User Tag List
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 15 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Çakma alfa
-
15/01/2018, 04:28 #11
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
dans pistine çıkan ve o dansı bilen herkes alfadır, en iyi dans eden en alfadır. bilmeyen betadır, bilmeden “ben de edeyim ya nolcak amq†diyip pistte mervenin ayağına basan alfa olmaya kasandır
bilmeyip masada oturan, piste çıkmayan “yerini bilenâ€*** adama beta dedik. ama adam atom fiziği üzerine çalışan bir prof. şimdi bu adam da buranın alfası. yani yerine göre.
***yerini bilmek önemlidir.
joker yazlıkla ilgili makale yazmıştı onu oku, hbanın da bunlardan bahsettiği ses kaydı var.
Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
15/01/2018, 05:36 #12
Haklısın dickwhitman mesela çok güzel bir kadın atom fiziğinde alfa olan adamla üniversitede ,kütüphane ortamında tanışırsa ve bu adamında muhabbeti ortalama bir şey olsa o kadınla sevgili olabilir. Bilgisini konuşturacak kadın etkilenecektir. En azından kaliteli bir kadınla arkadaş olur.
Ama bir gece klubünde aynı kadınla tanışsa dans, yok eğlenme kültürü yok, sonuçta kadın arkadaş bile olmayacak belki.
Doğru zaman doğru yer önemli.Katma değerimiz neyse onu kullanmak en iyisi.Konu Yxc tarafından (15/01/2018 Saat 07:49 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROPsycholog HELAL BRO dedi
-
15/01/2018, 07:09 #13
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ortamı domine etmek mi ? Hayatımda böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Nasıl bir şey onu da bilmiyorum. Cruelty party mi bu amk. Bizim olayımız insanlarla bağ kurmak kimseyi domine etmek değil. Baskınlık bir karakter özelliğidir. Bir insanın baskın karakteri olması çekicidir, ama bunu karşısındakilere dayatması iticidir.
Baskın karakter öncelikli rahattır. Bir şey ispatlamaya çalışmaz. Ama anlattığı konuyu tutkuyla anlatır. Bak unutma tüm baskın karakterler iyi dinleyicidir. Çünkü o an tam olarak oradadır. Diğerleri aklından bin tane şey geçirir. duyguları ve düşünceleriyle boğuşur.
Bir şey olmaya çalışma. iyi dinle, tutkulu anlat, kaygılarınla boğuşma , kimseye kendini beğendirmeye çalışma. İste baskın görünmeye başladın bile
Alfa erkeğin zihninde bir şey yok. Tüm olay o zaten. Adam yaşıyor.
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
15/01/2018, 07:49 #14
Valla hiç böyle düşünmemiştim
Az laf çok iş gibi bi şey
-
16/01/2018, 00:30 #15
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bununla ilgili youtube podcast atmıştım.
alfa gibi davranak alfa olamazsın. Aksine itici olursun.
https://youtu.be/R6faDZIyC1A"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 3 HELAL BRO