Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Önceden Fark edilmiş HBA tuzağı

Selam Arkadaşlar yazının başlığı biraz merak uyandırıcı neden HBA tuzağı?bunu yazını sona kadar okuduktan sonra anlayacaksın.

Abi şimdi başıma bir olay geldi.arkadaşımın eski sevgilisi ile ara sıra konuşuyoruz arkadaşlığımız devam ediyor.bu kızın universteden güzel arkadaşları var bende bir tanesinden hoşlandım.instada takib atdım kabul etmedi oda bana takib atdı kabul etdim 5 dakika sonra oda benim takibimi kabul etdi.aynı gün hiçbişey yazmadım.bir gün sonra yazdım konuştuk kız samimiydi.3 gün konuştuk baya bir ililer aldım bunları sırayla yazmak istiyorum.
    Ben:B Kız:K
    1.
    B:mesajları okurken yüzündeki gülümsemeni hiss edebiliyorum
    K:nasıl hiss ede biliyorsun?
    Boğru hiss edip edemediğimi söyle nasıl hiss etdiyimi söyleyeyim
    K:doğru hiss ediyorsun .nasıl hiss etdin?)
    B:sol yukarı taraflardan gelen bir ses öyle olduğunu dedi K:neymiş o? )
    B:aklından geçen
    K:zekiymişsin))

Diger 3 ili son konuşduğumuz andan 25 dakika önceki konuşmamızda verildi .

ili 2.
    hikayede sarışın bir kız çocukla resimimi paylaşdım .ay çocuk çok tatlı sende iyi düşmüşsün diye mesaj atdı sohbet etdik.ili

İli 3.
    ben sınavları olduğunu düşündüğüm için sohbet esnasında seni tutmayayım yazdım.beni tutduğunu kim söyledi ama ben seni tutuyor gibime geliyor dedi bende seni düşündüğüm için dedim sınavların var diye yoksa seninle bir ömür konuşa bilirim dedim.oda bunu çok sevdim dedi sohbete devam etdik

İli 4.
    benle neden konuşuyorsuna geldi mevzu bende senle konuşduğum zaman iyi hiss ediyorum problemleri unutuyorum dedim.peki ya sen neden benle konuşuyorsun dedim.oda sen benle neden konuşuyorsan bende onun için konuşuyorum dedi.biraz açsana dedim oda tam düşündüğün gibi yani dedi.

Kıskanclık üzerine mevzu devam ederken benden kıskanc olup olmadığımı sorudu bende yerine göre dedim.yani kıyafeti fln sorun etmem bir kadının giyimi onun karakteridir dedim(sırf böyle düşündüğüm için böyle dedim).kızlar kıskanılmak ister ama ben aşırı kıskancım dedi benimi korkutuyorsun dedim .oda hayır zeten bizde birşey olamaz arkadaş olarak kalıcaz dedi olay burda koptu zaten.(ben birdefasında lal bir kızla tanışmışdım numarasını vermişti kız ama biz arkadaş oluruz anca fln demişdi bende hayır olmaz ben senden hoşlanıyorum demişdim raporda yazmışdım hatırlayanlar olur belki. HBA hata yapdığımı söylemişdi tuzağa düşdüğümü demişdi.orda tabiki sadece arkadaş oluruz demem lazım olduğunu olmazı onun düşünmesini salamam lazım olduğunu demişdi .)bende bu defa tuzağa düşmemek için bencede sadece arkadaş oluruz ondan öteye gidemeyiz dedim.oda evet öyle dedi sınav günü onu görmeye gidecektim sözleşmiştik.seni görmeye gelicem dedim okudu cevap yazmadı bende daha bişey yazmadım olay böyle kaldı.instada hikaye paylaşır paylaşmaz hikayeme ilk 4 kişi arasında bakıyor..fikirleriniz nelerdir bilmek isterim

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok guzel
    Mesaj at. Ne bicim arkadassin ne selam ne sabah. Konusun sonra da kiz yegeninin dogum gunune hediye almaya gidin. Yardimci olsun sana.

Not: arkadas kalicaza cevabi soyle verebilirsin baska bir kizla yasarsan ayni durumu.
    - zaten oyle degilmiyiz yanlis anladiysan kusura bakma

3. HELAL BRO Psycholog HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok guzel
    Mesaj at. Ne bicim arkadassin ne selam ne sabah. Konusun sonra da kiz yegeninin dogum gunune hediye almaya gidin. Yardimci olsun sana.

Not: arkadas kalicaza cevabi soyle verebilirsin baska bir kizla yasarsan ayni durumu.
    - zaten oyle degilmiyiz yanlis anladiysan kusura bakma
    abi yazdım sohbet etdikb.yarına buluşma ayarladık bakalım noluyor .teşekkür ederim )))

5. HELAL BRO herşeyibilenadam HELAL BRO dedi
    Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hikayene bakmasını çok bir anlam yükleme,ama güzel gidiyor sallamış seni yıkılmamışın.Testler devam edecek gibi bir tanesi de fake ilgi olabilir bakalm ne yapacak yelkenleri suya mı indirecek diye yem atabilir.

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dert oldu bana bu kizla olmani istedim kino yap baslarda, sonra bir arkadasina soylemis ol belli bir saatte seni arasin. Bir kizla konusuyormus ve seni darliyormus gibi davran. Sonra bulustugun kizdan kinolari cek. Soguk adama gir. Bak bakalim uzerine geliyor mu. Biraz direniyormus gibi yap sonra kinoya devam. Bir seri ac kiza yakinlas. Gun bitmeden kizi op ama sakin dil dile degmesin. Dudaktan birkac saniye. Sonra geri cek kendini. Gozlerine bak gulumse. Gidin oradan. Gerisi sende

8. HELAL BRO BuminKaganTR, Yxc HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dert oldu bana bu kizla olmani istedim kino yap baslarda, sonra bir arkadasina soylemis ol belli bir saatte seni arasin. Bir kizla konusuyormus ve seni darliyormus gibi davran. Sonra bulustugun kizdan kinolari cek. Soguk adama gir. Bak bakalim uzerine geliyor mu. Biraz direniyormus gibi yap sonra kinoya devam. Bir seri ac kiza yakinlas. Gun bitmeden kizi op ama sakin dil dile degmesin. Dudaktan birkac saniye. Sonra geri cek kendini. Gozlerine bak gulumse. Gidin oradan. Gerisi sende
    gerisi sende gibi hba ))
    avlanmayı seven adam ..

10. HELAL BRO ByFataLTR, verdict HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hikayene bakmasını çok bir anlam yükleme,ama güzel gidiyor sallamış seni yıkılmamışın.Testler devam edecek gibi bir tanesi de fake ilgi olabilir bakalm ne yapacak yelkenleri suya mı indirecek diye yem atabilir.
    aynen temkenli davranmak lazım kızlara güven olmaz

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim ..saat 8de görüşücez dediklerini yapıcam.bakalım noluyor

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerisi sende gibi hba ))
    bencede gerisi HBA.da gibi

Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik