Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çakma alfa

Üye Psycholog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çakma alfa

Merhaba cemiyet benim bir sorum var
    Arkadaşlarla masada oturuyoruz falan domine etmeye çalışıyorum bazıları oluyor bazıları beni domine ediyor.
    Ama kendimi kasıyorum biraz baskın erkek olmak için kastığım oluyor
    Kısacası ben çakma alfayım galiba olayın özü bu ve ben bundan dolayı çok takıntılıyım.

Yanı olay sadece bende bitmesinde bu 1. anlatığım olay var birde

Mesela biz bu kadınların testlerini geçmek için aslında hazır cevaplar aldık
    Peki alfa erkeğin zihninde ne varda zaten bunları otomatik bir şekilde geçiyor benim asıl öğrenmek istediğim bu
    adamın düşünce yapısı tam olarak ne ?
    Yada bu düşünce yapısı için ne yapmamız lazım şahsen bodybuildingdir odur budur şeyleri yaparsak zihnimizde otomatik olarak oluşur diye düşünüyorum
    Sizin görüşünüz ne? ve bana karşı her türlü eleştiriyi çekinmeden yapabilirsiniz.

2. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Psycholog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba cemiyet benim bir sorum var
    Arkadaşlarla masada oturuyoruz falan domine etmeye çalışıyorum bazıları oluyor bazıları beni domine ediyor.
    Ama kendimi kasıyorum biraz baskın erkek olmak için kastığım oluyor
    Kısacası ben çakma alfayım galiba olayın özü bu ve ben bundan dolayı çok takıntılıyım.

Yanı olay sadece bende bitmesinde bu 1. anlatığım olay var birde

Mesela biz bu kadınların testlerini geçmek için aslında hazır cevaplar aldık
    Peki alfa erkeğin zihninde ne varda zaten bunları otomatik bir şekilde geçiyor benim asıl öğrenmek istediğim bu
    adamın düşünce yapısı tam olarak ne ?
    Yada bu düşünce yapısı için ne yapmamız lazım şahsen bodybuildingdir odur budur şeyleri yaparsak zihnimizde otomatik olarak oluşur diye düşünüyorum
    Sizin görüşünüz ne? ve bana karşı her türlü eleştiriyi çekinmeden yapabilirsiniz.
    Bodybuilding belki sana özgüven verir ama seni alfa yapmaz, o mental yapıya ulaşmak için body bana baya verimsiz bir yol gibi geliyor. Alfa adam mesela ne yapiyor siklemiyor. E adam siklemezken vereceği cevaplar otomatik olarak testi geçiyor
    Sen ise deli gibi umursuyorsun ve doğal olmayan yollarla matematiksel düşünerek acaba ne cvp versem diye analiz kasiyorsun kendi kafanda.

4. HELAL BRO Psycholog HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O konuda haklısın peki o siklememe noktasına ulaşma olayı sence neden var yani o adam içinden öyle geliği için yapıyor
    Yani adam o düşünce yapısına nasıl sahip olmuş.

Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece siklememe mevzusu değil o düşünce yapısına gerçekten sahip olmamız için ne yapmamız lazım olayun özü bu aslında

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O konuda haklısın peki o siklememe noktasına ulaşma olayı sence neden var yani o adam içinden öyle geliği için yapıyor
    Bence her erkeğin doğasında bu var, default hali bu ama çevre aile yasadiklarimiz vs bizi farklı şekilde yontuyor. O adam senden benden çok daha Alfa olduğu için değil de hayat onu bu noktaya taşıdığı için doğal Alfa belki de. Ama doğamiz buna yatkın olduğu için bunun üzerine gidip karakterimizdeki bizi Alfa olmaktan alikoyan bozuklukları düzeltmeye ağırlık verirsek zaten taşlar yerine oturacaktir, zamanla alfa taklidi yapmak değil Alfa olma statüsüne zihin kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum. Ama sen mentaliteyi yanlış anlayıp madem Alfa olucam herkese posta koymalıyım herkese gearlamaliyim illa ortadan yurumeliyim gibi noktalara takılirsan tabi süreç yavaşlar

Siteyi okudukça zaten göreceksin tecrübeli adamların yaptıkları düşünce yapıları sana ilham verecek

8. HELAL BRO Psycholog HELAL BRO dedi
    Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa olmaya çalışmak kasıntı olur yapaydır. Onun yerine belli bir seviyeye ulaştığında otomatik davranışların değişecek .

Mesela bakkal sana ekmek vermese umrunda olmaz gidersn başka bir yerden BİM olur başka market olur .

Bakkalın tavrına alfa gibi davranırsın çünkü alternatifin var.

Alfa ve beta arasında ki fark kaybetme korkusu ve alternatifsizliktir bence .

Bir kadınla konuşuyorm o olmazsa elimin altinda başka bir kadın var bu beni betadan uzaklaşıyor.

Alternatif olmadan da alfa olabilir insan, biraz yapı meselesi.

Adam alfadır işyerinde ama genel müdür gelince beta olabilir. Kulvarda önemli

10. HELAL BRO sabanseckin HELAL BRO dedi
    Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübeyle. Yapmaya korktuğu şeyleri yaparak. Kötü durumlarda kalarak.

Zor yani. Kısa yol yok.

Ama zor olmasına rağmen istekliysen yol bir süre sonra güzelleşir. Kızlar, partiler, macera, dondurma, alkol ya da sadece su/enerji içeceği, oyunlar falan

Alfa olmak için bir şeyler yapmazsın, alfa olursun. Tıpkı kızları etkilemek için çaba göstermek yerine aslıda etkilemek için uğraşmadığında etkilemen gibi.

Bence sen doğru yoldasın, çünkü bir şeyler yapıyorsun. Aksiyon içindesin. Bu şekilde devam edersen sonuca ulaşırsın.
    Konu Gökhan X / bok tarafından (14/01/2018 Saat 09:00 ) değiştirilmiştir.
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

12. HELAL BRO Psycholog, sabanseckin, Yxc HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşüncelerinde kalite aşkı vardır.e biraz da acıyla yogrulması lazım.

Birilerinin alfasi olmak,gereksiz yük oldugunda gerçek alfa olacaksın.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

14. HELAL BRO Psycholog HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alfa olmaya çalışmak kasıntı olur yapaydır. Onun yerine belli bir seviyeye ulaştığında otomatik davranışların değişecek .

Mesela bakkal sana ekmek vermese umrunda olmaz gidersn başka bir yerden BİM olur başka market olur .

Bakkalın tavrına alfa gibi davranırsın çünkü alternatifin var.

Alfa ve beta arasında ki fark kaybetme korkusu ve alternatifsizliktir bence .

Bir kadınla konuşuyorm o olmazsa elimin altinda başka bir kadın var bu beni betadan uzaklaşıyor.

Alternatif olmadan da alfa olabilir insan, biraz yapı meselesi.

Adam alfadır işyerinde ama genel müdür gelince beta olabilir. Kulvarda önemli

Yani alfa adam olsanda her yerde alfa olamazsın doğrumudur ?

Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani alfa adam olsanda her yerde alfa olamazsın doğrumudur ?

Arkadaşım çok güzel kadınlarla birlikte olan biriydi, birine tekme atar diğerine geçerdi .sonra bıraktığı kadınla barışır tekrar birlikte olurdu .

kadınlar da albenisi olan gideri olan arkadaşlardı.bir çok adam bu kadınların fotolarına yorum yazıyor ve yürüyenler vardı ,arkadaşımın birlikte olduğu kadınları da tanıyordum.

Bir gün twıtter hayran olduğu ünlü güzele senden çok hoşlanıyorum beğeniyorum diye yazmıştı ve şok etmişti beni.

Belki de çaresizlikten böyle yaptı betaydı, ama diğer kadınlarda alfaydı.
    Konu Yxc tarafından (15/01/2018 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.

17. HELAL BRO Psycholog HELAL BRO dedi