Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye 1001P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Friendzone'dan Çıkılabilir mi?

Arkadaşlar, 1,5 ay tanıştığım ve düşüncelerimizin, deliliklerimizin, her şeyimizin çok iyi uyuştuğu bir kadına açıldım. Amaç süreci uzatıp "arkadaş olarak görüyorum" alanına girmemekti fakat sonuç yine bu oldu. Açılma sebebim ise hani mesela bir yere oturup kolumu açtığımda koluma doğru yaslanması, kaşlarımı düzeltmesi, yüzümle oynaması, gömleğimi düzeltmesi, koluma girmesi, elimi tutması vs. gibi aldığım bütün olumlu davranışlar. Bu davranışlar bir de bana ilaç gibi geliyorsun, senleyken hayatımın en mutlu zamanlarını geçiriyorum, çok eğleniyorum, çok mutlu oluyorum gibi sözlerle ve güzel çocuksun sen yüzün, gözün, kaşın falan güzel diye birtakım iltifatlarla süslemesi anlattığı erkek kriterlerine boy hariç uymam(1,90 falan istiyor sözde ama kısa sevgilileri de olmuş benim boyum da 1,78) gibi faktörlerdi. Tüm bunlara rağmen ben senin arkadaşlığını çok seviyorum gibi bir şeyin gelmesi hiç hoşuma gitmedi. Açıklaması da şuydu: Bir arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık ve kendi aralarında beni o arkadaşına pay etmişler Bu arkadaş da hedef kızın yakın arkadaşı. Diğer bir söylediği ise bana bunları söyleyenler hep gittiler ben senin de gitmeni istemiyorum.

Fakat ben kendisini o şekilde göremeyeceğimi söyleyerek iletişimimi koparttım. Sonrasında ise bir şekilde görüştüm ve şuan arkadaş olarak devam ediyoruz. Araya giren mesafeden sonra ilk görüşmemizde ben hiçbir şey yokmuş gibi, olmamış gibi davrandım öyle bir olay ve hedef kızı fırsat buldukça bozum bu da sataşıp durdu bana, şöyle çirkinsin diye böyle sinirliyim sana diye falan. Sizce bu arkadaşlık alanından çıkıp bu kızımızı nasıl fethedebilirim? Desteklerinizi, yardımlarınızı, önerilerinizi, sorularınızı... Hedefe götürme ihtimali olan her şeyi bekliyorum sizlerden

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence açılmak yerine o kızı öpneliydin. Şimdi de aynısını yapmalısın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. HELAL BRO Gökhan X / bok, valera777 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen de ne yaptın be hocam? Ama neye dayanarak bunu söylediğini öğrenmek isterim. Ayrıca şunu da söyleyeyim farklı bir ilde ve liseden beri bir şeyler düşündüğü birisini söylemişti bana. Fakat sonrasında sormamama rağmen defalarca onla olmaz, olamaz gibisinden konuşurken konuşmadığımız dönemde daha yeni düzeltmişken aramızı kafasını o meseleye taktığını kafasının karışık olduğunu falan söyledi. Sudan çıkmış balığa döndüm hani ne yapmaya çalışıyor bu kız diye. Neticesinde o çocuğun olmayacağı belli oldu fakat şu ara çok boktan bir dönemdeyim, aradım. Cemiyet, acil yardım!

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızın seni bi s...mediği kalmış sen öylece bakmışsın , sana söylenecek birşey yok ..

Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıkılabilir ben yapmıştım tek geçilenimdi hatta. aynı sınıftaydık (lise) , nasıl yaptın dersen, ilk başlarda çabalıyodum kendimce de olmuyordu. gökhan x in bi yazısını okumuştum 3 ay uzak durun falan diyordu aynısını yaptım ilgiyi tamamen kestim uzaklaştım falan ama deli aşık oldugum için bişey farketmedi tekrar konusunca. çözüme şöyle ulaştım; artık hoşlanmayarak. evet tamamen buydu hani hoşlanmıyo taklidi yapmak falan değil.

tamamen duygusal olarak artık hoşlanmayarak, düşünmemek ve rahat olmakla. ondan sonra kız kendisi aşık olmuştu sevgili olduktan sonra çok fena intikam almıştım (kız köküne kadar haketmişti) Kötü bir tek geçileniniz olduysa bunu yapmak çok güzel oluyor tavsiye ederim.

Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızın seni bi s...mediği kalmış sen öylece bakmışsın , sana söylenecek birşey yok ..
    Neye dayanarak bunu söylüyorum açıklayayım... dostum öncelikle acil şekilde tecrübe ettim ki benimle çıkar mısın benim sevgilim olur musun gibi cümleler pamuk prensesin çantasında kaldı...
    Çıkma teklifi yerine dokunuşlarını yavaş yavaş artırıp kızı öpme noktasına getirdiğin zaman zaten o sonra aşkım demeye başlar. Yakın zamanlarda buluştuğum bir kız vardı elif alıp falı bahanesiyle kızın elini tutmuştum daha sonra sarılmıştım ve öpüşmeden sonra bir bakalım neler oldu ...

İşin Özü dostum joker reisin de dediği gibi çıkma teklifi diye bir şey yok aklından ne yap ne et çıkar şunu

Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1001P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de ne yaptın be hocam? Ama neye dayanarak bunu söylediğini öğrenmek isterim. Ayrıca şunu da söyleyeyim farklı bir ilde ve liseden beri bir şeyler düşündüğü birisini söylemişti bana. Fakat sonrasında sormamama rağmen defalarca onla olmaz, olamaz gibisinden konuşurken konuşmadığımız dönemde daha yeni düzeltmişken aramızı kafasını o meseleye taktığını kafasının karışık olduğunu falan söyledi. Sudan çıkmış balığa döndüm hani ne yapmaya çalışıyor bu kız diye. Neticesinde o çocuğun olmayacağı belli oldu fakat şu ara çok boktan bir dönemdeyim, aradım. Cemiyet, acil yardım!
    Alıntulamayı ne zaman doğru yapacağım bilmiyorum iç daha önceki mesajımda sana cevap olarak yazılmıştı. Dostum şimdi başka bir önerim de şu olacak eğer o kızın sana öneri olarak gösterdiği bir kız varsa öncelikle bence onunla sevgili olmalısın ve o kızlar göstere göstere diğer kızla takılmalısın işte o zaman bak bakalım sana nasıl davranıyor

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sabanseckin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neye dayanarak bunu söylüyorum açıklayayım... dostum öncelikle acil şekilde tecrübe ettim ki benimle çıkar mısın benim sevgilim olur musun gibi cümleler pamuk prensesin çantasında kaldı...
    Çıkma teklifi yerine dokunuşlarını yavaş yavaş artırıp kızı öpme noktasına getirdiğin zaman zaten o sonra aşkım demeye başlar. Yakın zamanlarda buluştuğum bir kız vardı elif alıp falı bahanesiyle kızın elini tutmuştum daha sonra sarılmıştım ve öpüşmeden sonra bir bakalım neler oldu ...

İşin Özü dostum joker reisin de dediği gibi çıkma teklifi diye bir şey yok aklından ne yap ne et çıkar şunu

Duydun mu Valera, çıkma teklifi etme artık şu hatunlara ah be hocam be

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sabanseckin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir çıkma teklifi yapmadım aslında sadece hissettiklerimi söyledim fakat bunun hata olduğunu biliyorum. O dönem bir boşluktaydım ve dünyada böyle bir insanın olduğuna ihtimal vermezken karşıma çıkması beni mala çevirdi ve hata yaptım. Hissettiklerimi anlatmadan aynı şekilde 1 ileri 2 geri gitsem bu iş biterdi. Ama hem benim bu afallamış olmam, boşlukta oluşum hem de başka birisinin olma durumu telaşlandırdı, hızlı hareket etmem gerektiğini düşündürdü saçma bir şekilde. Neyse ki iletişimi çok koparmadan topladım gibi durumu fakat şuan nasıl sonuca gidebilirim onun derdindeyim Bana önerdiği bir kız falan yok, birbirimize sataşıyoruz görüştüğümüzde. Güzel tarafı şu ki bende o ilk baştaki şapşallık kalmadı, mantığımı kullanabilmeye başladım ve çok da sallamıyor gibiyim artık ama içten içe de o istek arzu hala var tabi. Bir taktik yapalım da bitirelim şu işi arkadaşlar sonra da dileyin benden ne dilerseniz

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aramızda hala kıza açılan hayvanlar var

fiiirend zoondan nasıl çıkılır sorusu yerine firens zzoonna neden girilir sorusu üzerine daha çok eğilelim.

arklaşlık alanı diye bir şey yok amk. kız seninle neden arkadaş oluyor. senden etkilenmediği için. bu kadder.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)