Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 30 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav hiç mesajları okumadım.hepsi ayni.istek parça yapabiliyorsak 3+1=4 u yazdıysa 1+3 kaçtır diye neden insanlara sormamaliyiz ? bu anlatmasını rice ediyorum.kadinlar anlamayan adamı sevmezler desek anlarlar mi acaba hmm

Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye 1001P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeter dağ vurmayın artık kahpeye anladık Ankara'da cemaati ne zaman topluyoruz?

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi senin iyiliğin için bırak kendini kollarimiza ahdha

Wonder ayarında bir ablama kız meselesi anlatmıştım.Durdu,erkek misin lan sen dedi yüzünü buruşturarak.Yazildigi gibi yaşanmıyor fena koyuyor sonrasi güzel ama

Seni tenzih ediyorum öyle dusunmuyorsun ama pohpohlamamizi mi istiyor insanlar anlamıyorum.la daha bizim yanımızda hatanı sahiplenip dik duramiyorsun kızla ne bok yiyecen.

4. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JoKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha ne yazalım 9 yıldır 100 çeşit farklı versiyonu yazdım amk

===
    Cepten gönderildi
    "Friend Zone'a Nasıl Girilir" başlıklı bir yazı demek istemiştim
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsi senin iyiliğin için bırak kendini kollarimiza ahdha

Wonder ayarında bir ablama kız meselesi anlatmıştım.Durdu,erkek misin lan sen dedi yüzünü buruşturarak.Yazildigi gibi yaşanmıyor fena koyuyor sonrasi güzel ama

Seni tenzih ediyorum öyle dusunmuyorsun ama pohpohlamamizi mi istiyor insanlar anlamıyorum.la daha bizim yanımızda hatanı sahiplenip dik duramiyorsun kızla ne bok yiyecen.
    Vala kadının karşısında mala döneceğime burada kepaze olmayı tercih ederim Sorun da yok hani zaten ben sert severim Sadece ortama yeniyim henüz Ama şöyle bir sorunum vardır benim hani hayatımın genelinde hacı yatmaz gibiyimdir. Yılmam, düşmem ve vazgeçmem bana göre ısrar, çevreme göre inat ederim bir şekilde tuttuğumu koparırım. Bu nedenle de şu aşamada vazgeçmek garibime gidiyor. Benim ya ben hani boru değil, o kadar şeyi başarmış adam burada da istediğini alabilir. Bir yolu olmalı ama ne? Arayışı, kafası benimki

7. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakış açın güzel fakat ricat yenilgi değildir.Büyük komutanlar nerede durması gerektiğini bilir.Kız çekici bulmuyorsa zorlamanın alemi yok.Daha çekici olup geri dön.

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakış açın güzel fakat ricat yenilgi değildir.Büyük komutanlar nerede durması gerektiğini bilir.Kız çekici bulmuyorsa zorlamanın alemi yok.Daha çekici olup geri dön.
    Hah işte aradığım tam da bu, gerek buradaki makalelerden gerek farklı sitelerden olan makalelerden gerekli notları aldım üzerinde de gayet ciddi olarak çalışıyorum çünkü basit bir kadın meselesi olarak değil hayatımın her alanına etki edecek bir gelişim olarak görüyorum. Fakat hani 0'dan yaklaşsam kadına sıkıntı yok tamam lakin böyle bir hatadan sonra ilk aşamada nasıl düzeltmeliyim en iyi şekilde, orada tereddütlerim var işte. Ben öyle duygusal biri değilimdir genelde mantığımla hareket ederim fakat bu kadın belki hiç bilmediğim belki de unuttuğum "Nasıl aşık oluyorduk?" soruma cevap oldu. Yani dostlar, durum ciddi. Kadınlarla takıldım, yedim içtim, eğlendim, yattım... Fakat işte bu kadın dediğiniz var ya onu dedim ben bu kadına ve bu fırsat hayatta kaç defa gelir bilmiyorum, tek bildiğim kaçırmak istemiyorum. Hiç değilse, olabilecek akla gelebilecek her yolu deneyip sonuna kadar savaşıp ondan sonra tamam beceremedim demek istiyorum

Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1001P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hah işte aradığım tam da bu, gerek buradaki makalelerden gerek farklı sitelerden olan makalelerden gerekli notları aldım üzerinde de gayet ciddi olarak çalışıyorum çünkü basit bir kadın meselesi olarak değil hayatımın her alanına etki edecek bir gelişim olarak görüyorum. Fakat hani 0'dan yaklaşsam kadına sıkıntı yok tamam lakin böyle bir hatadan sonra ilk aşamada nasıl düzeltmeliyim en iyi şekilde, orada tereddütlerim var işte. Ben öyle duygusal biri değilimdir genelde mantığımla hareket ederim fakat bu kadın belki hiç bilmediğim belki de unuttuğum "Nasıl aşık oluyorduk?" soruma cevap oldu. Yani dostlar, durum ciddi. Kadınlarla takıldım, yedim içtim, eğlendim, yattım... Fakat işte bu kadın dediğiniz var ya onu dedim ben bu kadına ve bu fırsat hayatta kaç defa gelir bilmiyorum, tek bildiğim kaçırmak istemiyorum. Hiç değilse, olabilecek akla gelebilecek her yolu deneyip sonuna kadar savaşıp ondan sonra tamam beceremedim demek istiyorum
    “kaçırmak istemiyorum” işte malesef pis tarafıda bu ya. “kaçırmak isemediklerimiz” ile birlikte olmak “kaçıversin banane hatta olmasın aq” dediklerimizle birlikte olmaktan daha zor oluyor. keşke böyle olmasa ama böyle o yüzden kaçırmak istemiyosan o kadınada git diyebilmen gerekiyor. birlikte olduğun kadınları hatırla, kaçını bu kadar fazla umursadın?

dünyadaki en güzel ama malesef en değişik ve tuhaf varlıklar bunlar. Siklemediğim kızla niye sevgili olayım ki dersen eğer, bi ara bende diyordum ama sana çekici geliyosa sevgili olduktan bi süre sonra zaten hoşlanman, sevmen de artıyor. katılmayanlar yada yanlış bulanlar varsa cevaplasın belki de yanlışlarım vardır ama şuanlık bu konudaki fikrim böyle.

Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bronzlara editleme hakkı yok fuk ma life editi burdan yazayım, “kaçırmak istemiyorsan onada git diyebilmen gerekiyor” derken, “aslında istemiyorum kaybetmekten korkuyorum ama hadi git diyeyim” ile de olmuyor. cidden içinden gelerek siklemeyerek demeli.

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Expelliarmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bronzlara editleme hakkı yok fuk ma life editi burdan yazayım, “kaçırmak istemiyorsan onada git diyebilmen gerekiyor” derken, “aslında istemiyorum kaybetmekten korkuyorum ama hadi git diyeyim” ile de olmuyor. cidden içinden gelerek siklemeyerek demeli.
    Ya işte ilk etapta bunu hiç yapamıyordum, kördüm bildiğiniz Ayıktıkça kendime geldikçe expelin de dediği soruyu sordum. Kaç kadını umursadın lan bu kadar şimdiye kadar? Umursamadıkların hep burnunda bitti, bak umursadın götünde laleler açtı. Şimdi o içten gelen bir siktir lan sen mi bana ben mi sana havasını yakalıyor gibiyim Ararsa, dönerse, yazarsa, gelirse ne ala kendi bilir, kendi kazanır; ötesi kasımpaşaya kadar yol olur

13. HELAL BRO Expelliarmus HELAL BRO dedi

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu