Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 9 Ocak

Üye mepreh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

9 Ocak

Merhabalar, adım Arda İzmirden katılıyorum tüm yarışmacılara başarılar dilerim. Şaka bir yana öğrenciyim ve oyuna bir yıl kadar önce katıldım, haliyle dolaylı yoldan cemiyeti de uzun süredir takip ediyorum üyelik almak yeni nasip oldu. Uzun uzun yazmak için fazla üşengecim artık ailede benim de olduğumu bildirmek istedim sömür sömür nereye kadar

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hosgeldin dostum

Üye exclusive789 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum hoş geldin 😊cemiyet bir derya senin de gönlünce faydalanman dileğiyle. Sana daha önce forumda yazılmış bir yazıyla cemiyetten bahsetmek istiyorum.

SÖYLENENLERE GÜVENİN....

Kadınlar konusunda yardıma ihtiyacınız vardı. İnternette arama yaparken(%60) google ablamız yapabileceği en güzel kıyaklardan birini yaptı ve sizi buraya yönlendirdi.

Sizde kaydoldunuz. Sorununuzu anlattınız.

Cemiyet üyeleri yardımseverdir. Dolayısıyla size yardım etmeye çalışacaklar.

Kafa sayısı kadar düşünce çeşidi vardır. Burda herkesin kendince doğruları ve yöntemleri var. Farklılıklar sizi şaşırtmasın. Farklı yollardan gitsek te çıktığımız sokaklar aynıdır. Sorununuza birçok farklı çözüm yolu gelecektir. İçlerinden mantığınıza yatanı seçip uygulayabilirsiniz.

Fakat sunulan çözümler arasında bazıları gerçektende size uygun olmayabilir. Bunun nedeni genel olarak yorum yapan arkadaşların hikayenin tümünü bilmesinin imkansızlığından kaynaklanır. Kendinizi ve hedefi en iyi tanıyan sizsiniz, detaylara siz hakimsiniz, buda karar vermekte sizi yetkili yapar. Yani kararlarınızdan sorumlusunuz.

Birde cemiyet üyelerinin üstünde mutabakata vardığı ama sizin mantığınıza yatmayan durumlar var tabii.

Uygulamakta zorlanacağınız neden yaptığınızı anlamadığınız. Belkide o an size yanlış gelen durumlar bunlar.

Bu durumlar için tavsiyem cemiyete güvenmeniz, kendinizi teslimiyet duygusuyla rahatlatmanız.

Uzun süredir peşinden koştuğunuz arkasından çok dil döktüğünüz biriyle ilgili yardım istediğinizde mesela. Size çeşitli yollarla birlikte ortak bir ifade söylenecektir. “bir süre uzak dur”

Sizin bunu “biz adamlara nasıl tavlarız diye soruyoruz adamlar bize uzak dur diyor” şeklinde algılamanız mümkün.

O an için size mantıksız gelsede uyguladığınızda gerçekliğini göreceksiniz.

Örnekleri çoğaltabiliriz.

Nedenini, nasılını anlayana kadar söylenenler aklınıza yatmasada yapmaya çalışın, bir şey yapma dendiğinde de bunun anlamı “yapma” dır. Buna uyun

Size önerilen yöntemlerden istediğinizi seçebilirsiniz. Ama bazı ortak ifadeler vardır ki bunları uymak yararınızadır.

Yapmazsanız?

Yapmazsanız ya gereğinden fazla uğraşır ya da kaybedersiniz.

Hayat sizin, tercih sizin…

Üye Oguz tasbekler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin dostum,izmirin neresindesin?
    Yapamadığım herşey için aptalım,çünkü herşeyi yapabilirim.

Üye mepreh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hosbulduk , Bornovada oturuyorum dostum, fakat günümün yarısı karşıyaka bostanlı taraflarında geçiyor zaten güzelim şehrim

Üye dede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin bakalım izmirden birileri katılınca da ayrı bir seviniyorum gerçi ben vingmanımı buldum ama olsun D burdan benim vingmanlara for )

7. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi