User Tag List
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
12/01/2018, 08:44 #1
Acaba nasıl davransam düşüncesi
Selam Cemiyet;
Cemiyete katılalı yaklaşık 4 ay oldu ve cemiyete ilk girdiğim zamanlarda kendimde devrim gibi değişiklikler hissediyordum. Lakin üçüncü ayın başlangıcından beri gerileme dönemine girdiğimi hissettim. Depresyonun ucundan kıyısından birkaç tur attıktan sonra yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum. Bu toparlanma aşamasında birkaç haftadır kendimde fark ettiğim ve değiştirmek istediğim bir tutumum var.
Benim sıkıntım şu ki sosyal çevreye girdiğimde çekici bir erkek olmak için nasıl davranacağımı sürekli hesap etmeye çalışıyorum. ‘’Acaba bu ortamda çekici erkek neler yapar, çekici olmak için şu an neler yapmalıyım?’’ gibi düşüncelerin arasında buluyorum kendimi.
Çözüm farkındalıkla başlar diye alıntılar görüyorum okuduğum kitaplarda. Nedense farkındalık aşamasından sonra neler yapılması gerektiğini yazmıyorlar. Bu durumu aşmam için neler önerebilirsiniz bana? İnsan kendini gözlemlemeli fakat ben bu gözlem aşamasını çok abarttım sanırım. Cemiyetteki bilgileri uygulamayı çok mu kafama taktım bilmiyorum. Sürekli ortamlarda cemiyete anlatılanlara uygun şekilde davranmaya çalışıyorum ve bir yerden sonra beynim yanıyor. Bunun ayarı nasıl olur acabaïŠ Tavsiyeleriniz benim için çok önemlidi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
12/01/2018, 08:46 #2
Yaşadığın normal. 4 ay kısa bir süre zaten, 1 sene olduğunda tekrar dön bu konuya
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
sabanseckin HELAL BRO dedi
-
12/01/2018, 20:29 #3Yapamadığım herşey için aptalım,çünkü herşeyi yapabilirim.
-
12/01/2018, 20:40 #4
Ben cemiyeti bırakmayı düiünmüyorum ki. Sıkıntı şu attığım her adımda acaba doğru mu yaptım diye sorguluyorum
-
12/01/2018, 20:42 #5
Ayrıca şu var cemiyet işe yaramıyor gibi bir düşüncem asla olmadı. Sadece ptoblemin benden kaynaklandığını düşünüyorum
-
12/01/2018, 21:16 #6
Cemiyet sihirli değnek değil seni bir tık öteye taşır zamanla da ilerlersin.
Çok fazla kasmak hesap kitap yapmakta gereksiz.itici olmadan doğal kendimiz olmak en iyisi. Kadın ilişklerinde iki iki dört etmiyor her zaman. Yani bir formülü yok.
Gerileme ne anlamında bilmiyorum reddedilmek mi?
Yoksa genel yaklaşma mı farkındalık önemli ama en iyi yaklaşımı sen seçmelisin.kimi olgun tarzı kimi eğlenceli rahat adam.
Bana rahatsın ben olgun erkek istiyorum diyen olmuştu.
İlk tanışmalarda ağır başlı,olgun oldum kadınlar tarafındanda olgun olduğumu beğendiklerini söylediler. Asıl özelliğim ağır başlı olmam diğeri eğlenceli adam kasıntı olmuştu bende .
İnişler ,çıkışlar olacaktır herkes için geçerli.
-
12/01/2018, 21:32 #7
Reddedilmek değil ya zaten reddedilmek bizim doğamızda var o sıkıntı değil. Yani başlarda her türlü bilgi uygulayabiliyordum çok fazla düşünmeden oluyordu her şey yeni bir sosyal ortam kurdum kendime neredeyse hayatımda ilk defa sosyal ortam yaptım öncelikle sosyal ortamdan çıkmakla başladı her şey ve sonrasında acaba şu hareketim itici miydi insanlar beni itici mi buluyor diye düşünmeye başladım bu düşüncelerde benim bütün hareketlerimi kısıtlamaya başladı aslında olay bu
-
12/01/2018, 22:21 #8
Detayları bilmiyorum sosyal ortamlara tekrar girmelisn zaten full şarjı orada uygularsın.
İticilik rahatlıkla belli olur tereddüt ettiğin sebep önemli.
İtici olsan gruptan dışlarlar ,seni çağırmazlar buluşmalara falan.
-
12/01/2018, 22:30 #9
İticilik rahatlıkla belli olurâ€
Bu cimleyi anlamsdım. Rahat olursan itici olmazsın ddmek mi bu?
Bir de şu var. Sosyal ortamlarda yeni olduğum için zaten çağırmıyorlar işte bu yüzden sürekli kendime sorgulama içindeyim. Bir de sorguladıkça kendi kendini gerçekleştiren kehanet oluyor bence. İtici miyim değil miyim diye sorgulamak istemiyorum. Vsrsa bilip düzeltmek istiyorum
-
12/01/2018, 22:33 #10
Problem yok gibi grupta yeni olduğundan zamanla ısınırlar bence bazen zaman gerekiyor.