Herkese merhabalar sevgili dostlarım.Öncelikle başlığa takılmamanızı rica ediyorum çünkü anlatacaklarımı asla bir görev,yerine getirilmesi gereken bir durum ya da olay olarak görmüyorum.Sadece eğleniyorum )

Cemiyete katılalı 2-3 ay oldu ve şu an olduğum yere bakıyorum da çok fark var(Çok klasik bir cümle oldu )

Genel olarak çok sık postlara mesajlar yazmadım bu zamana kadar(belki yanlış yaptım) 2-3 ayımı makale,forum ve bunları uygulama üçgeni arasında geçirdim.

İlk mesajımda gitar kursuna gittiğimden bahsetmiştim ve şu anda da oradan bir kızla ilişki yaşıyorum

Bir kızın elini dahi tutmayan ben kızı gece araçla dışarı çıkardım şarap,çikolata,smooth jazz,mum falan güzel bir ortamda kızla seviştim.

Yalan söylemeyeceğim kızı öperken aklıma joker ve cemiyet geldi )

Aşırı kilolarımdan kurtuldukça sanki her şey daha güzel olmaya cemiyeti bulduktan sonra daha kolay olmaya başladı.Sanki gizli potansiyelim ortaya çıkıyor.Uyanıyor gibi.

Bir kızdan da ilk defa şöyle bir şey duydum:''Birlikteyken kendimi geri çekmeye çalışıyorum sana karşı,senin bana karşı neler hissettiğini bilmiyorum çünkü.O an sen beni öperken o koltuk havalandı,gökyüzünde uçmaya başladı.Ama senin aklın başka yerlerde gibiydi.''

Kısacası harika bir gece geçirdim.Kızla şu an resmiyete dökülmüş bir ilişkimiz yok)Ben akışına bırakıp kızla daha fazla bağ kurmayı ve bolca sevişmeyi düşünüyorum )

Bu arada yukarıda ki cümle testler içeriyor farkındayım ve elimden geldiğince kıvrak eskivlerle kaçmaya çalışıyorum.

Bu bir teşekkür yazısıydı.Öncelikle Joker'e sonrasında da sıcak bir aile ortamını aratmayan cemiyete.