz gerektiğinde deyip numarayı istemeliydin.
    kadının paylaştığı hikaye kaybolan bir durum 1 gün sonra gidiyordu,belki test etmişti seni.

istersen gel başını omzuma koy birlikte dinleyelim demişin ,önceden de seninle bir ömür konuşa bilirim gibi cümlelerle elde ki kuş olarak görmüş olabilir.Forumda okumuştum önceden ,sen bir adım geliyorsan oda gelmeli mealinde yani ilgiyi sen fazla vermişin.ama bizden bir şey olmaz biz arkadaşız demesini çok güzel atlatmışın.

ama bu çabaların sonuç verecek moral bozmak yok,güzel sonuçlar yakın.
    Benimde başıma geldi öyle bir olay.7 ay önce anlaşamafığım ve sakince ayrıldığım bir kız vardı.geçen sabah uyandım merhaba nasılsın bugün buluşalımmı dedim tamam dedi görüşdük.ama bazen olmuyor hata yapdığını bile bile yapıyorsun bu benim zayıflığım ve onu aradan kaldırmam lazım