Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Durum Vahim

Üye logan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Durum Vahim

Arkadaşlar Merhaba,
    Hikaye biraz uzun başlarını özet geçerek şimdiki duruma gelicem. Benim istediğim gelecek vaat eden bir ilişki.
    Pes etmek istemiyorum. Ama tıkanmak üzereyim.

1 yıldan biraz uzun bir süre önce tanıştık. Onun da birşeyler hissettiğini anladım ve yürüdüm. Tanıştığımızın 2.gününe dışarı çıktık, sohbet muhabbet
    iyi güzel gidiyor, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. 2. haftada benim yaklaşık 6 -7 ay şehir dışına iş için çıkmam gerektiği belli oldu. Bende en azından bir isim koymak adına
    ufak bir pasta üzerine ilk adım yazdırdığım bir pastayı sundum. Sözle gene bir şey yoktu. ama artık birşeyler başlamıştı. sonraki 2 hafta sonra ben şehir dışına çıktım. 3 ay iznim yoktu.

3. ay sonuna doğru kemküm birşeyler gevelemeye başladı. Ben de benim vaktimi çalma dedim. ertesi günü ben seni özlemiyorum ayrılalım demesi üzerine bitirdik.
    ama ben hiç iyi değildim o çalışma temposunda gece geç saatte işten gelip sabaha kadar konuşup işe gittiğim
    zamanlar oluyordu. Yani vaktim ziyan olmuştu. ayrılırken 2 cümle kurdum. ilki; biri henüz öğrencilik hayatında, çalışkandı ancak hataları vardı. Bu konularda yardımcı olabileceğim bir şey olur profesyonel bir şekilde işimizi yaparız yardım edebilirim, çekinmeden danışabilirsin dedim. ama şunu da bil ki biz aynı ortamlara giriyoruz ve gireceğiz. ve ben sana birşeyler hissettiğim sürece aynı yerde olsak bile sen yokmuşsun gibi olacak benim için şimdiden kusura bakma dedim. kapattık bititrdik.

6 ay sonra...
    ben artık dönmüştüm. gene bir sezon açılışı vesile kalabalık bir cemiyet ortamı. bu ve arkadaşları da mevcut. o akşam ben birçok kız arkadaşımla konuştum sohbet ettim. hatta bunun kız arkadaşlarına da selam verdim onlarla da konuştuk.. ama bunu görmemezlikten geldim.
    akşam dağılırken ev arkadaşım birşeyler ayarlamış kalabalık bir grup bizde toplanacağız. bu ve arkadaşları da gelecekmiş. iyi dedim sıkıntı yok. ama bu ,eve gitmeden millet dağılırken seninle konuşabilir miyiz dedi. tabi dedim ama yürüdüm geçtim durmadım.
    neyse eve geçtik. millet salonda o oda da beni bekledi. konuşmama sebebimi sordu 3kere yanına geldim. yüzüme bile bakmadın dedi. dokunmuş haspama.
    Ben:sana söylediğimi yapıyorum ben dedim.
    O:ben bu kadar beklemiyordum dedi.
    Ben: yapacak bir şey yok dedim.
    O:bu şekilde devam etmesin arkadaş olalım dedi.

Ben sana söylemiştim dedim. benim için ya hiç olur ya hep olur dedim.
    daha fazla konuşamadık. ben hadi içeri gidelim o kadar insana ayıb oluyor dedim. bu konuşmayı daha müsait zamanda yapalım dedim. ertesi akşama ayarladık. ertesi akşam konuştuk ettik derken ilginç oldu tekrar başladı ilişkimiz. iyi güzel hoş 1 ay geçirdik derken benim aniden şehir dışına çıkmam gerekti. yaklaşık 2 aylık bir süreç olacaktı. çok fazla telefon kullanamıyorum arada sırada ancak whatsab tan ses kaydıyla vs.. ilerleyen konuşmalar. bu 2 ay içerisinde; bir ara birşeylere morali bozulmuş, soruyorum söylemiyor ailevi sıkıntılar diyor kardeşim diyor

hayatımda bir sürü gereksiz insan var evime bir sürü kişi gelip gidiyor diyor ama hiçbir detay yok. söylemedikçe ben sinir krizi geçiriyorum. umarsız bir sürece girdik. tamam dedim. sen her ne sıkıntın var çöz pazartesi günü görüşelim o zmana kadar sana hiçbirşekilde yazmayacağım.ilk bir iki gün yazmadım . sonra bir iki hikaye paylaştı annesiyle falan ona bir şey yazdım attım. ama muhabbeti uzatmadan tek cümlelik. neyse salı günü döndü. dönmüceksin sandım artık dedim. o kadar sinyal çaktın nabayım döndüm bende dedi.
    başında da bu benim ne yapıyorsun soruma hep sinir oluyordu. sürekli beni sorguluyorsun, benim yanlış bir şey yaptığımı düşündürüyorsun dedi. bir süre soruyu değiştirdim nasılsın dedim. ama sırada soruyordum yine. bu bir şeklide yine sıkıntı oldu. mesajlara geç cevap vermeler
    ertesi gün dönmelere falan başladı. sonra bu benim karakterim gibi olguya büründü. yani kabul ediyorsan böyle et yoksa kapı demeye getiriyor anladığım. neyse ben gelmeye yakın haber verdim. ama geldikten 4 gün sonra aradım. nabıyorsun diye. ama ben insan bir hoş geldin der modundayım. geleceğimi biliyordun. o da ne biliyim ailenle arkadaşlarınla vakit geçirmek istersin önce diye düşündürm dedi. ben o sırada mekanda tek başıma oturuyorum.. arkadan müzik sesi hafif gürültü var. o arada merakla soruyor kimle oturoyorsun kimle diye. başta cevap vermiyeyim meraktan çatlasın dedim sonra dayanamadım dedim. ay yazık falan acıdım sana tepkileri. neyse o da kapandı. ben bir plan yapalım görüşelim peşindeyim. quiz im var ödevim var arkasından sınavlar başlıyor

gibi bir sürü şey. şunu da araya ekleyeyim; ben geliyorum demeden önce bu bir sürü arkadaşlarıyla böyle bir anda görüşmeye bir yerlerde evde vakit geçirmeye başladı. kız-erkek karışık. sebebi ise başlayacak olan yoğun dönemi 3-4 ay hiçbiriyle görüşemeyecek olamsıymış. söylediğine göre. sınavlar staj vs.. neyse; plan yapmadık meşguliyetinden ötürü ama ben mesaj attığımda en azından meşgul olduğunu yaz boşuna beklemeyeyim seni diyorum buna. işim var diyor. bir cümle yazmakta mı zor ne işiymiş diyorum ve sananeye bağlanıyor en sonunda konu. neyse bir şey demiyorum, ertesi gün yine bir şey olmamış gibi yazıyorum.yine geç cevap. Bir ara yataklı sinema haberini göndermiştim çok beğendiğini pahalı olduğunu söyledi. dedim kartımız var ayda bir defa bedava. kabul etmedi o senin hakkındır bilmem ne kabul ettiremedim. En azından görmek için bir fırsat olur diye 2 gün önce bana eşlik eder misin dedim bu akşam cümle direk böyleydi detay yoktu.direk cevabı hayır oldu. hiç bir şey demedim. kızdım ama konuşmamdan belli oluyor. anladı. kapattı konuyu sen nabıyorsun falan derken; ben de senin oraya gelicem birşeyler bakıcam dedim. hee sen o yüzden dedin dedi. evet 2 saatini ayıramadın dedim ben de. 400 sayfalık kitap özet çıkarmam gerekiyor 2 güne vs.. vs.. bugün yine onun o taraflardayım işimi halledince,. belki kahvaltı yaparız beraber diye aradım. açmadı. 1 saat sonra döndü. bilmem kimdeyim ders çalışıyorum. ne oldu dedi. söyledim kahvaltıyı. emri vakiler yine dedi. açsaydın emri vaki olmayacaktı dedim 1 saat vardı dedim. neyse kapatıyorum dedi. kapattı.

bu arada konuşmamızın birinde temizlik yapıyorum bu sıralar çevremde, senle de temizlemimiz gereken konular var demişti. söylemedi yüz yüze dedi. bıraktı. şimdi pazar yüz yüze gelicez. ne dicek neler konuşcaz bilmiyorum.

şimdi bu ilişki hakkındaki yorumlarınız tavsiyeleriniz nelerdir? bundan sonraki süreçte ve özellikle pazar günü nasıl bir tutum sergilemeyelim?

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer yazını en fazla 3-4 cümlelik anlamlı paragraflara bölersen cevap alma ihtimalin artar. Çünkü bu haliyle kocaman bir yazı yığını olarak görünüyor, okumak insanlara zor gelir bu şekilde.

@JoKeR foruma yeni girenlerin okuması için ufak bir rehber hazırlasan?
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Üye logan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyen için teşekkürler gökhan x yazıyı kısaltarak biraz daha okunaklı hale getireceğim

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan X / bok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer yazını en fazla 3-4 cümlelik anlamlı paragraflara bölersen cevap alma ihtimalin artar. Çünkü bu haliyle kocaman bir yazı yığını olarak görünüyor, okumak insanlara zor gelir bu şekilde.

@JoKeR foruma yeni girenlerin okuması için ufak bir rehber hazırlasan?
    pek bir işe yaramıyor herkes bildiğini okuyor
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kizdan ayril. Eger ayrilmazsan "terk edildim yardim" gibi sikik bir konuyla doneceksin aramizam
    Sonra neden bu duruma geldigini dusun. Amk yazilarda silindi bak yazmistim boyle birsey. Dusun bul bir daha da bu duruma gelme
    Ama ilk adim yol ver bu kiza

6. HELAL BRO pikachu, desire HELAL BRO dedi
    Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kizdan ayril. Eger ayrilmazsan "terk edildim yardim" gibi sikik bir konuyla doneceksin aramizam
    Sonra neden bu duruma geldigini dusun. Amk yazilarda silindi bak yazmistim boyle birsey. Dusun bul bir daha da bu duruma gelme
    Ama ilk adim yol ver bu kiza
    Sanırım bu yazı
    4)Genelde şunu soruyorlar bana.Herşey iyidi çok güzel gidiyordu sonra birden kız ilgisini kaybetti.Neden?
    Nedeni şu:Sen kendini kolay lokma olarak sunarsan tek lokmada yutar o hatun seni.Tavladı seni onunla aşırı düzey ilgilenmeni sağladı.Seninle işi bitti yani.O nedenle kızın kafasında evlenene kadar soru işareti bırakman lazım.Bir ayağın onun yanında diğer ayağın dünyayı dolaşacak.Yoksa lokma tatlısını kızlarımız çok sever

8. HELAL BRO pikachu, verdict HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bu yazı
    ahahaha adam tam bir hba deposu
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

10. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He o. O arsivi bana at, bende de silindi

Üye megatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum ömrüne yazık, uğraşma, kızdan önce sen koy tekmeyi ağzını bile açmadan, memlekette kuku mu yok, yazıktır uğraşılmaz böyle sorunlu bir iletişimle.

ama tabîi bu söylediğim durmadan saçma-sapan şeylerle kızı sıkıştırmadıysan geçerli, Erkeğimiz-Kadınımız topluca kafayı kırmış bir milletin mensupları olduğu için 2 kere düşünüyorum, bu konularda birşey söylerken...

Üye megatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bu yazı

Ayıp olmazsa ben de talibim, Hba.ın yazılarını okumaktan oldukça keyif alıyordum arşiv gitmeden önce.